Şimdi Ara

Bilgisayarlara son 1 yılda yüzde 80'in üzerinde zam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8099EF3D8

5-6 ay önce aldığım kitaplar şimdi uçmuş.Hele yurt dışından gelen akademik kaynaklar daha fena halde.Oranin parasıyla aslında çok ucuz olan kaynak burada katlanıyor

Sorsan kitaba der gereksiz diyebilir denemek gerek

Rus hemşireler aylık 250 $ kazanıyormuş geyiklerini yapardık ergenliğimde.Kim bilirdi ki Bulgar Levasının Tl 'den değerli olup 9. Dünya ülkesi adamların gelip ülkede alışveriş yapacağını?Dün pahalı diye almadığın ne varsa bugün zarardasın .Millet geyiğinde ama halimiz hal değil. Bir esnaf çocuğu tek maaşlı öğretmen olarak gözlemim budur.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    E oda yurtdışından alıyor herşeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roby

Bu sırada RTX3080-90 konusu dolup taşıyor, sorumluların bir kısmı oralarda mı diye düşünmüyorum değil.

Zengin kesim her ülkede var. Hindistan'da bile burası cennet gibi yermiş dersiniz.

• Ekonomi pert arkadaşlar. Daha da kötüye gidecez. Bırakın piyasada pahalı ürünleri, ürün bulamayacaz. Türkiye'ye ürün girişi olmayacak bu gidişle. Hepsi karaborsa olacak. Bekle bizi Venezuela, sizden de beter oluyoruz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından kullanıma hazir halde -kutudan çıkar kullanmaya başla- şeklinde getirilmesi ile, işlemcinin anakartin vs. ayrı ayrı getirilmesi vergileme anlamında farklı şeyler. Anlatmak istediğim bu.

Onlar üretmiyor tezini çürütmek için yazmadım. Orası ayrı bir tartışma konusu olabilir.

Başka bir bilgi, ekstra bilgi olsun diye paylaşıyorum üstteki ile alakası yok, bilgisayar parçalarında ( anakartta, işlemcide, ramde vs.) ÖTV yokken hazır PC'de ÖTV vardır. Parcalari kendin alır toplarsan ÖTV ödemezsin. Hazır kasa, PC alırsan ÖTV ödersin. Bir başka bilgi notu. Toplama bilgisayar neden daha uygun'un cevaplarından birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Kasım 2020; 9:29:58 >
  • 8 sene önce 0ını 1300 e aldığım laptopu 1 hafta önce 1600e sattım. Elektronik piyasası araba piyasasına döndü.. 5 6 sene önce 5 para etmez ve garajından çıkartmaya üşendikleri arabaları 20 30 bine satıyorlar :D ülke fıkralarla türkiye moduna geçti...

• Geçen sene 4000 liraya aldığım laptop 7000 tl olmuş. Altın döviz boş laptopla yatırım yapmak gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa'daki adamın maaşının yarısına aldığını, 5 maaşla almak kötü hissettiriyor.

• Yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Ben para biriktirdikce bilgisayar fiyatına yaklaşmam gerekirken fiyattan uzaklaşıyorum. Bilgisayar fiyatları ile kaçan kovalanır güzelim sözünü yaşıyorum. Hep kovalıyorum bir türlü yakalayamadım.

• Bilgisayar zamlanmiyor hemen alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 3 Eylül 2023; 15:8:47 >
  • Cerkes555 kullanıcısına yanıt
    Duygularıma tercüman olmuşsunuz istediğim bilgisayar 9k ydı. Para biriktirip ben bunu alırım dedim. 4 biriktirdim pc 16 oldu. Şimdi 12k daha biriktirmem lazım ben bu işten birşey anlamadım 🙄

• DrWool D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok iyi anlıyorum seni 1 hafta önce yeğenim için hp den orta sınıf bir laptop aldık vatan bilgisayardan 6800'e geldi önceden kaderdi artık kederde olmaya başladı.

• Bu ülkede bu yöneticiler olduğu sürece bu kadar güzel ülkemizin cahil İnsanları olduğu sürece dini siyasete alet edip taşeron firmalara milyarlarca dolar para kazandıranlar olduğu sürece malum hükümet düşmediği sürece �nsanlar bir incelenip at gözlüklerinden kurtulqmadigi sürece elin yabancısı üç günde 300 dolar kazanıp senin yıllarca biriktirdiğin Emek verdiğin aç kaldığın para ile hayalini gerçekleştirr

• millet hala anlamıyor dolar euro isterse 100 olsun diyor müstahak bize napalım çekeceğiz artık.

izleyin hepsi aynıı lafları kullanıyor : dolar yükselsin bize ne , lozan bitecek , dış güçler saldırıyoor vs.

https://twitter.com/NoContextSag

• Dünya deviyiz.. Bizi kıskanıyorlar.. Yerli otomobilde geliyor.. Moonstar alın yerli üretim ucudur o.. Yerli oto da ucuz olacak.. Öyle idare edin işte.. şikayet etmeyin..

• 10/09/2020 tarihinde d-market elektronik hizmetler ve ticaret A.Ş. (Hepsiburada com.) alışveriş sitesi üzerinden 7261947** sipariş nosu ile 3099 TL ye casper nirvana C350 5030-4L00 500 GB note book sipariş verdim. Teslim tarihi 45 sonra yani 05/11/2020 tarihiydi. Teslim tarihinde Hepsiburada tarafında arandım. Tedarici firmayı(Hemenaliyorum) su bastığını bilgisayarı gönderemeyeceğini, para iadesi yapacaklarını söyledi. Bende para iadesini kabul etmiyorum. 45 gün bekledim ürünün fiyatı 100 de 50 arttı. ürünü istiyorum dedim. Tedarikçi firmanın İtfaiye ve Emniyet kayıtlarını istedim göndermenizi rica ediyorum dedim göndermediler. Mağduriyetim çok büyük.Bu çocuğun " çişim geldi oynamıyorum gidiyorum" gibi bir şeymi acaba. Lütfen sizde bu tuzağa düşmeyin.

• Masaüstü bilgisayar toplamak istiyordum işim gereği. Ekran Kartsız CPU’su güçlü bir kasa toplamaya başladığımda 5’e sağlam bir kasa toplayabiliyordum. Neyse para biriktirmeye başladım. Ben 1 biriktiriyorum fiyatı 3 artıyor. Ben 2 biriktiriyorum ertesi gün 5 zam geliyor. Artık 10.nesil İ3’e kadar düştüm 1.000₺ bakalım o me olacak.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.