Şimdi Ara

Bilgisayarın Usb Yerleri Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm. Benim Eski Bir Bilgisayarım Var. İnternete Kablosuz Usb Adaptör İle Bağlanıyordum. 2-3 Gündür Bunu Her Bağladığımda Usb Aygıtı Tanınmadı Veya Usb Aygıtı Daha Hızlı Çalışabilir Diye Hatalar Alıyorum. Bunu Başka Bilgisayara Bağladığımda Sorunsuz Çalışıyor. Çünkü Kablosuz Usb Adaptörü Yeni Aldım. Başka Flaş Falan Taktığımda da Aynısı Oluyor. Zoru Zoruna Bu Aygıt Daha Hızlı Çalışabilir Dediğinde Açılıyor. Yoksa Hep Aygıt Tanınmadı Diye Hata Alıyorum. Öndeki Usblerde Hiç Çalışmıyor. Kasaya Baktım Birkaç Kablu Takılı Değil Hep Değiştirip Biyerle Takdım, Yinede Usb Girişleri çalışmadı Ön Tarafların. Anakartım Aşağıda. Anakartı Değiştirmeden Usb Yerlerini Değiştirebilirmiyim. Malum Bilisayar Çok Eski. Şimdiden Yardımlarının İçin Teşekkürler.

• Anakart modelini yazabilir misin?
  • İşletim sistemi nedir? 512mb ram varsa Vista ya da W7 kurmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 29 Temmuz 2013; 13:06:42 >
  • Windows Xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Anakart modelini yazabilir misin?

Anakart Modeli Bu Heralde

http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/introduction.php?S_ID=233#dl

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

İşletim sistemi nedir? 512mb ram varsa Vista ya da W7 kurmanı öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

İşletim sistemi nedir? 512mb ram varsa Vista ya da W7 kurmanı öneririm.

Acaba Xp Yüzünden Olabiliyor Olabilir Mi?
  •  Bilgisayarın Usb Yerleri Çalışmıyor.

Ön taraf için olan usb girişleri bunlar ön taraftan gelen usb kablosunu bunlardan birine takabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ön taraf için olan usb girişleri bunlar ön taraftan gelen usb kablosunu bunlardan birine takabilirsin.

Denedim Olmuyor. O İki Yerden 1 Dolu Zaten. Ön Tarftan Usb ve Kulaklık Çıkışından Gelen kablo Takılı. Ordan Çıkan Dağınık tekli Kablolar Var Onları Taktım Yine Olmuyor. Kulaklılğı Taktım Ön Tarafa Usb Aygıtı Tanınmadı Diyor Ne Alakaysa Usb Aygıtı Mikrofon. şimdiye Kadar Deniyom Olmuyo. Nasıl Halledebiliriz.

• Yardım Eden Yok Mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.