Şimdi Ara

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
48
Favori
53.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatırlatma son ay içerisine giriliyor ben kendi aboneliğimi 2 yıl daha uzatmayı düşünüyorum uygulama üzerinden sanırım başka kombo yapılacak kampanya yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben geçtiğimiz hafta Bilim ve Teknik + Bilim Çocuk + Meraklı Minik şeklinde 2 yıllık aboneliğimi uzattım.

• 3 gündür inatla almaya çalışıyorum ama site izin vermiyor yazıklar olsun

• epica06 kullanıcısına yanıt

9 mayıs tarihinde yazmışım hocam, 1 önceki sayfada. Ben yeni üyelik ile alabilmiştim, bir arkadaş da iş bankası kartı ile alabilmiş.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

Az önce bende yeni üyelik ile mobilden isbank kredi kartı ile 2 yıllık olani aldım. Hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epica06 kullanıcısına yanıt

Web sitesi üzerinden sepete 2 yıllık elektronik bilim teknik eklediyseniz sepet açılmıyor, önceki eklediğinizi de site üzerinden silemiyorsunuz. Mobil uygulamasından sepeti silip, web sitesi üzerinden 1 yıllık elektronik bilim teknik alabilirsiniz. Bende bu şekilde oldu :)

• Bilgilendirme için teşekkürler.

Tübitak sitesine üye olup 180 TL/2 YIL Bilim ve Teknik aboneliği satın aldım. Bende satın alım sürecinde bir sıkıntı çıkmadı.

• RoBiN* kullanıcısına yanıt

ben de hallettim hocam teşekkür ederim.

• Bu nedir tam olarak?

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK "Aylık 3 Dergi" / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL
  • den kullanıcısına yanıt

Dergi dağıtımı için ihale yapmışlar her zaman yapıldığı gibi, en ucuza yapana veriyorlar işi.

• Toplam 3 dergi mi acaba ?

• Meraklı Minik dergisine 2 yıllık abonelik yaptım. Teşekkürler.

• Dj_Mami kullanıcısına yanıt

ful zarar :) 3 derginin yıllık dağıtım maliyeti

yaklaşık 320tl :))

herhalde prestij için dergiyi subvanse ediyorlar.

• Bilim ve Teknik + Bilim ve Çocuk + Meraklı Minik çoklu abıonelik kampanyası ile 2 yıllık abonelik sağlandı. 2 yıl x 195 TL = 390 TL

3 yaş,12 yaş,15 yaş çocuk olunca tam isabet oldu.

yayinlar.tubitak.gov.tr
    TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları
    https://yayinlar.tubitak.gov.tr

web sitesi üzerinden seçimi yapıp ödemeyi yaptım. Kredi kartı: Garanti Bonus Sanal Kart (MC)

Migros vb marketlerden almaya şimdilik 2 yıl ara veriyoruz. 🙂 🖐

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK "Aylık 3 Dergi" / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL

İdeolojik saplantılı eleştirilerin aksine son yıllarda bu dergilerin içerik kalitesinin kat kat arttığı görüşündeyim. Bu dergilerin hiç birinde siyasi mesaj asla yok,dini yönlendirmeler asla yok. Evrim teorisi anlatılmıyor diye dergileri yok hükmünde,bilimsellikten uzak saymak sadece kendi ideolojisi dayatarak yapılan bir eleştiridir bana göre. Bu dergilerde evrim teorisi savunuluyor diye almayan ciddi oranda halk artık alıyor. Abone sayısı 10 yıl önceye göre 10 kat fazlaymış.
    Önceki sayfalarda dergileri, ideolojik saplantılarla eleştirilmesine izin cerildiği gibi bu yazıma da izin verileceğini,silinmeyeceğini umuyorum.
    Konu, dergiye aboneliği teşvik konusu,ama önceki sayfalarda abone olunmaması için eleştiri ve yönlendirme yapılmış.
    Bu yapılmasaydı,ben de bu yazıyı yazmazdım,gerek olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Aralık 2023; 6:2:7 >

• Bende garanti bonusla sorunsuz aldım. İnşallah teslimat da sorunsuz olur.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız.
    2 aydır konuyu görüp okuduğum halde, elim gitmemişti.
    Bilim teknik dergisini küçük oğluma almak istiyordum.
    Şu anki yaşı da 13-14 arası oldugu için bilim çocuk ta eklemeye karar verdim.
    İki yıllık abonelik yaptım ki, gelecek senenin abonelik tutarı, 2025 yılında tek bir başka derginin aylık ücreti kadar olur😉

• 2 yıllık abonelik kaldırılmış sanırım bulamadım

• warland kullanıcısına yanıt

hocam,sepete ekleyince seçebiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.