Şimdi Ara

Bilgisi Olan Arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar martta nokia N76 çıkacakmış özellikleri fena değil ama 3 telefon daha düşünüyorum benq-siemens EF81 , nokia N72 , sony ericsson K790i bir de nokia N76 yı düşünüyorum.

N76 ile EF81 i karşılaştırsak görünüş olarak EF81 daha iyi ama bunun da ondan çok daha fazla + sı var, K790i desen kamerası 3 mp ama N76 nın özelliklerinin çoğu onda yok, N72 ise fiyat olarak uygun

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edebilir misiniz? Ben şimdi N76 yı mı bekliyeyim yoksa diğer üç telefondan birini mi tercih edeyim? şuanda CX65 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wi$hßon#8364; -- 5 Şubat 2007; 13:11:55 >

• bence k790i
  • resimde kalite istiyosan k790i ama n76nın ozelliklerini tam bilmiyorum
  • Konuyu acan arkadas nickini değiştirsen ii oLur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcax1

resimde kalite istiyosan k790i ama n76nın ozelliklerini tam bilmiyorum

n76 özelliklerini burda bulabilirsin

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Nokia/N76
  • ya EF81'i buralarda bulamıyorum zarar etmişler galiba satılmıyormuş ona da bakabilseydim iyiydi.bulabilirsem bakarım artık.diğerleri gibi özellikleri çok çok fazla değil ama kapaklı olduğu için dış görünüş olarak beğeniyorum çünkü hep düz telefonlarım oldu biraz değişik olsun istiyorum ama alırsam 2-3 sene sonra tekrar telefon değişmem gerekir bu da var işte...
    N76 daha çıkmamış martta çıkacak diye okudum ama çıkarsa da 900 - 1000 ytl arası bişey olur kesin, eh öyle olursa da onun fiyatının düşmesi için çoook beklemem gerekir :) sizlerinde dediği gibi K790i olabilir hem 3 megapiksel kamerası var diğerlerinde bu yok
    yorumlar için herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wi$hßon#8364; -- 5 Şubat 2007; 13:18:36 >
  • k790i ii bi saçim olur senin için

quote:

Orjinalden alıntı: wi$hßon#8364;

N72 yi artık düşünmüyorum arkadaşlar..ya EF81'i de buralarda bulamıyorum zarar etmişler galiba satılmıyormuş ona da bakabilseydim iyiydi.bulabilirsem bakarım artık.N76 daha çıkmamış martta çıkacak diye okudum ama çıkarsa da 900 - 1000 ytl arası bişey olur kesin eh öyle olursa da onun fiyatının düşmesi için çoook beklemem gerekir :) sizlerinde dediği gibi K790i olabilir hem 3 megapiksel kamerası var ya
    yorumlar için herkese teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bi de şu var ben hiç sony ericsson kullanmadım alışırım aslında o sorun olmaz ama.. peki EF81 nasıl sizce? kötü mü? ama onu alsam 2-3 sene sonra nasıl satarım ki? benq-siemens kapanıyormuş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wi$hßon#8364;

ya bi de şu var ben hiç sony ericsson kullanmadım alışırım aslında o sorun olmaz ama.. peki EF81 nasıl sizce? kötü mü? ama onu alsam 2-3 sene sonra nasıl satarım ki? benq-siemens kapanıyormuş galiba

dostum n73 varken neden macera arıyorsun n76yla anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutants

dostum n73 varken neden macera arıyorsun n76yla anlamadım

N73 çok pahalı arkadaşım ya gerçi N76 yeni çıkacak çıktığı zaman onun fiyatı da ondan aşağı kalmaz.ben aslında 3 sene önce nokia alacaktım ama CX65 aldım hala daha o var değiştirecem ama karar veremiyorum bilenlere danışayım dedim çünkü ben her zaman telefon değiştiremem aldım mı iyi olsun ki 2-3 sene kullanayım ama iyi olanlarının da fiyatları bana göre değil :( işte 3 sene önceki hatayı yapmamın sebebi nokia'dır gerçi CX65 de zamanına göre iyiydi hakkını yemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wi$hßon#8364; -- 8 Şubat 2007; 10:32:59 >

• merhaba arkadaşlar yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum...
    aslında mayısta alacaktım fakat bugün telefoncuların kandırmasıyla :) taksitle K790i aldım!!
    çok güzel aradığım herşey var kamerası da çok güzel video çekimine daha bakmadım ama pek önemli değil radyosu filan var onlar bana yeter.. sadece aramalar ve mesajlara alışamadım.uzun süredir siemens kullandığım için değişik geldi ama onlara da alışılır.artık 3-4 yıl gider sanırım inşallah sağlamdır...herkese teşekkürler gerçekten dediğiniz kadar güzel..
  • İyi tercih pişman olmazsın, iyi günlerde kullanman dileğiyle
  • dostum senin nick nasıl değişti pasaefendi değilmiydi
    quote:

Orjinalden alıntı: Salur

İyi tercih pişman olmazsın, iyi günlerde kullanman dileğiyle
  • nokia N76 son çıkan teknoloji harikası olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: éxé_1907

nokia N76 son çıkan teknoloji harikası olur

Fiyatı da teknoloji harikası bir şey olurÇok özenti olmuş Moto Razr v3i nin hık demiş burnundan düşmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.