Bildirim
bilgisyarım kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle iyi birşey degil tv kartı bende aldım taktım kartla işim olmadıgı halde sisteme bi sıkıntı veriyordu kasılma donma kitlenme reset
Tüm tv kartları icin konusmadım ama gereksiz bence. -
yarım saat normal kullanabiliyor musun TV kartını? -
yarım saat tam çalışıyor sonra bilgisayar hemen kapanıyor 5 dakika çalışmıyor elektrik hiç gelmiyor ondan sonra normal bir şekilde bilgisayar çalışıyor. sonra fark ettim tv kartsız 1 saat gibi çalışıyor sonra aynı şekilde problem verip kapanıyor. -
b.sayarın özelliklerini yazarmısın.. bu dediğiniz sorunun 2 nedeni olabilir..
1) psu yeterli değildir.. tv kartını takınca dahada yetersiz geliyordur..
2) işlemci yada ekran kartının macunları sertleşmiştir.. ( genelde tv kartı gibi cihazları) slotlara takarken ister istemez ekran kartı üzerindeki soğutucuyla temas ederiz.. uzun zaman bakım yapılmamış yada macunu yenilenmemiş soğutucular, sertleşmiş macunun kırılması sonucu işlemciden uzaklaşırlar.. bu uzaklaşma gözle görülemeyecek kadar küçük olsada ısının onlarca derece artmasına ve dolayısıyla cihazın kapanmasına sebeb olurlar..
tavsiyem.. medya playerde HD bir video oynatıp cihazın tepkisine bakın..eğer çabuk kapanırsa konunun tv kartıyla alakası yoktur ekran kartı ve cpu macunlarını yenileyin.. ama çok geç kapanırsa tv kartını sökün ve kullanmayın. -
Ekran kartın yada İşlemcin ısınıyor olabilir!
Sıcaklıkları öğrenmek için bu programı kullanabilirsin! AIDA64 Extreme -
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,sorunu çözdüm şimdilik.
bilgisaya hava basıp tozunu aldım tv kartı dahil 5 saattir tıkır tıkır çalışıyor,sıkıntı yok şimdilik
bilgisayarın özellikleride İ7 işlemci,2 gb ekran kartı,8 gb ram
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X