Şimdi Ara

Bilic Resti Çekti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maçı dolayısıyla pozisyonu izlemedim ama Bilic'in böyle tepkisini takdir ettim. Sessiz kalmaması güzel genel olanlar için.
  • Besiktas maclarindaki tartismali pozisyonlar mac icinde defalarca ve macton sonar da tek tek analiz ediliyor ama FB ve GS'nin butun maclarini takip ediyorum, cogu onemli ve yanlis dudugun tekrari bile gosterilmiyor mac icinde, analizi elbette yok. En yakindan hatirladigim, FB-Pasa macinda Alves'in Adem Buyuk'e yaptigi kirmizi kartlik hareket, hatirlayaniniz bile yoktur, cunku macta tekrari dahi gosterilmedi, hatirlayan varsa mac sonu roportajinda Adem'in soylemesi uzerine pozisyon bulundu ve gosterilmek zorunda kalindi, kimse agzini acamadi cunku net kirmizi kartti. Ama tartismali pozisyonmlarin arasina bile alinmamisti bu pozisyon, Adem soylemese seyrettigi anda farkedenlerin disinda kimsenin haberi bile olmayacakti. Ornegi FB uzerine verdim onu en yakin hatirladigfim icin, emin olun GS maclarinda da aynen bu sekilde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Röportaj sırasında Bilic "Stüdyoya sorar mısınız ilk yarıdaki Motta'nın penaltı pozisyonuna ne diyorlar" diye sordu.

Markus Merk "Temas var ama penaltı için yeterli değil" dedi.

ve reyiz "But it was a penalty for Fenerbahçe last week.Gimme a break!" diyerek yüzünde alaycı bir gülümsemeyle,sinirle röportajı bitirmeden uzaklaştı.

Türkçe Meali:Fener'e penaltıydı ama.Bırakın gözünüzü seveyim.

He yaw hakemden basiniz cok yandi de mi?Pedro Franco yu atmadi hakem bi kere.Bi de burdan bakin.Penalti diye ciyaklayan Bilic e de sunu diyorum:İlk yaridaki Fb Bjk macinda Fb nin penaltisi verilmediginde de give me a break dedi mi acep?

o maça girersek bruno alves ve emenikenin atılmaması hadisesini de konuşmamız gerekir

siz olayı hala yanlış yerinden anlayıp adamın fb ye laf attığını düşünüyorsunuz. donk mağdur olmuştur ile başlayan bi durumun finaliydi dün geceki. markus merk ki ofsayt pozisyonlarında bu açıdan süzmek çok güç diyip piyero ile karar veriyor sonuca. ama ne oluyorsa bazen aynı berbat açıdan çizgisiz hizalamasız ofsayt diyebiliyor. o merk değil miydi ki kasımpaşa beşiktaş maçından sonra kural hatası yoktur diyen

pedro franco yu görüyorsun laval mıdır nedir bu adamın yaptığı kasaplığa ne diyorsun. oğuzhan sadece hakem ile diyalog kuruyor ama cart anında sarı kart. şunu rahatlıkla söyleyebilirim. eğer her hakem oğuzhana olduğu gibi çok kolay ve gereksiz kart gösterse hiçbir futbolcunuz anında hakemin etrafını çevreleyemez.

madem somut kanıt istiyorsun. aç bak kayıtlara. beşiktaş bi maçta kaç faul yapıyor kaç kart görüyor. aynı maçta rakipleri kaç faul yapıp kaç kart görüyor. bi sivas deplasmanı hatırlıyorum. 7 faullü beşiktaş 2 sarı kart var ama 15 faullü sivas kart yok. ha şunu diyebilirsin sayı önemli değil kartlık müdahale önemli. o zaman ligimizdeki kasaplara bak derim. hiçbir rakibin sistematik faul yaptığını söyleyemeyiz. bir çoğu bodoslama allah ne verdiyse dalıyor.

