Konsolu nasıl açabilirim? bot ekleyip bot çıkarmam için konsola ihtiyacım var. Birde benim monitör 99 senesinden kalma olduğu için çok karanlık. 4 kat kahverengi kalın perde 1 kat beyaz güneşlik var. gündüzde geceyi yaşıyorum. ne gece nede gündüz ekranda bişey görebiliyorum. çok karanlık oluyor. ekran ayarlarından ne kadar brightness constrast varsa fulledim yinede karanlık. konsola girebileceğim bi gamma arttırıcı komutu varmı?
C/Sierra/Half-Life a gir oradan hl ye sağa takılayarak özelliklere gir.ardından l nin sonuna -console ekle yani orası "hl-console "olacak.sonra kaydet orayı konsol açılmıştır...(Not eğer açılmazsa Başlat-Programlar-Sierra-Half-Lifeye sağ tıkla hedef bul yap eğer gözat çıkarsa hl-consoleyi işaretle açılacaktır ...)
quote:
Orjinalden alıntı: Gordon_Freman
C/Sierra/Half-Life a gir oradan hl ye sağa takılayarak özelliklere gir.ardından l nin sonuna -console ekle yani orası "hl-console "olacak.sonra kaydet orayı konsol açılmıştır...(Not eğer açılmazsa Başlat-Programlar-Sierra-Half-Lifeye sağ tıkla hedef bul yap eğer gözat çıkarsa hl-consoleyi işaretle açılacaktır ...)
Hedef bul dedim
Opposing Force botlu "C:\Program Files\RY's GAMES\HALF LIFE COMPIL N°1\gearbox\opobot.bat"
Half Life bot "C:\Program Files\RY's GAMES\HALF LIFE COMPIL N°1\valve\hlbot.bat"
Day of Death bot "C:\Program Files\RY's GAMES\HALF LIFE COMPIL N°1\dod\dodbot.bat"
C.S 1.5 bot "C:\Program Files\RY's GAMES\HALF LIFE COMPIL N°1\cstrike\csbot.bat"
hiçbirinde consol açılmıyor. mesela opposing force için \opobot.bat-console mi olcak?
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon_Freman
adı geçerli değil diyor hocam
Seni gidi seni..
hl.exe nin kısayolunu oluştur, kısayolun özelliklerine gir Hedef yazan yerin sonuna gel bir boşluk koy -console yaz. Örnek : "D:\Half Life\hl.exe" -console
Diğer exeler varsa cs felan aynısını dene.
Konuyu hortlatalım.
Beyler konsolu açtım anlattığınız şekilde, ancak impulse 101 dışındaki kodlar çalışmıyor. Ki bana en çok lazım olan da uçma (noclip). Neyi eksik yanlış / yapıyorum ?