Şimdi Ara

Bilic'in İnanılmaz Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene Bilic sıradan bir td iken, bu sene üst düzey bir teknik adam olmuş. Feyenoord, Arsenal maçlarında rakibi çözümlemeleri, gerektiğinde radikal kararlar alarak çift forvet oynatmak, İsmail'i sağ bekte oynatmak falan bunlar göremediğimiz şeylerdi. Tek düzeltemediği olayı, oyuncu değişikliklerini geç yapması. Bu Olcay bugün en geç 60'da oyundan çıkardı.

Geçen seneden tek fark Demba ba iken, oyundaki pozitif değişimin kaynağı Bilic. Bu sene de başarısız olsa bile stadın yapıldığı sene de takımın başında görmeyi çok istiyorum.

• Bilic'e sallamanın manası yok diye ısrarla söyledik.Sabrın sonu selamet
  • Ekleme yapayım: Bilic maç öncesi müthiş bir teknik adam ancak oyunun içinde pek fazla etki edemiyor. Çift teknik adam mı kullansak ne?
  • Gecen sene de cok iyiydik. Aybabadan enkaz devraldi o kadsr surede ancak o kadar duzeltebildi. Bu sene daha farkli seneye cok daha iyi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün oyuncu değişiklikleri konusunda çok başarılıydı.
  • Aybaba da ligi üçüncü bitirdi ne farkı var Bilicinshsfafadadaafafsghaahafsfsg

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Geçen sene Bilic sıradan bir td iken, bu sene üst düzey bir teknik adam olmuş. Feyenoord, Arsenal maçlarında rakibi çözümlemeleri, gerektiğinde radikal kararlar alarak çift forvet oynatmak, İsmail'i sağ bekte oynatmak falan bunlar göremediğimiz şeylerdi. Tek düzeltemediği olayı, oyuncu değişikliklerini geç yapması. Bu Olcay bugün en geç 60'da oyundan çıkardı.

Geçen seneden tek fark Demba ba iken, oyundaki pozitif değişimin kaynağı Bilic. Bu sene de başarısız olsa bile stadın yapıldığı sene de takımın başında görmeyi çok istiyorum.

töre 60 da girse 80 de pili bitse yine eleştirilecek. töre hazır değil çünkü

bilic zaten potansiyeli olan akıllı mantıklı bi hoca. yeter ki sen adama oyuncu ve adam akıllı stadyum ver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Geçen sene Bilic sıradan bir td iken, bu sene üst düzey bir teknik adam olmuş. Feyenoord, Arsenal maçlarında rakibi çözümlemeleri, gerektiğinde radikal kararlar alarak çift forvet oynatmak, İsmail'i sağ bekte oynatmak falan bunlar göremediğimiz şeylerdi. Tek düzeltemediği olayı, oyuncu değişikliklerini geç yapması. Bu Olcay bugün en geç 60'da oyundan çıkardı.

bilic zaten potansiyeli olan akıllı mantıklı bi hoca. yeter ki sen adama oyuncu ve adam akıllı stadyum ver

Hocam o kadar da değil ben bile 40dkyi çıkarırım bırak da oynayiversin 40dk. Hem Töre olmasa bile Kerim'i alabilirdi tamam belki girdiğinde iyi oynamadı ama Olcay o kadar rezildi.

• Bilic grcen senede bu senede ve bundan sonraki yasaminda cok iyi bir td. Geçen sene nasil cift forvete dönsün. Adam mi vardi? Bu sene ile gecen sene arasinda fotvet hattinda alaka yok
    Bunda mustafanin sakatligi cok iyi atlatmasinin etkisi buyuk. Bence bilic son zamanlarda bize gelen en buyuk sans. Umarim iyi degerlendiririz ve uzun yillar bizde kalir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Hocam o kadar da değil ben bile 40dkyi çıkarırım bırak da oynayiversin 40dk. Hem Töre olmasa bile Kerim'i alabilirdi tamam belki girdiğinde iyi oynamadı ama Olcay o kadar rezildi.

haklısın

kulübede yeter ki hazır adamlar olsun. bilic derede boğulmayacaktır

• oyuncu değişikliklerinden sonra bjk çöktü farkındamısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

oyuncu değişikliklerinden sonra bjk çöktü farkındamısın

Kariyerinin en kötü futbolunu oynayan Olcay'i mi çıkarmasaymış yoksa her maç 70 gibi biten Oğuzhan'i mi yoksa bir defansta bir forvette olan, biraz daha koşsa ölüp gidecek Pektemek'i mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

oyuncu değişikliklerinden sonra bjk çöktü farkındamısın

3 yabancıyla oynadık, yedek klübemiz bile üst düzeyi kaldırabilecek seviyede değil. Bunun Biliçle ilgisi yok.
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Bilicin buna yapacak bir şeyi yok.Takım fiziksel olarak dayanamadı oyuncu değiştirmek zorundaydı yedek kulubesinde hamle olarak töre-frei var. Seçeneği yok başka. Takımın 10 numara ve sağ bek ihtiyacı var aylardır ama hala çözüm bulunamadı.
  • Bilic çok iyi bir td. 10 yıl sonra dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri olur...
  • Biliç asla sıradan bir teknik direktör olmadı. Bu adamın kariyeri Beşiktaş'tan ibaret değil. Hırvatistan'ın başındayken de gayet başarılıydı ve çok sürpriz işlere imza atıyordu
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Çökmedi..
    Duruldu..Ayrıca bunda Bilic'in yapacağı şey yok ? Töre-Kerim-Cenk başka (Holosko var mıydı bilmiyorum ) hamle oyuncusu yoktu.Ayrıca Töre ve Kerim'in takımı daha rahat ileri taşıyacağını düşündü ki ikisi de bunları yapabilirler.Ama dün yapamadılar kötüydüler.Bunu Bilic bilemezdi.Kimse bilemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Çökmedi..
    Duruldu..Ayrıca bunda Bilic'in yapacağı şey yok ? Töre-Kerim-Cenk başka (Holosko var mıydı bilmiyorum ) hamle oyuncusu yoktu.Ayrıca Töre ve Kerim'in takımı daha rahat ileri taşıyacağını düşündü ki ikisi de bunları yapabilirler.Ama dün yapamadılar kötüydüler.Bunu Bilic bilemezdi.Kimse bilemezdi.

katılmakla birlikte şunu da belirtmek gerek

bazı dengesiz hocaların her oyuncu değişimi eleştirilebilir. çünkü bakıldığında bi mantık görünmez. bilicin de bazı değişiklikleri eleştirilebilir ama bu adam ne yaparsa eleştiren bi güruh var sanki. oğuzhan çıkmayıp 2. sarıyı görse bu kez vay efendim neden bilic çıkarmadı diye dövünürlerdi. oğuzhan aranıyordu yine. hakem de arsenali 10 kişi bırakmış pek tabi bizi de bırakabilirdi. kerim diye sayıklamasını biliyorlar ama neden oyuna aldı demesini de biliyorlar. vallahi adam yaranamıyor. mantıklı bakınca kerim ve gökhan töre yanlış değil. bence kerim henüz ilk 11 oyuncusu değil. son hamleleri rezalet

• Daha öncede yazdım,Bilic Beşiktaş ruhunu kavrayabilen ve takımla mayası uyuşan bir TD.Sabır.
  • Konuya katılmakla beraber birşey eklemek istiyorum. Bilic bu şekilde devam ederse her maç hakemler tarafından tribüne gönderilir bu da bir gerçek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.