< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (10. sayfa)
-
-
Sağolun arkadaşlar Çocuk ve Minik dergilerine üye oldum. Digital olarak daha önceki dergilere de ulaşım hakkı verdi.
-
Bende abone oldum dostlar 195 tl yıllık gayet iyi fiyat çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yıllık abone oldum ben de. bedava gibi bir şey. teşekkürler
-
ben de 2 yıllık 390TL'ye üye oldum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
-
En son 3-4 sene önce abone olmuştum tekrar bilim teknik + bilim çocuk abonesi oldum, hatırlatan arkadaşlara teşekkürler.
Standart poşet dosya kargo gönderim ücretinin 60-70 TL olduğu bir dönemde bu rakamlar gerçekten muazzam
-
Hangi kargoyla geliyor bilen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PTT kargo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Efsane ürün efsane fiyat dergi başı aylık 5 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o değilde şimdi baktım üyeliklerden bilim tekniği kaldırmışlar,sadece bilim cocuk ve meraklı minik kalmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sıkıntı olmuştur herhalde. Şu an mevcut
https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/199-bilim-ve-teknik.html
-
Kaptık 2 yıllık
-
sitede 2 yıllık abonelik göremedim, sadece 1 yıllıklar var, mümkünse link atarmısınız?
-
yıllık aboneliğin içinde seçim varmış şimdi gördüm.
-
Teşekkürler, ben de abone oldum
-
Paylaşandan ayrı, Tübitak Yayınları'ndan ayrı Allah razı olsun. 2023 yılında 2 yıllık 3 dergi üyeliğini kargosu ücretsiz olacak şekilde 2 kişilik akşam yemeği parasına aldık. Üstelik ayda 2 kere ayrı ayrı gönderim yapılıyormuş, 24 ay X 2 = 48 kere kargo demektir, Tübitak dergi ücretlerinden feragat etse sadece kargo başına 8 lira 12 kuruş ediyor.
Dijital dünya dışında basılı bilim dergilerinin de varlığını çocuklara aşılamak bile yeterlidir bu para karşılığında.
Online e-dergi'lere erişim linkini bulamadım, bilen var mıdır nereden erişiyoruz?
Düzeltme: Buldum arkadaşlar, link;
Beğenmeyenler burun kıvıranlar olmuş, son yayının PDF'ini inceledim de; bol bilgi, etkinlikler, kesip yapıştırma birleştirme sayfaları, stickerlar... 6+ yaş çocuğun etkinlik kitabından isteyebileceği her şey var içinde. Beğenmeyenlerin çocuklarına 195 TL karşılığında çocuğuna 1 yıllık nasıl bir etkinlik sağlayabiliyor merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwJeezRick -- 2 Mayıs 2023; 10:35:16 >
-
Uzun uzun yazmak istemiyorum. Burun kıvıranlar bu dergileri almayan, en ufak bilgisi olmayan insanlar. PDF olarak alıp inceleseler içeriğini görecekler.
-
Mevcut üyeliği nasıl uzatabiliyruz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X