Şimdi Ara

Bilgisayarın kendini kapatması -PXE-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Forumda ki ilk mesajım oluyor bu aranızda yeniyim.Her neyse.Geçen gün bilgisayarım durduk yere kapandı oyun sırasında.Açılırkende PXE boot agent falan diyor.Sonra normal açılmaya devam ediyor.Bu sorunu ilk warband de yaşadım sonra minecraftta.Call of duty de falan böyle şeyler olmadı.Yardımcı olursanız mutlu olurum.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sskumcu

Selam.Forumda ki ilk mesajım oluyor bu aranızda yeniyim.Her neyse.Geçen gün bilgisayarım durduk yere kapandı oyun sırasında.Açılırkende PXE boot agent falan diyor.Sonra normal açılmaya devam ediyor.Bu sorunu ilk warband de yaşadım sonra minecraftta.Call of duty de falan böyle şeyler olmadı.Yardımcı olursanız mutlu olurum.Teşekkürler.

boot seçeneklerinde varsa Lan boot veya pxe boot seçeneğinin devre dışı bırakman gerek böyle sorunu çözebilirsin yada kablolardan birin de sorun var gibi genelde yanlış bağlantıda yada kablolarda böyle sorun olduğu zaman bu hatayı verir
  • Hm teşekkürler deneyeceğim.Ama ben o ayarlarla hiç oynamadım , durduk yere değişebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskumcu

Hm teşekkürler deneyeceğim.Ama ben o ayarlarla hiç oynamadım , durduk yere değişebilir mi ?

bios ayarlarindakiyapacaginiz (yanlis degisim ) pc nizin birdaha acilmasina sebeb olabilir. sorununuzun cevabi arkadasin belirtigi gibidir. Lan boot veya pxe boot seçeneğinin devre dışı bırakman gerek yada kablo baglati hatasi ,guc kaynagida olabilir ... (onemli not bazen bios ayarlarinda dogru olsa bile yinede sorunlarla karsilabilirsiniz (belittigim gibi pcnizin hic acilmamasi gibi ) yapip yapmama sizin bileceginiz is...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 25

bios ayarlarindakiyapacaginiz (yanlis degisim ) pc nizin birdaha acilmasina sebeb olabilir. sorununuzun cevabi arkadasin belirtigi gibidir. Lan boot veya pxe boot seçeneğinin devre dışı bırakman gerek yada kablo baglati hatasi ,guc kaynagida olabilir ... (onemli not bazen bios ayarlarinda dogru olsa bile yinede sorunlarla karsilabilirsiniz (belittigim gibi pcnizin hic acilmamasi gibi ) yapip yapmama sizin bileceginiz is...)

İlginiz için çok teşekkürler.Fakat böyle bir riski alabilir miyim bilmiyorum.O boot menu de açılan mavi ekran beni gerçekten ürkütüyor
    Acaba aranızda bana ayarları anlatabilecek birisi var mı?İnternetten araştırmama rağmen benim sorunumla ilgili hiç birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.