Şimdi Ara

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
48
Favori
53.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üyelik işlemi sırasında kredi kartından çekim olmuyor bekletip hata veriyor, güncel işlem yapabilen var mı ?

• 14 aylık oğluma 2 yıllık abonelik alıp yerimizi alalım. Şimdiden aşılamak gerek. Konu için teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3.5 yaşında çocuk için hangileri alınmalı?

• Nereden alacağız siteden baktım ama bulamadım
  • https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/172-146-bilim-ve-teknik-bilim-cocuk-merakli-minik.html#/57-abonelik-2_yillik_abonelik

2 yıllık 3'lü paketi sepete ekleyebilirsem alacağım inşallah. tanesi 5 liraya geliyor. Çocukluğumuzun dergilerindendir. Efsanedir.

• 1 senedir filan aboneyim, öneririm çok başarılı üç dergi de.

• Ben de oldum, dergiyi öneririm daha önce inceleme şansım olmuştu.

• 3lü paket 1 yıllık alındı.pdf’lerini inceledim içerik olarak gayet dolu ve başarılı dergiler.Paylaşanlara teşekkürler.Seneye üyelik yenilerken görüşmek üzere :)

• realeamore R kullanıcısına yanıt

Bende de aynı problem var maalesef. Ödeme aşamasında hep hata veriyor arkadaşlar. Uygulamayı da indirdim ama orda da aynı. Tübitak Yayınları'nı aradım ama cevap alamadım. Var mı çözümü bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 3 Mayıs 2023; 11:47:21 >
  • Daha önce bitmiş aboneliklerim vardı. Uzun bir süredir yenilememistim. Bu ekonomik şartlarda 270 liraya 2 dergi iki yıllık abonelik fırsatını kaçırmadan faydalandım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraklı minik Mayıs 2023 sayısı birkaç gün gecikmeli olarak yayınlanacak mesajı alan var mı? Birde 1 senelik aldığımız aboneliği 2 sene olarak güncelleyemiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: laumexs

Meraklı minik Mayıs 2023 sayısı birkaç gün gecikmeli olarak yayınlanacak mesajı alan var mı? Birde 1 senelik aldığımız aboneliği 2 sene olarak güncelleyemiyoruz?

Biz de aynı mesajı aldık.

• laumexs kullanıcısına yanıt

Mevcut üyeliği 1 yıl daha uzatamıyor muyuz? Bende onu merak ediyorum ..

• benim 5 yaşında oğlum var. üçlü paketi mi almalıyım? büyük oğlum 15 yaşında. teknolojiye merkalı. ona uygun ,önerebileceğiniz dergi var mı?

• Benim dergiler hala gelmedi sizde durumlar nasıl ?

• realeamore R kullanıcısına yanıt

Evet bende de ödeme yapmadı. Benimki garanti bonus sanalkart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

Aşağıdaki linkten kargoya verilip verilmediğini kontrol edebilirsiniz...

https://yayinlar.tubitak.gov.tr/abonelik-detay?id-subscription=ABONENO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 4 Mayıs 2023; 11:13:30 >
  • Şu an 195 tl olmuş sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3.5 yaşında oğlum için meraklı minik mi alınmalı sadece, rica etsem benzer yaşta çocuğu olanlar ya da dergiler ile alakalı bilgisi olanlar cevap verebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.