Şimdi Ara

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cocuklugumdan beri ilgu duyuyorum ve hala da ilgi duymaya devam edecegim. Param olursa kasa modifikasyonuna bile girerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ki vardiyeli sevgi dostum evdeyken pc dışardayken telefon ikisinide eşit severim ama istersen yine sarılabiliriz
  • 1999 dan beridir bilgisayarlarla alakam var.

Deneme yanılma yapmak birşeyler öğrenmek gibisi yok.

Telefonların genel kullanım amacı internet.

Akıllı telefonlar yokken bilgisayarlar vardı.
  • Bende PC'nin yerini hiçbir şey tutamaz diyorum, çünkü oyun, film, dizi gibi şeyler asla bilgisayarda ki gibi olmaz. Ama mail kontrol etmekten tutun senaryo yazmaya kadar artık cep telefonundan yapılıyor. Biraz alışınca telefonda da çok hızlı yazı yazılıyor, lakin hangi telefona sahip olursanız olun bir bilgisayara mutlaka ihtiyaç olacaktır. En azından önümüzde ki 10 yıl daha... Sonra acı gerçek ilk önce masaüstü, ardından laptop derken hepsi bitecek. Taş çatlasa 50 - 60 yıl sonra, yani torunlarımız bilgisayar belki de hiç kullanmayacaklar.

Ama ben dedeleri olarak onlara bilgisayarın yerini hiçbirşeyin tutamayacağını anlatacağım.
  • Son sistem telefon buyur deseler f/p bilgisayar derim.
  • medal55 kullanıcısına yanıt
    kim bakmıyormuş gamer toplulugu asla azalmadı nerden uyduruyorsun bunları??
  • Bilgisayarı bırakanlar face-twitter gibi sosyal medyada takılıp oyun oynamayanlar oldu.Oyun oynayanlar bilgisayarada devam etti telefonda aldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

kim ne derse desin, telefonlar asla pc leri gecemeyecektir. su parcayi alip kasaya takmak gibisi yok..

Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı?

en son hd 3850 de kaldım, şu parçaları çok almak istiyorum aslında ilerde bakalım

Bu parça bile çok eski şuan.

Hd 7870ez var bende.Gerçekten her oyunu fullemek güzel bir haz.

• ahmetf26 kullanıcısına yanıt
    Uydurduğum falan yok ve gerçektende bilgisayarda oyun oynayanların sayısı baya azaldı. Bu arada bu yıl Iphone 5S veya pc arasında seçim yapmam istendi ve ben bu parçaları seçtim

• Tuşlu işletim sistemsiz eski bir telefon kullanıyorum
    benim aşkım bu
     Bilgisayarlara olan ilgi neden azaldı?
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    760-770-780? Bana 760 veya 780 gibi geldi

• masa üstünü alıp artistlik yapamıyorsun tek sorun bu herkes egosunun peşinde
  • ismety öz İ kullanıcısına yanıt
    Evet aynen yukarıdaki bir tane arkadaşın dediği gibi masaya koyunca ağırlığın oluyo :D Ama yalnız mesela bunları telefondan yatarak yazıyorum portatiflik olayı güzel sadece :D

• quote:

Orijinalden alıntı: medal55

760-770-780? Bana 760 veya 780 gibi geldi

Bilemedin 770
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Tüh bea tam ortadakiymiş :D bende bu kart ile o onun arasında kaldım ama hemen hemen aynı fpsleri veriyolar diye , bu kart ucuz ve belleği ile bant genişliği fazla diye bunu aldım mutluyum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Tüh bea tam ortadakiymiş :D bende bu kart ile o onun arasında kaldım ama hemen hemen aynı fpsleri veriyolar diye , bu kart ucuz ve belleği ile bant genişliği fazla diye bunu aldım mutluyum :D

Bende o kart ile bunun arasında kaldım ama hemen hemen daha iyi ve yeni teknolojileri olduğu için (shadowplay vs) ve bu kartın ölümünün bellek yetmemezliği yüzünden değilde zaman içinde çekiş gücünün yetersiz kalıcağını bildiğimden bu kartı aldım mutluyum :D

770>280x
  • Aslında tam olarak büyük denmez . İkiside birbirine büyük eşit gibi :D ben de video çekmedğim ve Mantle sebebiyle bu kartı aldım tabi yukarıda saydıklarım da dahil.

• boşuna toplamışsın o sistemi canavarın var diye kimse kucağına oturmayacak
  • Zaten oturacak olan için başka canavar var şaka bi yana zaten sadece oyun oynamak için aldım artistlik için değil :D

• medal55 kullanıcısına yanıt
    hocam gruba benide yaz :) pc sevdadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.