Ben hitman slient assassin oyununu bilgisayarım açmadı diye çok üzülmüştüm, o oyunu bile açmıyordur .dd |
Bilgisayarınızın kaldırmadığı oyunları düşük FPS de oynuyor musunuz ? (4. sayfa)
-
-
Ben bir dönem akıcı oynamaya alıştım artık oyunda bir kasma hissetsem oynayasım kaçıyor.
O yüzden oyunları düşük ayarda da açmıyorum. Kaldırmıyorsa oynamıyorum, yapacak birşeyim yok öbür türlü kasarak keyif alamıyorum oyundan. Cyberpunk içimde heves kaldı şimdiden.
-
Malesef sebebi ekonomi tabi.
Hiç bir insan 20fps de oynamak istemez zaten. Benim sormak istediğim, benim de çok iyi bir bilgisayarım yok ve bir oyunu düşük fps de oynayınca keyif vermiyor, bazı oyunlar var grafikler mükemmel etraf çevre herşey güzel ama donarsa hiç tat alamıyorum oyundan. Bu yüzden yüklemediğim çok oyun var.
-
Ben uçuş simülatörlerini seviyorum. Düşük fps ölüm gibi 30 altında keyif vermiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerMalesef sebebi ekonomi tabi.
Hiç bir insan 20fps de oynamak istemez zaten. Benim sormak istediğim, benim de çok iyi bir bilgisayarım yok ve bir oyunu düşük fps de oynayınca keyif vermiyor, bazı oyunlar var grafikler mükemmel etraf çevre herşey güzel ama donarsa hiç tat alamıyorum oyundan. Bu yüzden yüklemediğim çok oyun var.
Sizin ki en azından düşük Fps'de çalıştırıyor, Benim makine onuda yapamıyor artık Donma takılma olmadığı sürece oyunda akıcılık varsa ben olsam oynardım.
ayrıca oyunların grafikleri sürekli yükseliyor oyunlara denk sistemi biraraya getirmekte her zaman mümkün olmuyor.
-
Hocam zaten donma takılma olmuyorsa fps yüksektir ama fps 50-40 altına düştüğü zaman bir oyun oynanmıyor. Hele bazı oyunlar var 60fps alsan dahi kasıyor gibi hissiyatı oluyor.
-
Yani oynanabilir olduğu takdirde oynarım. 20 fpsde videoda bile gözüm rahatsız oldu. Benim de pc düşük seviyede. Ancak f1 2016 oynuyorum mesela 30 fps. Sıkıntı olmuyor oynattırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında dandik bir ekran kartım oldugu için birçok oyunu 720p 20-30 fps oynamak durumunda kalmıştım
eğleniyor muydum, eğleniyordum. eğlenmek isteyen her türlü eğlenir
şu anda görece 1080pde yeni hikayeli oyunlarda 40-70 arası, shooter online oyunlarda da 80-130 fpsler alabilen bir sistemle oynuyorum, durumumdan memnunum. 30 altına düşmediği sürece devam ederim. ekonomim durumum o kadarına el veriyor, 60 fps alamadı diye gemileri yakacak lüksüm yok, 30 fps altına düşmediği sürece de sorun yok
grafik ayarlarının çoğu plasebo, en büyük farkı genelde "texture" kalitesi yapıyor. 2 gb vramli kartım olduğu için lowdan yüksek texture ayarlamıyordum. yine de o haliyle ac originsi 720p her şey en low 20-24 fps olarak 80 90 saat oynayıp her şeyi %100 yaptım. gayet de eğlendim, yapacak bir şey yoktu, çok oynamak istedim ve oynadım.
