Yeni hesap açtım ve ben de ödeme kısmında hata alıyorum. Garantinin normal ve sanal kartlarıyla ödeyemedim. |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (14. sayfa)
-
-
5 aralıkta 2 yıllık üyelik almıştım. Basılı dergi falan gelmedi. Eline dergi ulaşan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye Güney Kore ve Almanya gibi elektronik ihracat ülkesi olmadığı için 1938`dan itibaren bu ülkeyi yönetenlete öyle kızgınım ki anlatamam. Kabul edemiyorum. Bizim dünyaya ihracat yaptığımız yerli patent yerli üretim Güney Kore gibi buzdolabımız,çamaşır makinamız,elektronik ev aletlerimiz,televizyonlarımız,monitörlerimiz,hastane hasta tanı görüntüleme cihazlarımız,arabamız neden yok. Biz geri zekalımıydık,jkafamız basmıyor muydu.
Bu ülkenin en az 80 yılı kayıp.
Sağlık sektöründe kullanılan tanı cihazlarını şuan yerli üretim kullanmays çalışsak da Almanya`nın ve Güney Kore`nin cihazları gibi değiller ve almaya mecburuz,alıyoruz.
Doğalgaz ithal benzin ithal ver milyar dolsrları,bari şu elektronikde ithale öecbur kalmasaydık,ihraç edebilseydik Güney Kore gibi.
Şu dergiler belki 1 milyon ilkokul-ortaokul çocuğundan 100 tanesinin gelişimine destek olup üllkeye millete hizmet etmesini sağlar. Diyorum,100 bin çocuktan 10 tanesi süper zeka olsa ve bu çocuklara destek olunsa imkan verilse belki torunlarımız rahat eder.
Neyimiz var ülke devlet olarak,neyimiz üstün. Durumu kabullenemiyorum. 2 günde 12 şehit verildi,biz kllasik başşağlığı diledik,paylaşımlar kaç beğeni almış gefe gündüz kontrol ettik,ama biri diyor babama ne oldu biri diyor oğlum seni büyüttüydüm,biri diyor meden bıraltın gittin.
Kayıp 80 yılımız olmasaydı,uçağımızı helikopterimizi kendimiz üretebilseydik bu durumlar yaşanmazdı. 3 gündür soruyorum biz o bölgede 2 yıldır inlerini yok etmemişmiydik,2 yıldır defalarca hedefleri yok etmedik mi? Sinirden perişan oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başvurduğunuz aydan sonraki ay başlar diyor abonelik anlaşmasında. Maile gelen abonelik bilgilendirmesine bakın, 2024.Ocsk mı yazıyor ilk dergi gönderimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit yeterliyse, kart internet telefon ödemesine açıksa olması lazım,ben sabaha doğru Garanti bonus sanal karttan ödedim. Werb sitesinden yapınız,uygulamalar sıkıntılı oluyor bazen.
Ofis ağına bağlı olduğum için yurt dışı olarak algılıyormuş beni. Kendi internetimle denedim oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BUZZYY -- 25 Aralık 2023; 10:48:13 > -
Aboneliklerim kısmında gelecek tarihleri görebiliyorsunuz. Bu ay içerisinde aldıysanız 1 Ocaktan itibaren gelmeye başlayacaktır.
-
- 2 yıllık aldım teşekürler @kavruk29
-
2 yıllık kargo ücretsiz 180 tl öylemi? -
troy kartla ödeme yapabilen var mı? sanırım troy tubitak'ta çalışmıyor :D
-
Abonelik adresini sonra değiştirebiliyorsunuz,dergi dağıtıma çıkmadan 15 gün önce adresinizi değiştirirseniz yeni adresinize geliyor dergiler. Bu yüzden 2 yıllık abonelik almak isterken ilerde adresim değişir diye şüpheniz olmasın. Ben şuan 4 yıllık abone olunabiliyor muydu acaba keşke 4 yıllık abonelik yapsaydım dedim. Nasıl olsa çocuklar 3-12-15 yaşlarında. 3 yıl sonra küçüğü büyür, ortancası da bilim teknik okur. Minik dergiyi de elbet verecek aile buluruz. Seneye memur maaşının yanında derginin yıllık aboneliği çorba parası kadar bile etmez,şuan bile bir derginin yıllık aboneliği 2 mercimek çorbası parası değil. 40 TL mercimek çorbası.
