|
Bilgisayarınızın kaldırmadığı oyunları düşük FPS de oynuyor musunuz ? (3. sayfa)
-
-
Aynen öyle eski pc de oynadığım oyunu ets2 20fps oynuyormuşum yeni pc de oynayınca tır ın daha hızlı akıcı döndüğünü anlamış oldum. -
Coğrafya kaderdir..
Bazen bende oynayacak oyun bulamıyorum açıyorum oyun listesini onlar bana bakıyor ben onlara.
-
Ben simülasyon oynamayı baya seviyorum. Beamng Drive ve Ets2 bekliyorum indirime girsin diye. Ets2 girmiş ama kartta para kalmadı :) Beamng'nin h indirime girdiği yok zaten. -
Ben ekran kartını vs yakmaktan korkuyorum özellikle laptop olduğu için değişmesi imkansız maalesef. Bu yüzden bende indirmiyorum sistemimin kaldırmadığı oyunları. Oynadığım en düşük fps'li oyun ETS2. Normalde herşey yüksek ama ölçekleme %100 (max seviye %400). Bu şekilde sabit 60 fps alıyorum ama biraz bulanık olduğu için %200 ölçekleme ile oynayıp 35-45 fps arası alıyorum gayette zevk veriyor. Ölçeklemeyi %200 yapıp diğer ayarları ennn düşük bile yapsam FPS aynı kalıyor. Fps'i etkileyen tek etken ölçekleme oyunda çok garip -
Okul olmasa Laptop asla almam. Sırf bu nedenden dolayı. Bir parça bozulsa komple ana kart değişiyor. Bozulacak diye ben de oyun yüklemedim hiç.. -
Zamanında bir Çok oyunu 22-23 fps oynardım ama ben de alıştım 60 fps altında bir oyun oynamak istemiyorum. -
Sormayın hocam. Ben bu laptopu 3000 TL ye aldım ve 500 liralık upgrade yaptım. Şuanda ekran kartının mx110 olması dışında bir problem yok ve yaklaşık 4000 TL değeri var. Keşke seneye üniversitesiye gitmeyecek olsaydım. 4000 TL'ye 4GB ekran kartlı gayet güzel (sadece kasa) masaüstü sistemler toplanıyor. Gözü kör olsun okulun -
Ben de üniye gittiğim için Laptop aldım. Yoksa bana göre en mantıklısı konsol. Zaten çok oynayan biri değilim. Ama böyle olunca hiç oynayamıyorum.. -
Şahsen 45FPS altında oyun oynamak başımı ağrıtıyor.
-
Normalde 60 fps hedeflerim ama low da bile 60 olmuyorsa bu sefer alabildiğim en yüksek ayara alıp 30 fps oynuyorum. Biraz oyuna da bağlı örneğin gtx 950m ekran kartım varken witcher 3 ün görselliği çöp olmasın yüksek ayarda 60 fps açacak pc ye geçtiğim zaman oynarım diye oynamamıştım şimdi gtx 1650 e geçtim bu sefer de 100 saatlik oynanış süresi fazla geldi zaman ayıramam diye oynamıyorum o yüzden 720p 30 fps sabit alabildiğiniz oyunları oynayın gitsin
-
Bir gamer eğer bir oyunu 30 fps altında oynuyor, hatta tümüyle oynayıp bitiriyorsa o adam o oyunu gerçekten aşkla sevmiş demektir. Net.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
30 değil de 40fps olunca çok sorun olmuyor
-
Fps i geçtim ben artık 60 hz monitör dahi kullanmam.
-
Yıl 2006, hitman bloody money'in çıkmasını dört gözle bekliyorum, sonra yaz gibi oyun çıktı bende pentium 4 işlemci, 512 mb ddr1 ram, nvidia fx5500 256 gb kart var
oyunu açtım detaylar en dibin dibinde normal sahnelerde fps 7-12 arasında hal böyle olunca çoğu yerleri gök yüzüne bakarak gidiyorum o zaman 20-22 fps alıyorum
hey gidi hey az çektirmedi mx440'lar, fx5500'ler, şimdi 11 yıllık hd 5870'lerle bile son çıkan oyunları düşük detayla bile olsa akıcı oynayabiliyorsun.
-
Rekabetçi oyunlar ise asla ama mesela şöyle diyeyim. Minecraftı ray tracing shaders ve 250 modluk bir paket ile oynuyorum yer geliyor 20fps görüyorum yine de zevk veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim için grafik FPS'ten önce geliyor. FPS'ten taviz verebildiğim kadar taviz veriyorum. 19 FPS ile Ac Unity bitirdiğim olmuştu. Tabi FPS hep böyle kalmıyor yer yer yükseliyor. Grafikler 1080p ultra ayarlardaydı. Yavaş oyunlarda yine bir oynanabiliyor ancak hızlı aksiyon oyunlarında oynanması zor. Düşük grafik ayarlarında oynayacağım oyunu indirmiyorum, almıyorum. Zaten yeni nesil AAA oyunları makinem artık oynatmamaya başladı AC Odyssey ile oynayamama siftahını yaptık. Oyunu mecburen konsolda bitirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamın zevki 20 fps'de de oynar. ama burada asıl sorulması gereken neden düşük fps de oynuyor olmalı? bunun da cevabı maddi imkansızlıklardır.
-
Ben görüntü kalitesi kötü oynarsa oyun oynamaktan zevk almıyorum.
Her oyun için değil tabi, gerçekçi olan oyunlar için mesela lol düşük ayarda olsa fark etmez benim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X