bir daha o kadar düşüşü kabullenir miyim? well, nope. neyi kabul ederim; texture ultra diğer her şey en low sabit 30-40 fps verebildiği müddetçe kabul ederim. yok 22 25 gibi durumlar olursa bu sefer yeni sistem alma vaktim gelmiş der yeni bir sistem çözümüne başvururum, tabii o sırada buna uygun durumum varsa
grafik konusunda tek derdim texture kalitesi. onun dışındaki her şeyi lowa alırım, umurumda olmaz. 30 üstü fps alınıyorsa daha yüksek ayarlarda oynayabilirim. bu konuda takıntım yok, olabilecek bir lüksüm ve durumum da yok. herkes oyunu grafikleri ve über süper gözükmesi için oynamak zorunda değil... ya da keyif almak için böyle gözükmesi de şart değil... tabii bunlar benim düşüncelerim. herkesin düşüncesine saygı duyarım. hem oynanış hem hikaye hem de grafik olmazsa olmaz da diyebilir biri. tamamen kişisel. kimisi der ki ben texture'ü de low yaparım. bak, ben onu yapmam mesela. herkesin kendine göre bir kıstası var limiti var bu konuda
---
sadece birkaç ay önce gears of war 2 ve gears of war 3'ü "xenia" emülatörü ile oynadım. genelde 20-30 fpsye düşüp sürekli donuyordu, cache yaratmak için. yine de keyif almama engel olmadı. üstelik 720p. benim için durum bu. başka türlü o oyunu oynama imkanım yok, gidip x360 bulmakla uğraşacak halim yoktu. seriye de girmek istiyordum, tek çözüm yolu oydu. emülasyon hala ağır bir süreç, listemde rdr 1 var, onu da xenia emülatörü ile 20-25 fps oynayacağım, biraz daha erteliyorum pc'ye port edilirse diye ama umutlar azalmaya başladı. bunu niye anlattın derseniz, 50 60 70 fpsye alışmama rağmen yine de özümde alıştığım fpslerde de hala oynayabiliyorum, hala keyif alabiliyorum. mecbur kalırsam, yine o şekilde oynarım anlamında söylüyorum.
sabit 30 fps zaten apayrı bir dünya. keşke sabit 30 fps garantisi verseler de 10 sene sistemin değişmeyecek deseler. ama o da olmuyor işte pc dünyasında. ps4 öyle bir konsoldu... ama konsol da bana hiç yakın gelmiyor. pc ile büyüdüm ve pcye alıştım, konsolda yapamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 19 Aralık 2020; 1:22:45 >
-
İyiymiş
-
Alıntı
metni:720p 20-30 fps oynamak durumunda kalmıştım Hocam seninle benim farkımız şu tam olarak, sen zorunda kaldım diyorsun. Oyunu oynamak istiyorsun her türlü ve keyif alıyorsun. Ben ise kasıyorsa gerçekten keyif alamıyorum ama imkanım yoksa da oynamak zorunda bırakmıyorum kendimi.
Önceden çok oynardım ama son zamanda neden böyle oldu bilmiyorum ama oyunda fps düşükse hiç keyif alamıyorum fps den kastım en az 60 olacak falan değil, oyun bana kasma hissiyatı yaşatmasın yeter.
Alıntı
metni:keşke sabit 30 fps garantisi verseler de 10 sene sistemin değişmeyecek deseler. Şuan son model sistem kursan sanırım 10 sene idare eder 30fps garantisi verir ama şimdi son model sistem toplamak çok büyük paralara patlıyor.
-
15-20 FPS oynamam ama 40-45 FPS oynamışlığım var ve herhangi bir sorun yaşamadım. 40'ın altına düşünce pek oynanmıyor ama. -
Ben normalde fps takıntılı değilim, oyunda kasma hissiyatı yoksa 20fps olsa da fark etmez benim için.
Ancak o kasma hissiyatını hissedersem hiç keyif almıyorum. Ve dediğin gibi fps 40'ın altında genelde kasma hissiyatı oluyor.
-
Witcher 3'ü en düşük grafiklerde 30 FPS zar zor alarak oynamıştım. 2 kere bitirmiştim o şekilde. Oyundan keyif alıyorsanız FPS'in çok da önemi yok gibi yani. Keyif almaya bakın.
Şu an bilgisayarım ultrada 60 FPS sabit çalıştıracak düzeyde, ilk aldığımda bilgisayarı 1 kere de böyle bitirdim. Aynı keyfin görsel açıdan daha tatmin edici hali.
-
2015'in başlarında 30 FPS altı Watch Dogs oynayıp bitirmiştim. Şimdi ise Cyberpunk'ı açtım, 40 FPS dahi berbattı, 60 olsun derken 720p medium grafiklere kadar düştüm ki hala drop giriyordu, bu sırada görüntü kalitesi berbat oldu, ben de kapattım bir daha da girmedim. Kısacası bu iş alışkanlık meselesi.
-
Keyif almaya bakın demişsin ama ben alamıyorum işte kasarak oynayınca keyif vermiyor.
-
Aynen öyle ben bir dönem 60fps + oynamaya alıştım artık bir oyunda kasma hissetsem oynayasım kaçıyor hiç keyif almıyorum.
-
çözünürlüğü 60 fps verene kadar indiririm hala 60 alamıyorsam oynamam.
-
Çözünürlük fazla düşünce oyun minecrafta dönüyor. Göz rahatsız ediyorsa düşük çözünürlükte oynamam.
-
Far cry2 farcry3 gta 4 gibi oyunları 30 25-30 fps arası oynadım keyifte aldım bro önceden çok kötu bir pc vardı.
-
Kasma hissiyatı yoksa fps takmıyorum ben ama genelde 30 altı kasıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X