ben de 1 senedir üyeydim, bu sene başında 2 yıllık daha uzattım. Hem kağıt, kargo fiyatı hem de içerik olarak bedava gerçekten. |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (9. sayfa)
-
-
1995-96 dan sonra uzun yıllar almıştım sonra bıraktım, şuan iyi durumdaysa hem ben hem de 6 yaşındaki oğlum için abone olayım tavsiye eder misiniz?
Düzeltme:
Abone oldum 3 dergi için.
BT yi ben okurum, çocuk olanı büyük yeğene veririm, minik de bizim oğlana artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 17 Mart 2023; 16:53:2 > -
Çocuklar biz neye yönlendirirsek o alanla ilgileniyor,laptop,tv,vb. gibi zararlı alışkanlıkların büyük sebebi biziz ne yazık ki..Şahsım adına bende abone oldum,elimden geldiğince çocuklarımla bu dergileri okuyup anlamaya çalışacağız.İlim irfan öğrensinler birazda,hiç bir işe yaramayan teknolojik araçlardan uzaklaşsınlar az da olsa.
-
bilim teknikler en az okunanı.
çevrenizde ortaokul var ise ya da 4. sınıf da olabilir
bağışlayabilirsiniz.
işlerine yarayacaktır
-
2 yıllık aldim bende
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kargo parasını bile karşılamaz, zararına satış.
Gelgelelim, maliyetten kısma mıdır, liyakatsiz tayfa dan mıdır bilinmez, eski kalitesi yok sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilim Çocuk dergisini çocuklar severek okuyor.
-
Genellikle Z kuşağı söyle-böyle diye belli bir yaşın üstündekiler eleştirirler. Fakat unutmamamız gereken bir şey var. O çocukları bu hale getirende yine biziz. Her şey bizim eserimiz. Anne babalarından ne görürlerse onu yapıyorlar. Çocuğun yanında boş boş tv seyredersen oda aynısını yapar. Açıp kitap okursan yine aynısını yapar.
BT hariç 2 dergiye bende aboneyim. Bu paraya bedava. İçerikte mükemmel.
-
bilg için sağolun
-
Eğlenceli içerikler ve neredeyse bedava fiyat. Kaçırılmaması gerekir. Özellikle çocuklu ailelere şiddetle tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 dergi aboneliği almıştım.
Bugün Bilim ve Teknik ile Meraklı Minik dergileri geldi.
Bilim ve Çocuk ise ayın 15'inde geliyormuş sanırım.
Özellikle Meraklı Minik dergisinde herhalde 15'e yakın etkinlik çıkartma, 23 Nisan maskesi, etkinlik vs malzemesi var. Bu fiyata bedava gerçektende.
-
Merhaba ödeme sadece havale mi kabul ediliyor Pos ödemesi yok mu
-
İnternet sitesinden online ödeme yapılıyor.
-
bilim teknik nasıl arkadaşlar, ben sadecede onu istiyordum ama öyle kampanya yok sanırım.
-
https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/199-141-bilim-ve-teknik.html#/56-abonelik-1_yillik_abonelik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam yazdıktan sonra sitesinden bulmuştum ama fiyatlar değişmiş doğal olarak. Normal fiyatı 11 tl görünce sadece hoşuma giden sayı olursa onları alırım diye düşündüm.
-
2 yıllık abonelik ben de aldım. Teşekkürler. 1 kişilik iftar menüsü fiyatına 2 yıllık dergi :) umarım okuruz ve cocuklar için de faydalı şeyler çıkar.
-
ödeme adımında sadece havale çıkıyor kredi kartıyla ödenmiyormu?
-
6 yaşındaki kızım için bunu almayı düşünüyorum ama tek seferlik 135 tl ödüyorum 1 yıl boyunca her ay 2 dergi mi geliyor? aylık 135 tl değil değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X