Teşekkür ederim. 2 üstteki yazar dergiler geldi deyince Bana eksik geldi diye düşünmüştüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (7. sayfa)
-
-
dergiler bugün ulaştı. hemen kayıt alıp yönlendirmişlerdi. dergileri zaten bilen bilir mükemmeller.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alkış :)
-
Teşekkürler, 2 yıllık abone oldum.
-
2 yil uye oldum dergiler geldi … bilim teknik icin yaziyorum gecmiste kuse kagitti. ve kucuk yazilardi
aimdi kagit kalitesi düşmüş ama yinede kaliteli yazilar büyümüş eski icerige gore daha ilgi cekici
gecmist bilim teknik cok agirdi. fen öğretmeniyim bu tur konulara merakim olsa bile cok agir sıkıcı gelebiliyordu suanki halini daha cok begendim
kesinlikle tavsiye ederim… fiyat artislarindan da etkilenmicez kapiya kadar dergi gelmesi cok guzel
merakli minik 6 aylik kizima 😅. bilim cocuk es gecmeyin 40 yasindayim ilgimi cekicek seyler cikiyor 😬😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilim teknik ve meraklı minik Dergisi aboneligimin ikinci sayısı dün PTT kargo ile gelmiş ama içinde meraklı minik Dergisi yok aynı durumla karşılaşan var mı bu ay telefon ile arıyorum cevap yok mail yolladım ama hala cevap gelmedi
@crazydentist
-
Bilim çocuk demedim zaten meraklı minik Dergisi dedim
Dergilerin içi o kadar boş ki boşa üye oldum sayfaları azalmiş konular azalmis dergi olmaktan çıkmış malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir top kağıt 75 TL olmuş, ücretsiz kargoyla ayda iki defa bu dergiler kapımıza kadar geliyor ve benim üye olduğum Bilim ve Teknik + Bilim Çocuk 90 TL yani rakam çok komik hiç okunmasa çocuğa evde göz aşinalığı oluştursa bile kardır. Önceki gün İngilizce Dil kartı ve 2 tane 10'lu hikaye kitabına 128 TL verdim.
@capacitor arkadaşa ne kadar teşekkür etsem azdır böyle bir konu açmasa dünyada haberim olmazdı. İş yerinden iki arkadaş daha üyelik aldık. Çok teşekkürler.
-
PTT'ye güvenip bir türlü abone olamıyorum ya. 2 haftadır başka paketim şubelerinde dağıtıma çıkmayı bekliyor. Şöyle bir fırsatın PTT eliyle katledilmesi acı verici
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@capacitor Teşekkür ediyorum bilgilendirme için Hocam
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Paketinde ve süreli gelen dergileri çocuklar evde durana göre daha değerli görüyor ve okuyor. Zaten ücreti birşey değil. Bilim Teknik de o kadar kötüleşmemiş, abartıyorlar bence.
PTT konusuna gelirsek evet uğraşmak zor PTT ile. O yüzden adres seçiminde dikkatli olun. İş yerine yollatın ya da evde olmazsanız iade edeceği PTT yakında olsun (17:00 ye kadar teslim alabiliyorsunuz en geç). Adres konusunda hata yapmışsanız abonelik merkezi sayfasından kendiniz değiştirebilirsiniz. Telefonda da yardımcı oluyorlar.
-
pardon , mail ile iletişime geçerseniz daha hızlı donuyorlar
https://www.tubitakdergileri.com.tr/dergi.htm (burada ki iletiim formunu da deneyebilirsiniz)
-
ben 2. sayıları teslim aldım sorun yaşamadım... Ptt biraz şans işi bulunduğunuz bölgedeki çalışanlar ile ilgili ... Diğer kargolarda da aynı durum var özellikle yurtiçi ve sürat kargoda bulunduğum bölgede çok sorun yaşıyorum , diğer taraftan iş yeri adresimde en iyi çalışan yurtiçi kargo... tamamen şans işi...
Fiyatı gerçekten para değil (boş tuvalet kağıdının paketine 100 tl verdiğimiz bir zamanda...), 2 oğlum var 3 ve 5 yaşlarında , ekran dışında çocuklar ile vakit geçirmek için ideal ...
-
Mail yolladım dönüş yaptılar eksik dergiyi gönderecekler teşekkürler
Bu fiyatlar yıllık mı gerçekten 2 dergi 90 tl yani toplam 24 dergi mi gönderiyorlar 90 tlye
Evet tabiki.
-
teşekkürler konu için kargo parasına abone olduk, dergi bedava oldu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konunun yukarı çıkmasıyla keşfettim :) hemen üyelik gerçekleştirdim teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X