Şimdi Ara

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medal55

Niye rezil oldun diye mi ?

milenyum asası
  • laptop falanda hikaye abi bilgisayar dediğin masaüstü olacak.valla bilgisayarda hissetiğim özgürlüğü diğer hiçbir alet veremiyor dokunmatik falan boş laf.
  • Koca kasalarla kim uğraşacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ha elinin altında öyle kur kaldır derdide yok tuşuna basıcan açılacak elinin altı ısınmayacak :D

AdilKullanımKotası sen de Mini ATX kasa al :)
  • quote:

aynen ha elinin altında öyle kur kaldır derdide yok tuşuna basıcan açılacak elinin altı ısınmayacak :D

AdilKullanımKotası sen de Mini ATX kasa al :)

All in one daha mantıklı değil mi?

• Masaüstünün yeri asla dolmaz. Belki laptopları açık kasa yaparlarsa olabilir, parça değişimine olanak verilmezse ki piyasa o yönde ilerliyor, masaüstü kullanıcısı asla bitmez.
  • bide klavyemi çekicem önüme küt küt yazıcam ne o dokunmatiklerde kız gibi narin narin yazmalar
  • pc nin yeri düşmez diyenlere gülüyorum zamanında msn bitmez nokia batmaz denirdi 200 yıl sonra son model gözlükler çıksın makinalar kalksın görücem ben sizi
  • Bilgisayarım herşeyim. İmzamdan belli değil mi sincap?
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    200 yıl sonrasına garanti veremem mutlaka bizim gibi klavyelerde yazmazlar ama yine de (bence) şirketlerde falan kullanılmaya devam edecek :)
  • quote:

200 yıl sonrasına garanti veremem mutlaka bizim gibi klavyelerde yazmazlar ama yine de (bence) şirketlerde falan kullanılmaya devam edecek :)

ne şirketi hocam :D bi mantığı kalmaz 200 yıla şurda 10 yıl da geldiğimiz yola bak adamlar şuan 3.5 m maliyetli suyla calısan araba bile yapmışlar hemde tuzlu su.

şuan gözlükler var ztn pc gibi ilerde ram mem bunlar tarih olur.
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Şirket derken böyle yazılım falan geliştiren demek istemiştim. Tabii ki de o zamanların bilgisayarları şu anki masaüstülerden farklı olur ama yinede adı masaüstü,laptop vs olarak kalmaya devam edecektir diye düşünüyorum :D
  • quote:

Şirket derken böyle yazılım falan geliştiren demek istemiştim. Tabii ki de o zamanların bilgisayarları şu anki masaüstülerden farklı olur ama yinede adı masaüstü,laptop vs olarak kalmaya devam edecektir diye düşünüyorum :D

hocam büyük dolap yada ufak dolap seklınde olur ses komutuyla calısır o pc ler :D 200 yıl az deıl
  • Ps4 diye bir canavar icat edildi

• Popüler kültürde herkes fotoğraf çekip paylaşmaya meraklı olduğu ve bunu istediği zaman istediği yerde gerçekleştirmesine olanak sağladığı için akıllı telefonlara yöneliyor insanlar . Daha pratik geliyor . Birde ego tatmini "hacı bak galaxy s5 aldım nasıl" diyebilmek için.

Tespitim bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 4 Eylül 2014; 21:24:02 >
  • Tamam son nesil konsol diye konsolların canavarı sayabiliriz ama oynayacak oyun pek yok şu anda :D
  • Kim demiş bilgisayarlara ilgi azaldı diye.
  • oyun oynamak icin ps4 kullaniyorum. world,excel,autocad,solid hariç diğer islerimi telden hallediyorum.daha pratik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hiç bir zaman pcnin yerini tutamaz

• Telefonlar bilgisayarların yerini alamaz bence ama taşınabilir olmaları bilgisayarın boşluğunu bir nevi doldurmalarini sağlıyor disaridayken

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.