Şimdi Ara

Bilic Resti Çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Röportaj sırasında Bilic "Stüdyoya sorar mısınız ilk yarıdaki Motta'nın penaltı pozisyonuna ne diyorlar" diye sordu.

Markus Merk "Temas var ama penaltı için yeterli değil" dedi.

ve reyiz "But it was a penalty for Fenerbahçe last week.Gimme a break!" diyerek yüzünde alaycı bir gülümsemeyle,sinirle röportajı bitirmeden uzaklaştı.

Türkçe Meali:Fener'e penaltıydı ama.Bırakın gözünüzü seveyim.

• Böyle başa böyle tarak aferin bilic
  • quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

Böyle başa böyle tarak aferin bilic
    Lan ne yalan söyleyeyim fena güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Kötü anlamda değil bu arada. Hoşuma gitti ondan güldüm
  • Ingilizce olan kismi Bilic'in sesiyle okuyanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bırakın gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Ingilizce olan kismi Bilic'in sesiyle okuyanlar?
    iyi ayar vermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe'nin penaltılarını niye karıştırmış ki arkadaş Eskişehir maçında ? Nasıl bir zihniyet anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gHouse

Böyle başa böyle tarak aferin bilic
    Bjk yine hakem mi takıldı dedik,bu sefer '' hakeme rağmen '' oldu.Bjk'ın daha farklı bir yenebileceği bir maçta bjk adına haklı maç adına haksız bir maç çıktı.Alıştık artık burası türkiye,dün gs'ye yapılanlar,bugün bjk,yarın trabzon'a yapılacaklar olanların tek bir açıklaması var,zamanlama manidar veya '' yıldırım operasyonu '' denir.Tebrik ederim.Son dakika golüne bakmaksızın haklı bir galibiyet aldınız.Yarın ilahi adalet olur trabzon yenerse şampiyonluk gs'ye ibre alır,arena da feneri yenerse gs kesin şampiyon,bjk yenerse 2.olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Ingilizce olan kismi Bilic'in sesiyle okuyanlar?

Aynen ya But it was a penalty kısmını özellikle
  • +99999
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

Fenerbahçe'nin penaltılarını niye karıştırmış ki arkadaş Eskişehir maçında ? Nasıl bir zihniyet anlayamadım.

Fenerbahçe penaltısını karıştırmamış markusun taraflılığına kızmış nasıl anlıyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adamlar şampiyonluk yarışında, çifte standart istemiyorlar ve haklılar da.
  • Fenerbahceye bir sey demiyor direk markusa lafi gomuyor orda ve agizlari acik kalip baska konuya geciyorlar. Helal ya seviyoruz seni Bilic. Gimme a break cmooon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D49FFCE23

Fenerbahceye bir sey demiyor direk markusa lafi gomuyor orda ve agizlari acik kalip baska konuya geciyorlar. Helal ya seviyoruz seni Bilic. Gimme a break cmooon
    Olm helal olsun lan, tam besiktasin teknik direktoru su adam fenere gs ye gelse kan tutmazdi besiktas bir baskadir ekstra delikanli ekstra cesur olmak gerekir besiktasta olmak icin. cunku biz fener gs gibi kollanmayiz maclarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Olm helal olsun lan, tam besiktasin teknik direktoru su adam fenere gs ye gelse kan tutmazdi besiktas bir baskadir ekstra delikanli ekstra cesur olmak gerekir besiktasta olmak icin. cunku biz fener gs gibi kollanmayiz maclarda.

Alıntıları Göster
    Helal olsun be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Helal olsun be.

Alıntıları Göster
    Görüntü:
    https://vine.co/v/MqdIu6I6lZ2

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Helal olsun be.

Alıntıları Göster
    Beyler swf'si ya da videosu var mıdır Bu Restin? Korkak lig tv Markus'un yediği ayar yerine yorumu koymuş sadece
  • Agüero; Marcus Alper'in penaltısı hakkında ne dedi bilmiyorum ama gelip Eskişehir maçında saçma sapan konuşamaz.

JessieJ; Çifte standart deme şuna. TFF nin kararları yanlış olabilir ama sadece bunlara karşı yapılmıyor yanlışlar ve hakem hataları. Beşiktaş maçında bu sene bizim yüzde yüz penaltımız verilmedi Mustafa pektemek'in korner kullandığımızda top eline çarptı. 1 nizami golümüz verilmedi. Aynı şekilde Alvesin meirelesin kırmızı görmesi gerektiği pozisyonlar da var ama atmadı hakemler. Demek istediğim hata herkese yapılıyor.
  • quote:

Agüero; Marcus Alper'in penaltısı hakkında ne dedi bilmiyorum ama gelip Eskişehir maçında saçma sapan konuşamaz.

JessieJ; Çifte standart deme şuna. TFF nin kararları yanlış olabilir ama sadece bunlara karşı yapılmıyor yanlışlar ve hakem hataları. Beşiktaş maçında bu sene bizim yüzde yüz penaltımız verilmedi Mustafa pektemek'in korner kullandığımızda top eline çarptı. 1 nizami golümüz verilmedi. Aynı şekilde Alvesin meirelesin kırmızı görmesi gerektiği pozisyonlar da var ama atmadı hakemler. Demek istediğim hata herkese yapılıyor.
    simdi izledim ses tonuna fln bakin helal olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.