< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (13. sayfa)
-
-
Hatırlatma son ay içerisine giriliyor ben kendi aboneliğimi 2 yıl daha uzatmayı düşünüyorum uygulama üzerinden sanırım başka kombo yapılacak kampanya yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben geçtiğimiz hafta Bilim ve Teknik + Bilim Çocuk + Meraklı Minik şeklinde 2 yıllık aboneliğimi uzattım.
-
3 gündür inatla almaya çalışıyorum ama site izin vermiyor yazıklar olsun
-
9 mayıs tarihinde yazmışım hocam, 1 önceki sayfada. Ben yeni üyelik ile alabilmiştim, bir arkadaş da iş bankası kartı ile alabilmiş.
-
Az önce bende yeni üyelik ile mobilden isbank kredi kartı ile 2 yıllık olani aldım. Hiç sorun yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Web sitesi üzerinden sepete 2 yıllık elektronik bilim teknik eklediyseniz sepet açılmıyor, önceki eklediğinizi de site üzerinden silemiyorsunuz. Mobil uygulamasından sepeti silip, web sitesi üzerinden 1 yıllık elektronik bilim teknik alabilirsiniz. Bende bu şekilde oldu :)
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
Tübitak sitesine üye olup 180 TL/2 YIL Bilim ve Teknik aboneliği satın aldım. Bende satın alım sürecinde bir sıkıntı çıkmadı.
-
ben de hallettim hocam teşekkür ederim.
-
Bu nedir tam olarak?
-
Dergi dağıtımı için ihale yapmışlar her zaman yapıldığı gibi, en ucuza yapana veriyorlar işi.
-
Toplam 3 dergi mi acaba ?
Meraklı Minik dergisine 2 yıllık abonelik yaptım. Teşekkürler.
-
ful zarar :) 3 derginin yıllık dağıtım maliyeti
yaklaşık 320tl :))
herhalde prestij için dergiyi subvanse ediyorlar.
-
Bende garanti bonusla sorunsuz aldım. İnşallah teslimat da sorunsuz olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok haklısınız.
2 aydır konuyu görüp okuduğum halde, elim gitmemişti.
Bilim teknik dergisini küçük oğluma almak istiyordum.
Şu anki yaşı da 13-14 arası oldugu için bilim çocuk ta eklemeye karar verdim.
İki yıllık abonelik yaptım ki, gelecek senenin abonelik tutarı, 2025 yılında tek bir başka derginin aylık ücreti kadar olur😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıllık abonelik kaldırılmış sanırım bulamadım
-
hocam,sepete ekleyince seçebiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X