üyelik işlemi sırasında kredi kartından çekim olmuyor bekletip hata veriyor, güncel işlem yapabilen var mı ? |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (11. sayfa)
-
-
14 aylık oğluma 2 yıllık abonelik alıp yerimizi alalım. Şimdiden aşılamak gerek. Konu için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3.5 yaşında çocuk için hangileri alınmalı?
Nereden alacağız siteden baktım ama bulamadım -
2 yıllık 3'lü paketi sepete ekleyebilirsem alacağım inşallah. tanesi 5 liraya geliyor. Çocukluğumuzun dergilerindendir. Efsanedir.
-
1 senedir filan aboneyim, öneririm çok başarılı üç dergi de.
-
Ben de oldum, dergiyi öneririm daha önce inceleme şansım olmuştu.
3lü paket 1 yıllık alındı.pdf’lerini inceledim içerik olarak gayet dolu ve başarılı dergiler.Paylaşanlara teşekkürler.Seneye üyelik yenilerken görüşmek üzere :)
Bende de aynı problem var maalesef. Ödeme aşamasında hep hata veriyor arkadaşlar. Uygulamayı da indirdim ama orda da aynı. Tübitak Yayınları'nı aradım ama cevap alamadım. Var mı çözümü bilen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 3 Mayıs 2023; 11:47:21 > -
Daha önce bitmiş aboneliklerim vardı. Uzun bir süredir yenilememistim. Bu ekonomik şartlarda 270 liraya 2 dergi iki yıllık abonelik fırsatını kaçırmadan faydalandım. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meraklı minik Mayıs 2023 sayısı birkaç gün gecikmeli olarak yayınlanacak mesajı alan var mı? Birde 1 senelik aldığımız aboneliği 2 sene olarak güncelleyemiyoruz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: laumexsMeraklı minik Mayıs 2023 sayısı birkaç gün gecikmeli olarak yayınlanacak mesajı alan var mı? Birde 1 senelik aldığımız aboneliği 2 sene olarak güncelleyemiyoruz?
Biz de aynı mesajı aldık.
-
Mevcut üyeliği 1 yıl daha uzatamıyor muyuz? Bende onu merak ediyorum ..
-
benim 5 yaşında oğlum var. üçlü paketi mi almalıyım? büyük oğlum 15 yaşında. teknolojiye merkalı. ona uygun ,önerebileceğiniz dergi var mı?
-
Benim dergiler hala gelmedi sizde durumlar nasıl ?
Evet bende de ödeme yapmadı. Benimki garanti bonus sanalkart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıdaki linkten kargoya verilip verilmediğini kontrol edebilirsiniz...
https://yayinlar.tubitak.gov.tr/abonelik-detay?id-subscription=ABONENO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 4 Mayıs 2023; 11:13:30 > -
Şu an 195 tl olmuş sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 3.5 yaşında oğlum için meraklı minik mi alınmalı sadece, rica etsem benzer yaşta çocuğu olanlar ya da dergiler ile alakalı bilgisi olanlar cevap verebilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X