|
Bilim insanları yeni kan gurubu keşfetti: “MAL”
-
-
Ülkemizde bu gruptan çok var bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek kandan geliyormuş..
Makalede sadece kan nakli başarısını arttıracağından söz ediyor ama acaba bu buluş organ nakillerine de bir fayda sağlar mı?
-
Kanı bozuk adamların!
Ülkemizde çok yaygındır bu kan grubu.
Muhtemelen %52lik kısım xD
-
Sübliminal mesaj var bence, kelimenin tırnak içinde ve koca koca, sık sık kullanımı beni rahatsız etti (!) ama kullanımı sevdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben kan bankasında çalışıyorum gerçektende kanburubu belirlenemeyen kişiler çıkıyodu .
-
Tipik hakaretlere sebep verecek bir haber, bilgiye kattığınız yorum sizi tanımlıyor aslında, haber şaşırtıcı olsa da yorumlar tahmin ettiğim gibi.
Hakaret ettiğin dalgaya aldığın % 'de daha önce % kaçtı şimdi ne oldu, seçimde oy kullanım oranı düşmüş tipik bir protesto var, rakamlar belli nere ne kayıp ve farklılıklar belli, bir seçim daha olsa sonuçlar değişse o mal deyip aşağıladığınız insanlara bakacak yüzünüz olacak mı? siz bu şakayı burada satırlara yazacağınıza gidip bildiğiniz insanları suratına gülere söyleyin bakalım. maçanız yiyorsa :))
-
Böyle bir durumda nasıl işlem yapıyordunuz?
-
Bunu kanıtlamış oldun.
-
kan veren kişiyse yani dönörse o kanı kimseye veremezsin
ama hastaysa alt kangurubları bakır en zor durumda 0(-) verilir.daha çok seçenek varda burda yazmakla bitmez :)
-
O zaman haberde aslında tüm detaylarıyla netleşmemiş bir bilgi var diyebilir miyiz, neticede DH'de çeviri hataları çok olabiliyor, misal bu yeni kan grubunun uyumlu/uyumsuz olduğu gruplar ve diğer bu gruba ait detaylar verilmemiş. Birde merak ediyorum bu bir keşif olarak değerlendirilebilir mi? eğer öyleyse bu ekip ödül alabilir sanki :)
-
Kan grubu mal olsa bağırıp sırıta sırıta ben malım diye gezecek bir çok insan biliyorum
-
Bence keşif diyemem ben pandemiden sonra göle şeylerin daha çok görüldüğünü şahit oldum.
daha tuaf durumlarda var .burda yazamıyorum :)
-
Dediğiniz gibi dünya değişiyor yetişmek kabullenmek izah etmek zorlaşıyor, Cevaplar için tşk.
-
-Kan grubunuz nedir?
-MAL'ım ben.
-
Macamiz yerse ne oluyor sonra bizi yiyor mu bunlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şahsen suratlarınada söylüyorum kimisi kabul etmeye başlamış bile.
Ülkemizde bu gruptan çok var bence
|
Muhtemelen %52lik kısım xD
|
Tipik hakaretlere sebep verecek bir haber, bilgiye kattığınız yorum sizi tanımlıyor aslında, haber şaşırtıcı olsa da yorumlar tahmin ettiğim gibi.
Hakaret ettiğin dalgaya aldığın % 'de daha önce % kaçtı şimdi ne oldu, seçimde oy kullanım oranı düşmüş tipik bir protesto var, rakamlar belli nere ne kayıp ve farklılıklar belli, bir seçim daha olsa sonuçlar değişse o mal deyip aşağıladığınız insanlara bakacak yüzünüz olacak mı? siz bu şakayı burada satırlara yazacağınıza gidip bildiğiniz insanları suratına gülere söyleyin bakalım. maçanız yiyorsa :)) |
-Kan grubunuz nedir?
-MAL'ım ben. |
Ben şahsen suratlarınada söylüyorum kimisi kabul etmeye başlamış bile. |
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- instagram müzik ekleme
- final cut pro fiyat
- silo 2 sezon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X