Dostum Laval aynı hareketle sarı kartı gordu mu?Gordu.Fb macında Emenıke nın atılmaması da penaltı verilmedikten sonra oluyor.Once penaltıyı vermiyor sonra bi de atsa zaten tam Sivas maçı olacak.Son zamanlarda paso yuklenıyorsunuz Fb ye.Baskanınız Cuneyt Çakır Fb maçını adil yönetmedi diyor.E tabi sizin baskanda haklı Cuneyt Çakır ın katlettiği Fb görüntüsüne yani alışıldık olana çok uzaktı

Burada Fener e yuklenmek yerine Caner kufur etmedıgı halde Caner i atan Fırat Aydınus denen hakemin Gs nin kilit oyuncusu Melo yu kartla cezalandırmaması yonunde talımat alması ve bu yuzden sarı kartı yuzde yuz hakettiği pozisyonda uyarmakla geçiştirmek istemesi ama bu uyarıyı almak için yanina gitmeyen,hareketler yapan yani yine sarı kartı hakeden futbolcuya yıne sarı kart gosterılmemesını ırdelemen gerekir.Nden?Cunku Melo kart sınırında ve sampıyonluk kovalayan takımın en onemlı oyuncusu.

Hakemler Gs nin yanındadır bunun lamı cimi yok.Bizim değil.

Keşke yolda 70 kişiyle 15 dakika civarı yürüyüş yapsaydık. Bize de 2 penaltı çalınırdı.

O pozisyonlara penaltı değil diyorsun yani.Gerçekten futbol cahilisin.Hakkımız olan verildi.Ne yapalım yani?Bjk ye penaltı vermiyorlar bizde kullanmıyoz mu diyelim?Tam bir futbol cahili olduğun belli oldu o pozisyonların hala "verildiğini"iddia ederek

• quote:

quote:

Röportaj sırasında Bilic "Stüdyoya sorar mısınız ilk yarıdaki Motta'nın penaltı pozisyonuna ne diyorlar" diye sordu.

ve reyiz "But it was a penalty for Fenerbahçe last week.Gimme a break!" diyerek yüzünde alaycı bir gülümsemeyle,sinirle röportajı bitirmeden uzaklaştı.

He yaw hakemden basiniz cok yandi de mi?Pedro Franco yu atmadi hakem bi kere.Bi de burdan bakin.Penalti diye ciyaklayan Bilic e de sunu diyorum:İlk yaridaki Fb Bjk macinda Fb nin penaltisi verilmediginde de give me a break dedi mi acep?

Hani şu Emenike'nin kafasına,Alves'in dirseği ve Oğuzhan'ın ayak bileğine kasten bastığı ve kart görmediği maçtan mı bahsediyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

quote:

quote:

Hani şu Emenike'nin kafasına,Alves'in dirseği ve Oğuzhan'ın ayak bileğine kasten bastığı ve kart görmediği maçtan mı bahsediyoruz?

Evet penaltımızın verilmediği maçtan bahsediyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka sorum yok,teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başka sorum yok,teşekkür ederim.

Rica ederim

• büütn takdir haklarını sana kullansın,8 kişide kalma son dakkada penaltı vermedi de.şunu desen bizden 2 kişiyi atması lazımdı.takdir haklarını hep bizden yana kullandı(aklıma geldi canerede sarı vardı necipin pozisyoununda oda atılıyordu) sonrada penaltı.oluş sırasına göre.
    güntekin ne güzel söyledi melo 24 maçta 3 sarıkart oğuzhan 7.zaten hakemler düzgün yönetse ne alves ne melo ne emre ne de caner bu hareketleri yapabilir.
  • Bu işi biliceksin markus efendi. Alayına kapak :D
  • Bu lig için fazla şerefliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımpaşa maçında Markus'un abuk sabuk yorumları nedeniyle Lig tv öi iptal etmiştim. Dün ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm.

Markus ve Şansal eyyamcının önde gidenleridir, futbolla alakaları yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Bu lig için fazla şerefliyiz

kazandığı türkiye kupasının nasıl kazanıldığını uefa, cas ve mahkemelerin tescillediği takımın taraftarı bunu söylüyor. hadi hep beraber gülelim.
  • Bu adami en basindan beri begeniyordum, daha da gozume girdi. Disaridan bakmakla sorunlar anlasilmiyor, yabanci bir hoca bile bunun farkina vardi ki serzeniste bulunuyor. Hadi bizi gectim, bu adam yanli yansiz herkesin takdirini almis, buna da yav he he diyin de gulelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig tv eklemiş görüntüleri.Biri buradan kesip yüklesin buraya.Görüntüde güzel.

6. dakikadan sonra başlıyor.http://www.ligtv.com.tr/haber/efendi-olan-hep-biz-oluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Lig tv eklemiş görüntüleri.Biri buradan kesip yüklesin buraya.Görüntüde güzel.

6. dakikadan sonra başlıyor.http://www.ligtv.com.tr/haber/efendi-olan-hep-biz-oluyoruz

Gerçi youtube da varmış zaten.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.