Şimdi Ara

Bilgisayarm açılırken donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar son 1 gündür bilgisayarımda canımı sıkan bir sorun var. Bilgisayarım dizüstü bu arada. Dün internette dolaşırken bilgisayarım dondu. Fare hareket etmedi ve hiç bir komut girilmedi. Sonda düzeldi fakat açık olan tüm programlar kapandı ve masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu kldı o da ingilizce yazıyordu. Sonra bende ne olduğunu anlamadım ve masaüstünün değiştiğini sandım ve diğer masaüstlerine baktım o sırada iyice dondu ve başlat menüsünün bulunduğu alt satır yok oldu bende pc yi kapattm. Düğmesine basarak. Ardından açtığımda bilgisayar Casper yazan yerde donakaldı ve hiçbirşey yapılmadı her şeyi denedim olmadı. Şimdi bu günlerde f3 ya da f4 e basarak açıyorum fakat her açıldığında orada bekliyor ve bilgisayarımı açtığımda performansı çok düşüyor, inanılmaz yavaşlıyor ve donmaya başlıyor. Bende beklemeden format attım formatı başarıyla attım fakat şimdide aynı sorun var ama performan düşüklüğü söz konusu değil. Bilgisayar açılırken hep aynı sorun ve sanırım otomatik geri yükleme yapıyor çünkü driverlar yükleyip yeniden başlatıyorum bilgisayar kapanıyor açılırken yine donuyor. sonra f tuşlarına basıyorum ve boss ayarlarının bulunduğu menüye geliyorum ardından oradan çıkıp windowsu açıyorum. Ama bunu tekrarlamakran bıktım. Çok uzun oldu ama inşallah beni anlarsınız. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• bios ayarlarından başlangıçta hiç bir tuşa basmadan açılmasını seçebilirsin.. senin anakart markanı ve kullandığı biosu bilmiyorum fakat bende biosa girip advanced cmos features içinde halt on seçeneği var no errors dersen hiç bir tuşa basmanı istemez direk windows başlangıcına geçer
  • cevabın için çok teşekkürler hemen deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.