Şimdi Ara

BİLGİSİ OLANLAR TAVSİYE VERİRSE İYİ OLUR......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU MOTOR İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ, kULLANAN VARSA TAVSİYE EDERMİ....?????

http://www.kanuni.com.tr/motosikletdetay.aspx?id=seyhan250c&la=Seyhan%20250%20C# YANDAKİ LİNK....:)

BİLGİSİ OLANLAR TAVSİYE VERİRSE İYİ OLUR......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PARLAK -- 3 Nisan 2005, 14:16:10 >

• valla kullanmadım ama bir arkadaş var tutturdu bundan alacakmış.fiyatı uygun geldi heralde.
  • Dostum honda nın yeni piyasaya süreceği CBR 125 modeli nasıl sence?13,3hp 10nm torku var.Bence ideal bir motor ama kanuniden biraz ince.
  • walla hoş bir araçmış arkadaş sayende görmüş olduk sağol... fiatı da ucuz muş yaw...
  •  BİLGİSİ OLANLAR TAVSİYE VERİRSE İYİ OLUR......

Bu tiger 250 modeli bana daha hoş geldi.....

bunlar yerli yapım değil mi?
  • evet yerli yapımı ve parçası kolay ve bi o kadarda ucuz olan bir marka.honda cbr 125 e görede geniş duruyor.4.500ytl + plaka masrafları vede kaskı şuyu buyu olunca 5 milyar gözden çıkıyor
  • Biz zaten ufak tefek adamız bari motor biraz ağırlık yapsın dimi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet34

Dostum honda nın yeni piyasaya süreceği CBR 125 modeli nasıl sence?13,3hp 10nm torku var.Bence ideal bir motor ama kanuniden biraz ince.

İyide üstad bu bana pek hitap etmiyor ... riceing modellerde istemiyorum ben aslında....
  • o zaman senin için kanuni ideal.hem yedek parçası ucuz hemde talep olarak iyi bir marka
  • bu motoru allah bildiği gibi yapsın ...A2 imtihanında imtihan motoru buydu hocalar gelmeden önce motorla baya bi alıştırma yaptım iyiydi imtihanda direksiyon sırası bana geldi 1 e taktım gidiyorum hoca biraz gaza bas 2 ye at dedi ben gazladım tam 2 ye atacam geçmedi 2 ye bir türlü allah dedim senin ..... uyuz etti beni

aşırı kalitesiz bir motor benden sölemesi bulaşma 2.el başka bir cruiser bak bence....

ben yamaha cıyım severim... ama yamaha biraz tuzlu oluyor cruiserlarda bulabiliyorsan suzuki GN250 var yaşlısı bile buna 10 basar açık egzosla güzel seslerde alırsın...

bence kanuni yi direk geç erkenden yaşlanmak istemiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 4 Nisan 2005, 19:14:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.