Şimdi Ara

BİLGİSAYARINDA FM 2008 KURULU OLANLAR YARDIM LÜTFEN(MaRR0W'a teşekkürler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FM 2008 için kullandığım bir taktiğin benim için SS'lerini yayınlamanızı istiyorum.

http://rs141.rapid*share.com/files/116032727/ame__Arsenal__Mar_2008_.tac (* ı kaldırın)

Takım komutları ve tek tek tüm oyuncuların komutları lazım.FM09'a göre modifiye edeceğim. FM09 ilk çıktığında çok iyi sonuçlar almıştım.Modifiye ettiğim yerler aklımda ama diğer komutlar pek aklımda değil.

Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 15 Temmuz 2009; 21:56:27 >

• Ss ler gelir birazdan
  • takım komutları

Oyuncu komutları

• işine yarar inş basarılılarla dolu bi kariyer geçirirsin

bu arada ben antreman ve taktikler dosyalarının 09 içinde kullanabildiğini biliyodum yapmayı denedin mi hiç?
  • Çok teşekkür ederim.Tamamen save/load sız hilesiz taktik antrenman dahil herşeyi kendim düşünerek bir kariyer başlıyorum.Öyleki takım bile randomdu şansa Man City geldi.Başta düşük bir takım istiyordum ama bu geldi geri dönüş yok maalesef.Üşenmezsem kariyerimi paylaşacağım.

Amaç bir takımı alıp en tepeye çıkartmak değil kendi kariyerimi en tepeye taşımak olacak.Bir takıma bağlı değilim o anki şartlara takıma göre en iyisini yapmaya çalışacağım.Çok güzel bir kariyer olacağa benziyor.Ama yavaş ilerleyecek.

Lig olarak İng,İsp,İta,Türkiye seçiliydi. Favori takım ise Liverpool.

• Ya alan kullanmanın dar olduğundan emin misin? Taktiğe hiç uymuyorda büyük çelişkiye düştüm şimdi.Ama geniş olacak olmalı.
  • hiçbir oynama yapmadım kardesim ayrıca verdiğin taktiği su anda ben kullanıyorum gayet de iyi

kariyerinde basarılar dilerim isteğe göre ss atabilirim tekrar taktiğinle bi oynama yapmadım yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok yahu ben sana inanıyorum da ben bu taktik ile 20 sezona yakım FM 2008 oynamıştım Liverpool ile adım gibi geniş alanda oynattığımı hatırlıyorum(demekki zamanında ben değiştirmişim).Ben şimdi geniş olarak ve bir kaç ufak rötüşlar ile Man City kariyerine başladım.Guardado,srna,love,cardozo'yu aldım.Fazio'yu bir türlü ikna edemedim ama defans çok güçlü zaten.Kaleci almaya gerek gömedim.Şu ana kadar gol yemedim hiç.

Taktik iyi elbette ama doğru takım ve oyuncuları bulmak lazım.Bu taktik Man city,valencia,sivasspor gibi büyük takımları zorlayan diğer takımlardan üstün olan takımlar için mükemmeldir.Daha güçlü takımlara da gider tabii ki.

Oyuncu bakımından da genel olarak work rate stamina ve şimdi aklıma gelmeyen bir kaç parametre daha en az 15 olan oyunculardan kurulu bir takım olmalı.(forvetler hariç)Forvet olarak bir adet hızlı top sürebilen bitirici ve bir adet te yine çok ağır kalmayan ama iyi kafa vurabilen pivot forvet olmalı.Oyuncu bakımından söylenecek çok şey var ama yazmaa üşeniyorum.

Yalnız şunu söyleyeyi eğer bu taktiği stoke city gibi bir takımda denerseniz sonucun hüsran olması kaçınılmaz.

• evet şimdi bnm de dikkatimi çekti en dar da olması mümkün değil

tekrar bakıcam muhtemelen ss alırken bişiler oldu orda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.