Şimdi Ara

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
48
Favori
53.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    135 bir yıllık fiyat hocam aylık değil yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar Çocuk ve Minik dergilerine üye oldum. Digital olarak daha önceki dergilere de ulaşım hakkı verdi.

• Bende abone oldum dostlar 195 tl yıllık gayet iyi fiyat çok teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık abone oldum ben de. bedava gibi bir şey. teşekkürler

• ben de 2 yıllık 390TL'ye üye oldum, konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• En son 3-4 sene önce abone olmuştum tekrar bilim teknik + bilim çocuk abonesi oldum, hatırlatan arkadaşlara teşekkürler.

Standart poşet dosya kargo gönderim ücretinin 60-70 TL olduğu bir dönemde bu rakamlar gerçekten muazzam

• Hangi kargoyla geliyor bilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt
    PTT kargo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Efsane ürün efsane fiyat dergi başı aylık 5 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde şimdi baktım üyeliklerden bilim tekniği kaldırmışlar,sadece bilim cocuk ve meraklı minik kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edimcace kullanıcısına yanıt

Bir sıkıntı olmuştur herhalde. Şu an mevcut

https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/199-bilim-ve-teknik.html

• Kaptık 2 yıllık

• vvlkn V kullanıcısına yanıt

sitede 2 yıllık abonelik göremedim, sadece 1 yıllıklar var, mümkünse link atarmısınız?

• funnel kullanıcısına yanıt

yıllık aboneliğin içinde seçim varmış şimdi gördüm.

• Teşekkürler, ben de abone oldum

• Paylaşandan ayrı, Tübitak Yayınları'ndan ayrı Allah razı olsun. 2023 yılında 2 yıllık 3 dergi üyeliğini kargosu ücretsiz olacak şekilde 2 kişilik akşam yemeği parasına aldık. Üstelik ayda 2 kere ayrı ayrı gönderim yapılıyormuş, 24 ay X 2 = 48 kere kargo demektir, Tübitak dergi ücretlerinden feragat etse sadece kargo başına 8 lira 12 kuruş ediyor.

Dijital dünya dışında basılı bilim dergilerinin de varlığını çocuklara aşılamak bile yeterlidir bu para karşılığında.

Online e-dergi'lere erişim linkini bulamadım, bilen var mıdır nereden erişiyoruz?

Düzeltme: Buldum arkadaşlar, link;

e-dergi.tubitak.gov.tr
    TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları
    https://e-dergi.tubitak.gov.tr/edergi.htm

Beğenmeyenler burun kıvıranlar olmuş, son yayının PDF'ini inceledim de; bol bilgi, etkinlikler, kesip yapıştırma birleştirme sayfaları, stickerlar... 6+ yaş çocuğun etkinlik kitabından isteyebileceği her şey var içinde. Beğenmeyenlerin çocuklarına 195 TL karşılığında çocuğuna 1 yıllık nasıl bir etkinlik sağlayabiliyor merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwJeezRick -- 2 Mayıs 2023; 10:35:16 >

• AwJeezRick kullanıcısına yanıt

Uzun uzun yazmak istemiyorum. Burun kıvıranlar bu dergileri almayan, en ufak bilgisi olmayan insanlar. PDF olarak alıp inceleseler içeriğini görecekler.

• Mevcut üyeliği nasıl uzatabiliyruz ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.