Slm arkadaşlar size bişey sorucam. bilgisayarıımın açma tuşuna basıyorum. önce normal açılomuş gibi açılıyo. hoşgeldiniz yazıyo.masaüstü gelmeden tekrar kapanıyo. bu birkaç kez tekrarlanıyo.bu sorunun başlamasından berii masaüstü açıldığında: bir pencere açılıyo.
'bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için,windows bu programı kapattı' yazıyo. adı:COM+Cluster Wizard Yayımcı:microsoft Corporation
bu sorunu gidermek için ne yapabilirmm
quote:
Orjinalden alıntı: ruzgaryeli20
Slm arkadaşlar size bişey sorucam. bilgisayarıımın açma tuşuna basıyorum. önce normal açılomuş gibi açılıyo. hoşgeldiniz yazıyo.masaüstü gelmeden tekrar kapanıyo. bu birkaç kez tekrarlanıyo.bu sorunun başlamasından berii masaüstü açıldığında: bir pencere açılıyo.
'bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için,windows bu programı kapattı' yazıyo. adı:COM+Cluster Wizard Yayımcı:microsoft Corporation
f8 ile güvenli modda gir yönetici olarak oturum aç çalıştır komutuna msconfig yaz ilk açılıştaki programlarını kontrol et
quote:
Orjinalden alıntı: reptile_34
quote:
Orjinalden alıntı: ruzgaryeli20
f8 ile güvenli modda gir yönetici olarak oturum aç çalıştır komutuna msconfig yaz ilk açılıştaki programlarını kontrol et
daha ayrıntılı olarak anlatabilir misniz lütfenn
bilgisayar açılırken f8 yap güvenli modda gir ordan kendi hesabını bul oturum aç başlat menüsü çalıtıra gir msconfig yaz ordan yukarda yazdıgın programı bul ilk açılışta devre dışı bırak kolay gelsin..
yadığım programın aynısı yok ama COM+Sistem uygulaması var. onu devredışı bırakım mı
ta kendisi. devre dıışı bırakırsan sorunun çözülür zannımca.