Şimdi Ara

Bilic Resti Çekti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Qwerty-

Beyler swf'si ya da videosu var mıdır Bu Restin? Korkak lig tv Markus'un yediği ayar yerine yorumu koymuş sadece

https://twitter.com/ErayEAydemir/status/442754289451409409
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

Agüero; Marcus Alper'in penaltısı hakkında ne dedi bilmiyorum ama gelip Eskişehir maçında saçma sapan konuşamaz.

JessieJ; Çifte standart deme şuna. TFF nin kararları yanlış olabilir ama sadece bunlara karşı yapılmıyor yanlışlar ve hakem hataları. Beşiktaş maçında bu sene bizim yüzde yüz penaltımız verilmedi Mustafa pektemek'in korner kullandığımızda top eline çarptı. 1 nizami golümüz verilmedi. Aynı şekilde Alvesin meirelesin kırmızı görmesi gerektiği pozisyonlar da var ama atmadı hakemler. Demek istediğim hata herkese yapılıyor.

Saçmalıyosun tamamen arkadaş fener hakkında tek kelimesi yok fener yandaşlığına kızıyor adam lig tvnin ve markusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 pozisyon da penaltı tartısmaya gerek yok.eyy marcus;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lig tvyim dersin asar kesersin. Bir gun Bilic gelir tum havani sondurur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Agüero; Marcus Alper'in penaltısı hakkında ne dedi bilmiyorum ama gelip Eskişehir maçında saçma sapan konuşamaz.

JessieJ; Çifte standart deme şuna. TFF nin kararları yanlış olabilir ama sadece bunlara karşı yapılmıyor yanlışlar ve hakem hataları. Beşiktaş maçında bu sene bizim yüzde yüz penaltımız verilmedi Mustafa pektemek'in korner kullandığımızda top eline çarptı. 1 nizami golümüz verilmedi. Aynı şekilde Alvesin meirelesin kırmızı görmesi gerektiği pozisyonlar da var ama atmadı hakemler. Demek istediğim hata herkese yapılıyor.

Saçmalıyosun tamamen arkadaş fener hakkında tek kelimesi yok fener yandaşlığına kızıyor adam lig tvnin ve markusun

Adamın kendi yorumu karışamaz buna. Sırf o yüzden de artist artist hareketler yapamaz. R.O.K ta penaltı değil dedi 2 pozisyon için de geçen hafta. O zaman Ersun Yanal da Burak olunca Penaltı ama deyip toplantıyı mı terketsin ?

• Yürü be Bilic.Bu taraftar sonuna kadar arkanda.Bunlar anca böyle laflardan anlarlar.Bilic ile devam edilmeli 2 sene daha.Beşiktaş'a çok yakışıyor.

http://s7.directupload.net/images/140309/yiswijcn.swf Buda görüntü.
  • An itibariyle Lig TV iptal edilmiştir.

• lig tv ye para vereceğime her hafta forumda kaçak link isteyip bir hafta tatile çıkarım daha iyi. Allah'ın cezaları..
  • bundan imza olur

Bilic Resti Çekti
  • give me a break:teneffus zili calsin artik
  • hatta biri yandaki fazlalıkları kesip altına kamaan ya da gimme a break yazarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Ingilizce olan kismi Bilic'in sesiyle okuyanlar?

Güldüm ama verdim eksini
  • ben böyle kapak görmedim
  • bunu değil ötekini izleyin orda daha beter etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Ingilizce olan kismi Bilic'in sesiyle okuyanlar?

O değilde nihat +1 almış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Adamın kendi yorumu karışamaz buna. Sırf o yüzden de artist artist hareketler yapamaz. R.O.K ta penaltı değil dedi 2 pozisyon için de geçen hafta. O zaman Ersun Yanal da Burak olunca Penaltı ama deyip toplantıyı mı terketsin ?

Tepki sadece ona değil senin 1 kere olsa neyse 10 kere oldu bu olay.

• Beşiktaş'a böyle adamlar lazım işte. Örnek olmalıdır bu hareket. Bu yürek yönetimde olsa keske.

• Bugün oldukça giderli

http://instagram.com/p/lVfnQCBZn1/#
  • tum videoyu bi yerde depolayin istiycem sonra iseyim su an.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.