Şimdi Ara

bilgisyarım kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen gün bilgisayarıma format attım herşey yolunda ama tv kartımı taktım mı yarım saat doldu mu bilgisyar elektirik gider gibi kapanıyor ve bir 5 dk hiçbir şekilde açılmıyor.Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kesinlikle iyi birşey degil tv kartı bende aldım taktım kartla işim olmadıgı halde sisteme bi sıkıntı veriyordu kasılma donma kitlenme reset
    Tüm tv kartları icin konusmadım ama gereksiz bence.
  • yarım saat normal kullanabiliyor musun TV kartını?
  • yarım saat tam çalışıyor sonra bilgisayar hemen kapanıyor 5 dakika çalışmıyor elektrik hiç gelmiyor ondan sonra normal bir şekilde bilgisayar çalışıyor. sonra fark ettim tv kartsız 1 saat gibi çalışıyor sonra aynı şekilde problem verip kapanıyor.
  • b.sayarın özelliklerini yazarmısın.. bu dediğiniz sorunun 2 nedeni olabilir..
    1) psu yeterli değildir.. tv kartını takınca dahada yetersiz geliyordur..
    2) işlemci yada ekran kartının macunları sertleşmiştir.. ( genelde tv kartı gibi cihazları) slotlara takarken ister istemez ekran kartı üzerindeki soğutucuyla temas ederiz.. uzun zaman bakım yapılmamış yada macunu yenilenmemiş soğutucular, sertleşmiş macunun kırılması sonucu işlemciden uzaklaşırlar.. bu uzaklaşma gözle görülemeyecek kadar küçük olsada ısının onlarca derece artmasına ve dolayısıyla cihazın kapanmasına sebeb olurlar..

tavsiyem.. medya playerde HD bir video oynatıp cihazın tepkisine bakın..eğer çabuk kapanırsa konunun tv kartıyla alakası yoktur ekran kartı ve cpu macunlarını yenileyin.. ama çok geç kapanırsa tv kartını sökün ve kullanmayın.
  • Ekran kartın yada İşlemcin ısınıyor olabilir!

Sıcaklıkları öğrenmek için bu programı kullanabilirsin! AIDA64 Extreme
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,sorunu çözdüm şimdilik.
    bilgisaya hava basıp tozunu aldım tv kartı dahil 5 saattir tıkır tıkır çalışıyor,sıkıntı yok şimdilik
    bilgisayarın özellikleride İ7 işlemci,2 gb ekran kartı,8 gb ram
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.