Şimdi Ara

Bilgisayarın Parçalarını Yenilemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarımın özellikleri şu şekilde ;

+ Ati Radeon HD 4300/4500 Series diye geçen ekran kartım var.Güncel oyunlar için Ram ve ekran kartım yetersiz anladığım kadarıyla.Fakat bunları nasıl değiştiririm bilmiyorum,nasıl bir ekran kartı alabilirim ve RAM DDR 2 mi,DDR 1 mi vs. bunu nasıl anlarım,şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• http://www.masterworksglobal.com/blog/category/memory/

Bu sitedeki resimlerden anlayabilirsin DDR'ı.

Kardeşim şimdi bu kasayla güncel oyunları BF4 AC4 gibi oyunları oynaman çok zor. Çünkü ekran kartı alsan power subbly yetmicek onu aldıktan sonra işlemcinde zayıf kalır zaten işlemci alınca anakartta almak lazım gelir.
    Ama yeni çıkan oyunlar değilde hani geçen veya ondan önceki senenin oyunlarını oynasamda olur dersen bişeyler yapalım.
  • Fedaroza F kullanıcısına yanıt
    anakart modelini atmalısın
  • Ya o da olur açıkçası,AC III bile oynayamıyorum kasıyor en düşük ayarda bile.Revelations falan oynayayım yeter bana,AC 4 vs. çalıştırmayacağını biliyorum pc yenilemem gerekir,peki pc yenilemeye kalksam bu ne kadar tutar hani güncel oyunları oynayayım bana yeter zati laptop'u kullanıyorum günlük işlerimde internette gezinmekti carttı curttu
    Bilgisayar özelliklerini detaylı olarak yazsana. Bide bi bütce vermen gerek tabi ne kadar harcama yapabilirsin.
  • DeathlyVisage nereden bakabilirim anakart modeline,pek anlamıyorum kusura bakmayın.
  • BrkCtnn nerden ulaşabilirim bilmiyorum detaylı bilgilere.Bir de şunu sorayım şimdi bu pcde işe yarar parça var mı ? Yani baştan mı toplamalıyım pc'yi yoksa bazı parçaları değiştirmem yeterli olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Bataryasını Çıkarmak
    16 yıl önce açıldı
    BİLGİSAYAR PARÇALARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Cpu-z programını indirip mainboard sekmesine gelip ekran görüntüsünü alır mısın. Oradan bakalım. Yenilemeyi düşünürsen 1400-1500 TL ye güncel oyunları da oynayabileceğin sistem toplarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 27 Ocak 2014; 13:50:40 >
    Kardeşim ben baştan toplamanın taraftarıyım hem bu pcyide satarsın katkısı olur sana. Ama şu sıralar değil dolar falan çok pahalandı hatta parça bile almayıp erteleyebilrsin. Ama genede en iyisini sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkCtnn -- 27 Ocak 2014; 13:54:36 >
  • Buyur.Bu arada pc'yi baştan yenilemem gerekiyorsa biraz zamana ihtiyacım var.1-2 ay gibi bi süreçte hallederim sıkışığım bu ara biraz.Parçaları 0 mı alayım 2. el mi peki ?

Edit : Özür dilerim fotoyu eklemeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 27 Ocak 2014; 14:02:52 >

• Bu pc'ye alıcı bulabileceğimi pek sanmıyorum ama,bilgisayarcılara falan satabilir miyim sence ne düşünüyosun ? Bi de pek satmak istemiyorum sonuçta ilk pc'm.En azından kasası durmalı benim için
  • emre544,ekledim.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar,acelesi yok şimdilik ama cidden rahatsız olmaya başladım bu oyunların kasmasından vs. X-Men Origins : Wolverine oynar hallere düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 27 Ocak 2014; 14:04:46 >
    İşini görecek bir geliştirme yapamayacağın için oyun da oynamak istiyorsan sistemi yenilemelisin bence
  • Peki sistem tavsiyelerin var mı ? En azından beni 2-3 yıl idare edecek bişeyler mesela ?
    Bilgisayarcılara bi sor tanıdık falan varsa. Zaten tüm olarak satma parçaların internette 0 fiyatını araştır ona göre istediğin fiyatı söyle anlaşırsınız zaten zor olmaz. Ben öyle yapmıştım. Ramı başka biyere gitti anakartı başka biyere toplam 500tlye satmış oldum.
  • Tanıdık PC'ci yok da beni kazıklamasınlar ? Nasıl satabilirim var mı bi fikrin ? ve sence tahmini ne kadar eder bu parçalar ?
  • Anakartınla işlemcin kafadan 100tl işte. Küçümseme bu rakamı 100 tlye aldın parçanın bi üst modeli almana olanak sağlar
  • Küçümseme diyorsun da 100 tl için satmaya değmez bence,yedek olarak durması daha iyi olur kenarda köşede,sağol yardımların için.Öhm,yardımlarınız için.PM yoluyla size ulaşırım sorularım olursa,ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 27 Ocak 2014; 15:57:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.