Şimdi Ara

Bilic Resti Çekti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şanşal ve merküse tam kapak olmuş.. Hatta merküs o kadar şişti ki,hazımsızlıktan,kabul etmiyorum teknik direktörün bu davranışını dedi,düdüğünü satan adam..Beter ol..
     Bilic Resti Çekti
  • Retweeted by RÜZGAR SAĞNAK
    Osman Ozcan ‏@ozytr 8m
    Bilic ayari guzel verdide ben kulaginda kupe,bir rock stari havasindaki Bilici begeniyorum bu Turkiyede Hakan Tasiyana donusmus Bilici degil

komik lan
  • Şansal'ın suratını görmek isterdim
  • C'mon! Gimme a break
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Agüero; Marcus Alper'in penaltısı hakkında ne dedi bilmiyorum ama gelip Eskişehir maçında saçma sapan konuşamaz.

JessieJ; Çifte standart deme şuna. TFF nin kararları yanlış olabilir ama sadece bunlara karşı yapılmıyor yanlışlar ve hakem hataları. Beşiktaş maçında bu sene bizim yüzde yüz penaltımız verilmedi Mustafa pektemek'in korner kullandığımızda top eline çarptı. 1 nizami golümüz verilmedi. Aynı şekilde Alvesin meirelesin kırmızı görmesi gerektiği pozisyonlar da var ama atmadı hakemler. Demek istediğim hata herkese yapılıyor.

Saçmalıyosun tamamen arkadaş fener hakkında tek kelimesi yok fener yandaşlığına kızıyor adam lig tvnin ve markusun

Adamın kendi yorumu karışamaz buna. Sırf o yüzden de artist artist hareketler yapamaz. R.O.K ta penaltı değil dedi 2 pozisyon için de geçen hafta. O zaman Ersun Yanal da Burak olunca Penaltı ama deyip toplantıyı mı terketsin ?

marcus merk milletvekili mi neden karışamasın

hatalı yorumlamamış mıdır pozisyonları şimdiye kadar

•  Bilic Resti Çekti
  • one munute bunun yanında 0 kalır. helal olsun biliç
  • quote:

Agüero; Marcus Alper'in penaltısı hakkında ne dedi bilmiyorum ama gelip Eskişehir maçında saçma sapan konuşamaz.

JessieJ; Çifte standart deme şuna. TFF nin kararları yanlış olabilir ama sadece bunlara karşı yapılmıyor yanlışlar ve hakem hataları. Beşiktaş maçında bu sene bizim yüzde yüz penaltımız verilmedi Mustafa pektemek'in korner kullandığımızda top eline çarptı. 1 nizami golümüz verilmedi. Aynı şekilde Alvesin meirelesin kırmızı görmesi gerektiği pozisyonlar da var ama atmadı hakemler. Demek istediğim hata herkese yapılıyor.

Hmm bize olunca herkesin başına geliyor size olunca önümüzü kesiyorlar. birde atladığını birsey var tepki marcusa fenere değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kun Agüero

quote:

Saçmalıyosun tamamen arkadaş fener hakkında tek kelimesi yok fener yandaşlığına kızıyor adam lig tvnin ve markusun

Adamın kendi yorumu karışamaz buna. Sırf o yüzden de artist artist hareketler yapamaz. R.O.K ta penaltı değil dedi 2 pozisyon için de geçen hafta. O zaman Ersun Yanal da Burak olunca Penaltı ama deyip toplantıyı mı terketsin ?

Bak arkadaşım kafa basmıyo galiba biraz izle objektifçe beşiktaşın pozisyonlarını merkin (yayıncı kuruluşun bu pozisyonları yorumlayan adamı bu adam en önemli yer futbol için türkiyede yayıncı kuruluş lan bu adamlar) yanlış yorumladığını göreceksin bilicin tepkisi buna sence umrunda mı fenerbahçe orda biraz düşünün ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Önder Özen stayla :D
  • Ne fenerbahçeymiş be,herkese dert olmuş
  • Adam Fenerbahçeye bi şey mi diyor Allah askına

• Kazanirken de, kaybederken de haksizliga karsi susulmamasi gerektigini gercek bir Besiktasli olarak ortaya koydu Bilic. 3 puan, sampiyonluk, galibiyet, bunlar hep fasa fiso, bizim istedigimiz tek sey adalet.

• Saygı değer arkadaşlar adam orda Fenere birşey söylemiyor. Demek istediği Markus'un "hakem ne karar verirse versin hakemin arkasında durması". Kaldı ki bu Markus K.paşa maçında Donk'un hareketinde bişe olmadığını söylemişti! Yani Markus bu sistemde eski hakem yorumcusu haliyle düzenin taraf olduğu kısmı doğru yanlış destekleyecek.

Kısacası Bilic ne Fenere ne de GS'ye bir tavrı var. Yapılan hakem hatalarına ve buna çanak tutan eyyamcılara karşı gelmiştir. Bence geç bile kalmıştır. Ne tesadüftür ki her türlü acayip karar bizim maçlarda alehte veya lehte oluyor.
  • bizimde 2 haftadır penaltılarımız verilmiyor, gelin birlik olalım türk futboluna musallat ettiğiniz demiröreni ****
  • Yalnız burada Ömer Güvenç'midir nedir ondan kaynaklanıyor herşey. Adama nasıl soru sordu öyle. Ne dicekti Biliç evet Franco atılmalıydı bunu mu dicekti. Bu adam lig tv de nasıl spikerlik yapıyor anlamıyorum. Biliç'e de helal olsun hem spikere hem Markus'a ayarı iyi verdi tek cümleyle.

• iste bizim teknik direktörümüz böyle olmalı helal bilic

• iyi demiş dayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

Ne fenerbahçeymiş be,herkese dert olmuş

• Markus her kararda hakemi kolluyor böyle olmaz. Bazen buz gibi ortada olan şeylere hakem öyle karar verdi diye diretiyor. Sinir bozucu olabiliyor kimizaman
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.