Şimdi Ara

Bilgisyarı Elden Çıkarma - Yeni Sitem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH forum ahalisi. Bu basit girişle hemen konuya dalıyorum;

Elimde

AMD FX-6300 3.5GHz
    Radeon 1GB HD7850(Ne babayiğit karttı be, W10-DX12 ile 900p ekranı upscale 1080p yapabiliyorsunuz)
    4x2 RAM
    750GB Harddisk
    Tasarmı şuna(http://www.vatanbilgisayar.com/everest-range-7-peak-650w-usb-30-midt-atx-siyah-kasa.html) benzeyen yine everst kasa ve içinde 500W PSU bulunmakta.(550 de olabilir)

barındıran güzel bir sistem var.(Bilgisayar elimde olmadığından ek özellikleri ve detayı yazamıyorum maalesef, Bu yılın oyunlarında denenmemiş ama 2 sene önce çıkan oyunları yüksek ayarlara taşıyabiliyorsunuz.)

Bu sistem en kötü ihtimal kaç liraya gider merak etmekteyim. Bu parçalar satıldıktan sonra bana 1080p de 60fps+ deneyim sağlayacak ve bunu en az 3 yıl devam ettirecek bir sistem lazım. AMD Nvidia İntel vs önemli değil, bu özelliği sağlayan en ucuz makineyi arıyorum.

Sistem Haziran sonu gibi toplanacak.

Hepinize iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokokoxl -- 20 Nisan 2016; 11:28:31 >

• Up
  • mokokoxl M kullanıcısına yanıt
    İşlemci:300TL
    Ekran Kartı:300TL
    Ram:100TL
    Hdd:100TL
    Kasa:200TL(Bunun satılabileceğinden şüpheliyim.Büyük ihtimalle elinde kalır.)
    Toplam:1000TL civarı.
  • Sistemin 2 yıllık olduğunu düşünürsek 600-700 liraya gider o zaman diyebiliriz?

Neyse, şuan amacım en uygun fiyata 1080p de sabit(v-sync) 60fps verecek bir sistem. Mümkünse bunu ilk 2 yıl V.High-Ultra ayarlarda kalan 2-3 yıl High-Med ayarlarda sağlayabilsin. Taviyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokokoxl

Sistemin 2 yıllık olduğunu düşünürsek 600-700 liraya gider o zaman diyebiliriz?

Neyse, şuan amacım en uygun fiyata 1080p de sabit(v-sync) 60fps verecek bir sistem. Mümkünse bunu ilk 2 yıl V.High-Ultra ayarlarda kalan 2-3 yıl High-Med ayarlarda sağlayabilsin. Taviyelerinizi bekliyorum.

AMD FX-6300 3.5 GHZ - R9 270X VAPOR-X OC Boost 256 Bit)
    KINGSTON 8 GB DDR3 1600 MHZ RAM
    SEAGATE 1 TB HDD SATA KASA :
    THERMALTAKE Versa 500 W

böyle bir sistemi adam 990 tl yazmış. anakartıda çok iyi.
    sanırım o maximum 700-800'e satar.

sende 600-700'e satarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 PC Toplama Tavsiye (YARDIM)
    geçen yıl önce açıldı
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.