Şimdi Ara

bilgisayarin marş basmiyor. lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • M[simage]e[simage]rhaba arkadaşlar. Bilgisayarimin güç tuşuna bastigimda bilgisayar 1 saniye açılıyor Sonra güç gidiyor, kapaniyor Sonra kendiliğinden yine açılip kapaniyor. Sürekli bu denemeyi yapıyor. Bazen 15. Denemede açılıyor. Tıpkı arabanın marşı gibi. Dün hard diskinizde problem olabilir uyarısı aldım fakat ne alaka anlamadim. Fanlar normal çalışıyor. Lütfen yardım [/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) benmde aynı sorun olmuştu power düğmesini içini açtım ordaki bastığımız buton bastığımda takrar eski haline gelmiyordu 2-3 saniye sonra geliyodu oyüzden kapanıyormş bilgisayarım belki seninde ondan olabilir. yada hdd soketlerini değiştir farklı yerlerle. öyle dene birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcteacher55 -- 7 Temmuz 2012; 10:05:21 >
  • güç gidiyorsa güç kablosunu kontrol edin ..ve psu sorunu olabilir ..farklı bir güç kablosu ile deneme şansınız varsa deneyın sonuca gore konuya yazın ..
  • Başka güç kablosunu denedim, başka prize takarakta denedim. Sonuç aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marş dinamosu ölmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: bleaken

M[simage]e[simage]rhaba arkadaşlar. Bilgisayarimin güç tuşuna bastigimda bilgisayar 1 saniye açılıyor Sonra güç gidiyor, kapaniyor Sonra kendiliğinden yine açılip kapaniyor. Sürekli bu denemeyi yapıyor. Bazen 15. Denemede açılıyor. Tıpkı arabanın marşı gibi. Dün hard diskinizde problem olabilir uyarısı aldım fakat ne alaka anlamadim. Fanlar normal çalışıyor. Lütfen yardım [/simage]

Selam
    Aşağıdaki resimde olduğu gibi bir uygulama yapın. Eğer durumda bir değişiklik olmazsa başta @Bios ve PSU olmak üzere kontrol ederek veya başka bir PSU ile deneyerek sorunu düzeltebileceğinizi sanıyorum.
    Kolay gelsin..

bilgisayarin marş basmiyor. lutfen yardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teyp kapanmiyor yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.