Şimdi Ara

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayari telefona degismem, ust seviye bir telefonum var bilgisayarimin ise eski bazi parcalari, gene de bunu yaziyorum. Pcdeki rahatligi nerede bulacaģim telefonda. Bence karsilastirilmamali da her konuda zaten. Avantaji mobilitesi iste, yemisim telefonu. Yasasin masaustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla çok ilgilenenler genelde kızlar oluyor. Çünkü onlar için çok basit bir olay telefon. Whatsapp indir, Facebook Twitter Instagram indir kullan bu kadar telefon onlar için. Hangi kızın mail senkronizasyonu yapıp da gelen mailleri falan kontrol ettiğini gördünüz? :)
  • Günlük kullanımda pratiklik olarak en iyisi tablet ve telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar gibisi mi var ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzde çoğu kullanıcı Facebook,Twitter gibi sitelere girip iki üç zaman geçirmelik oyun oynadığından telefonlar daha cazip geliyor haksız sayılmazlar.Bizim gibi oyuncu kesim veya photoshop gibi program kullananlar için PC her zaman var olacaktır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

yanlış yerlere bakıyorsun günümüzde hala aktif milyonlarca pc kullanıcısı var ayrıca kim ne derse desin telefonların bilgisayarların yerine geçeceğine inanmıyorum

İmza güzelmiş, Abuzer Kömürcü
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Hayır birinci olarak ben öğrenciyim ve bilgisayarı babama aldırdım. İkinci olarak ise ÖĞRENCİYİM.Ve elimden geldiğince orjinal almaya çalışıyorum. Ve aynı zamanda 2. Oyunu hala 50 TL olan bir seriye para vermek saçma geliyor.

o da senin düşüncen. O oyunu yapan garp kurnazı ea değil.

BENDE ÖĞRENCİYİM. Büyük yazmanız bir şey değiştirmiyor.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.