Şimdi Ara

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekür ederim bana kafe için bilgisayar sistemi intel işlemcili ve amd işlemcili önerebilirmisiniz tabi maliyetiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_36 -- 27 Ocak 2007; 18:44:32 >

• daha önce burda tartışıldı
    bunların dışında bir sistem istiyorsan örnek bitane koy ona göre değşmesi gereken parçalarda yardımcı olalım
  • elimde herhangibir sistem yok örnek koyabilecegim ben tartışma açmak degil bu işden nispeten anlayan kişilerden bilgileri dahilinde önerilerini bekliyorum içinden birini degerlendirmeyi düşünüyorum seçtigim sistemden 40 tane yaptıracam
  • Arkadaşım ilk önce zebani_44 isimli arkadaşımızın verdiği bağlantıya tıkla ,sistemleri inceledikten sonra içine sinmeyen birşey olursa sor.
  • istediğin sistem oyun içinmi yoksa internete girsinler vs vs mi
    ve max para limitini belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabiliriz
  • sistemlere baktım guzel degerlendırılebılır 1000 ytl ve altı butçe makına başına flopy ve optik sürücü istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_36 -- 28 Ocak 2007; 19:02:26 >
  • internet cafelerde görünüm ön planda olduğundan lcd monitör lü sistem kurdum 256mb paylaşımlı onboard 6150 ekran kartı var sistemde ;

SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 3500+ AM2 98 USD + KDV
    SOKET AM2 ASUS-M2NPV-MX 75 USD + KDV
    DDR2 SDRAM KINGSTON-1 GB DDR2 667 118 USD + KDV
    SATA2 SAMSUNG-120 GB SATA2 NCQ 59 USD + KDV
    TFT LCD SAMSUNG-740N 205 USD + KDV
    FLOPPY DİSK SÜRÜCÜLER MITSUMI-FDDB 8 USD + KDV
    DVD SÜRÜCÜLER LG-16X 20 USD + KDV
    KASA AOPEN-H420B 49 USD + KDV
    KLAVYE A4TECH-KLAVYE 5 USD + KDV
    MOUSE A4TECH-3D SCROLL 3 USD + KDV
    640 USD + KDV
    755,20 USD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgin için teşekür ederim bunları degerlendiricem amacım iyi ve makul ve yarıyolda bırakmayacak güzel bir sistem kurmak
  • 6 ay içinde bu sisteme dx10 ekran kartı eklediğinde çok iyi olacaktır sistemde var olan eksiklik ekran kartının onboard olması ve monitörün göze pek fazla hitap etmemesi (Tasarım)
  • imzamdaki pc ye bi bak istersen gzl bişi...yakında alacam da
  • maliyetinide yazarmısın
  • tabi kafe için sanırım maliyetli ençok 1100 ytl ye çıkabilirim ki bunun altında fiyatlar daha iyi olur
  • ben cafe için yazdıgını görmemişm kardess ksura bkmaa..yine de maliyetini yaziim 2000ytl
  • seninde varsa önerin yaz bence nekadar çok alternatif olursa daha iyi benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.