1- notepad'i açın 2- aşağıdaki komutu kopyalayın ve notepad e yapıştırın createobject("sapi. spvoice").speak"i love you." 3- farklı kaydet deyip konus_bakalim.vbs olarak masaüstüne kaydedin. 4- daha sonra oluşturduğunuz dosyaya çift tıklayın.
quote:
Orijinalden alıntı: gonulden kalender
mağaradan yeni çıkmamışımdır umarım beyler.
1- notepad'i açın 2- aşağıdaki komutu kopyalayın ve notepad e yapıştırın createobject("sapi. spvoice").speak"i love you." 3- farklı kaydet deyip konus_bakalim.vbs olarak masaüstüne kaydedin. 4- daha sonra oluşturduğunuz dosyaya çift tıklayın.
Hocam olmuyor hata veriyor resimli anlatım yapsana tutar bu konu
quote:
Orijinalden alıntı: Ağaçkakan Woody
quote:
olur hocam yarım saat sonra ss koyarım.
quote:
quote:
quote:
olur hocam yarım saat sonra ss koyarım.
Alıntıları Göster
Adamsın Hocam
quote:
Adamsın Hocam
Alıntıları Göster
not defterini açıp komutu şekildeki gibi yapıştırdık.
daha sonra sol üstteki dosya yazan yere faremizin sol kısmınıyla tıkladık. daha sonra da farklı kaydete tıladık.
tıkladıktan sonra şu ayarları yapıyoruz dosya adı : konus_bakalim.vbs kayıt türü : tüm dosyalar bunları yaptıktan sonra kaydete tıklıyoruz.
bunları yaptıktan sonra masa üstüne geliyoruz. not defteriyle olan işimiz bitti. masa üstünde konus_bakalim.vbs olan bir dosya göreceğiz. onun üzerine çift tıklıyoruz. umarım güzelce anlatabilmişimdir. deneyin görelim bakalım bilgisayarınız dişi mi erkek mi?
quote:
not defterini açıp komutu şekildeki gibi yapıştırdık.
daha sonra sol üstteki dosya yazan yere faremizin sol kısmınıyla tıkladık. daha sonra da farklı kaydete tıladık.
tıkladıktan sonra şu ayarları yapıyoruz dosya adı : konus_bakalim.vbs kayıt türü : tüm dosyalar bunları yaptıktan sonra kaydete tıklıyoruz.
bunları yaptıktan sonra masa üstüne geliyoruz. not defteriyle olan işimiz bitti. masa üstünde konus_bakalim.vbs olan bir dosya göreceğiz. onun üzerine çift tıklıyoruz. umarım güzelce anlatabilmişimdir. deneyin görelim bakalım bilgisayarınız dişi mi erkek mi?
Alıntıları Göster
hatasını verdi
quote:
Orijinalden alıntı: altay01
hatasını verdi
Böyle yapıstırcaksın aynen bak tırnak isareti dahil
createobject("sapi. spvoice").speak"i love you."
quote:
quote:
hatasını verdi
Alıntıları Göster
yahu ; benimki acayip konuşuyor ; ikisinin ortası şu sesi değiştirmenin yolu yok mu ? bu ne yahu erkek desem değil kadın sesi desem değil ALLAH müstakını vermesim emi ; meğer konuşan arkadaki papağan mış script hatası xp de durum böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: turbocat1
yahu ; benimki acayip konuşuyor ; ikisinin ortası şu sesi değiştirmenin yolu yok mu ? bu ne yahu erkek desem değil kadın sesi desem değil ALLAH müstakını vermesim emi ; meğer konuşan arkadaki papağan mış script hatası xp de durum böyle.
Alıntıları Göster
benim ki erkek çıktı hemde ayı gibi sesi var bu arada i love you yerine başka bişi yazsanız onu da söylüyo
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
benim ki erkek çıktı hemde ayı gibi sesi var bu arada i love you yerine başka bişi yazsanız onu da söylüyo
Alıntıları Göster
bağyan çıktı :))
quote:
Orijinalden alıntı: turbocat1
seninki travesti o zaman hocam.
Kadın çıktı
quote:
hatasını verdi
Aynı hatayı bende de verdi. Windows 7 kullanıyorum
quote:
quote:
hatasını verdi
bende de aynı hata verdi...
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Shade
quote:
quote:
hatasını verdi
bende de aynı hata verdi...
Alıntıları Göster
Bayanmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: HarryRuffles
Bayanmış :)
Alıntıları Göster
createobject("sapi.spvoice").speak"i love you." bunu yapıştırın "sapi. spvoice" arada boşluk varken o hatayı veriyodu bende boşluğu sildim düzeldi bu arada erkek çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
createobject("sapi.spvoice").speak"i love you." bunu yapıştırın "sapi. spvoice" arada boşluk varken o hatayı veriyodu bende boşluğu sildim düzeldi bu arada erkek çıktı
Alıntıları Göster
Dişi çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Stiv Bey
Dişi çıktı
nasıl bazılarında dişi bazılarında erkek? ikiside windows neden böyle oluyor acaba
quote:
Orijinalden alıntı: erkin0007
quote:
Dişi çıktı
nasıl bazılarında dişi bazılarında erkek? ikiside windows neden böyle oluyor acaba
Sesine göre, babamın laptopuda dişi çıktı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erkin0007
quote:
Dişi çıktı