Şimdi Ara

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basitlik,tasarım,pazarlama üçlüsü ile millet milyarları harcıyor.PC biraz zor eski jenerasyon zor alıştı ama bu kolay telefonlar gelince yok fotoğraftır pley stordur falan herkesin hoşuna gitti,bende akıllı telefon aldım ama geç aldım,chrome'da kasan telefon,10 yıl öncesinin grafikleriyle yapılmış oyunlar,eski telefona göre kat kat daha iyi ama 1 PC değil.
  • PALAVRA.
  • medal55 kullanıcısına yanıt
    afedersin ama sen oyuncu felan yada bilgisayar bagımlısı vs birşey degilsin :)
  • pc sektörü bitmez kolay kolay bakmayın boş laflara
  • ahmetf26 kullanıcısına yanıt
    Sebep? Seni böyle düşünmeye iten nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    telefon veya tabletin ne kadar kısıtlı oldugunu göremiyorsun evet bende kullanıyorum akıllı cihazlar ama bi bilgisayarın yerini asla ve asla tutmuyor
    Kardeş okuma yazman mı yok diyecem de yazabiliyosun işte :D Zaten konudada onu diyorum. PC> Diğerleri

• O değil de o sistemlerin sahipleri orjinal oyun kullanıyor mudur?

İki tane orjinal oyunum var, korsan kullanmıyorum.

BF3
    ETS2

• BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Bende BF3 , Skyrim, DayZ , Watch Dogs, Sniper Elite ve bir kaç tane küçük oyun var. Cod serisinin hepsi var ama cod oyunları pahalı olduğundan torrent çektim. Zaten son 2 oyun o kadar berbattı ki 120 tl versem oturup ağlardım.

o kısmı anladım ama ilgi azalmıyor akıllı cihaz patlama yaptığı için öyle gözüküyor bence
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Hayır birinci olarak ben öğrenciyim ve bilgisayarı babama aldırdım. İkinci olarak ise ÖĞRENCİYİM.Ve elimden geldiğince orjinal almaya çalışıyorum. Ve aynı zamanda 2. Oyunu hala 50 TL olan bir seriye para vermek saçma geliyor.

• Taşınabilir cihazlar daha çok ilgi çekiyor tableti, akıllı telefonlar vs.

Bilgisayarın yeri çok ayrıdır.
    Olabilir ama mesela sokaktan geçen birine GTX 780 nedir desen bilmeyebilir ama S5 dediğin zaman hemen anlar.Veya kızlar falan artık tamamen telefona sarmış durumdalar. Sayısal veriler düşmedi diyor olabilir ama gözlemlerimegöre düştü.

• ne telefonlar ne ps3 ler ne xboxlar geçti gitti modası bitti pc nin modası yoktur sonsuzdur...
  • Sen kızları görmüşsün qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Yok qnq erkeklerde öyle. Tek bildikleri : " Bak bu telefon 4 çekirdek her şeyi çalıştırır" .

• quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kim ne derse desin, telefonlar asla pc leri gecemeyecektir. su parcayi alip kasaya takmak gibisi yok..

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kim ne derse desin, telefonlar asla pc leri gecemeyecektir. su parcayi alip kasaya takmak gibisi yok..

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı?

Eski kart falan ama hala oyunlarda minimum sistem için isteniyor :)

• S4 mini aldım bu sene. Sosyal medyaları yükleyince bilgisayara sadece oyun oynamak ve facebook a bakmaya giriyormuşum meğer.

• Bilg acmaya useniyorum :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.