teşekkürler fırsat için. Bilim yolunda büyüsünler... |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (8. sayfa)
-
-
2 yıllık abonelik aldım teşekkürler fırsat için.
-
6 aylik oglum icin erken olur herhalde. Daha hitap etmez diye düşünüyorum.icerigi hakkinda bilgi sahibi olanlar yanitlayabilirmi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam 3+ 7+ ve yetişkinler için 3 dergi var. Arşivlerim ilerisi için demiyorsanız şimdilik erken.
-
Tesekkur ederim.
Fırsat için teşekkürler.
1 Mart itibariyle başlıyormuş aboneliğim, heyecanla bekliyoruz.
-
Bugün meraklı minik geldi ama bilim teknik yok. O da ayın 1. günü gönderiliyor diye biliyordum. Üye arkadaşlarda da durum böyle mi?
-
biri ayın 15inde diğeri sonunda gönderiliyor hocam
-
Hocam ben evde değilim ama bana da iki dergi gelmis sizde tek dergi mi var ?
-
pardon sizin meraklı minikmiş. onu bilmiyorum. ben bilim teknik ve bilim çocuk almıştım.
-
Bana gelenler bilim teknik ve merakli minik miş arkadaşlar.
Konu sahibine teşekkürler. Abone olduk. Meraklı minik inşallah 6 yaşındaki oğluma aşırı basit gelmez.
Teşekkürler. Benim kız daha 12 aylık... Şöyle kenarda dursun, 2 yıl sonra tekrar bakarız..
-
tamda 6 yas icin uygun..
Bu fırsat bence devam ediyor. Yıllık 3 dergi 195 TL . 12 defa kargo bile bu fiyattan fazla.
https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/172-145-bilim-ve-teknik-bilim-cocuk-merakli-minik.html#/56-abonelik-1_yillik_abonelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 17 Mart 2023; 13:3:33 > -
Bence de sıcak fırsat 2 yıllık abone oldum. Bakalım çocuklar okuyacak mı? Telefon, tablet, televizyon dan dışarı çıkıp bakabilecekler mi?
-
Bende 1 yıllık sipariş verdim. Teşekkür ederim
-
farklı yaştaki 3 yeğenim için 3 dergili abonelik aldım 195tl ye. akşam çay kahve içmeye çıksam daha fazlasını harcıyorum çocuklara ufacık faydası olsa kardır bu paraya
-
ben 2021 de abone olmustum 2 senelik.
çok memnunum.
hem ufak hem büyük oğlana hitap eden dergiler.
en basit bir kitabın bile 20-30 tl olduğu yer de
özellikle ufak cocuklar için her ay etkinliklerinde olduğu dergi bedava
tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X