Çocuklar okusun diye zararına. Örtülü ödenektendir masrafı,malum TÜBİTAK.
Bir akrabamı süper zeka diye ortaokul 1`de Tübitak çocuğu aldı kenfi okulunda okuttu. Çocuk şuan Lise 1`de, Ankara`da okuyuyor çocuğu Tübitak,özel şöförlü araçla korumayla ailesine bırakıyorlar tatillerde memleketine,arabayla gelip alıyorlar. Çok disiplinli çalışıyorlar,istediği zaman ailesinin yanına gelemiyor.Uzay mühendisi olacakmış diye duydum. Çocuk, Elon Musk`ın Kazakistan`da üretim üssü ve uzay üssü kurduğunu,Musk öldürülmezse ilerde Amerikayı ya ele geçirir yada parçalar diyor. Elon Musk`ın Uzayı ve atmosferi kontrolüne alacağını,uzaydan sinyalllerle uçakları düşüreceğini,savaş gemilerini batıracağını,bu teknolije sahip olmasına az kaldığını söylüyor.
ödeme de defalarca hata alıyorum arkadaşlar.
Ödeme başarısız. Banka cevabınız:
Sepet uyuşmazlığından dolayı ödemenize devam edilememektedir. Tekrar deneyiniz.
Lütfen formu kontrol edip tekrar deneyin.
nasıl çözeceğiz acaba ?
-
app den sipariş verebildim en sonunda
-
Yaşınızı bilmiyorum amq benim gençliğimde Tübitak bilim teknik dergisi, küçük odama giren bir ışık gibiydi.
Işınlanmamın fiziken mümkün olduğunu en azından teorik olarak o zaman öğrenmiştim.
Belki bilim yolunda ilerlemedik ama bilimin, toplumsal ilerlemedeki önemini kavramama neden olmuştur.
Örneğin 1990 başlarında kültür bakanlığının çıkardığı, içerik olarak gençlerin fikir, yazı, şiir, edebi yat olarak paylaşım yapıldığı "gençliğin sesi" dergisi o zaman neslimin gelişimini destek olmuştur. Ancak Türkiye'de her yapılan iyilik, sonunda bitirilir ilkesi gereğince, dergi çıkarılmadı.
Sözün kısası, bu dergilerin etkisi ile şu an eleştirdiğimiz🤐 gençlik için ümit ederim ki bilimsel aydınlanma ve uzay çağında bizi istediğimiz seviyeye çıkaracaklardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun süredir alıyorum, çok kaliteli içerikleri var. Öneririm.
-
3 yaş için uygun bir şeyler var mı? En kötü resimlere bakar merakı açılır.
Bende mobilden de denedim. App den denedim olmadı. Sepet uyuşmazlığı diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 25 Aralık 2023; 23:55:43 >
hocam nasıl başardınız ben 3 tür farklı kartlarla deniyorum aynı hataya devam ediyor.
-
Ziraat Troy Sanal ile ben de alamadım, sanki ödeme tamam ama sitenin sepetiyle alakalı bir sorun var gibi. 3D şifre onayı başarılı olduktan sonra çıkıyor hata.
100/500'ü değerlendirelim diye başka kart da denemedim, aynı kartla yöntem değiştirerek ödeyebilen varsa haber etsin. :)
Ekleme: Daha önce de aboneliği olan eski hesap.
Ekleme 2: Evet düzeltmişler ama bu kez de indirim sistemini uçurmuşlar, indirimsiz aldık. Ayrıca boşuna 500'e tamamlamaya çalışmayın ziraat kitap değil Devlet/Vergi kategorisinde değerlendirmiş işlemi. Kayıt açılınca verirler mi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 27 Aralık 2023; 17:36:10 >
-
Şimdi internet sitesinden Enpara ile aldım sorun yoktu ödemede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X