Şimdi Ara

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: piri.reis Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
45
Favori
51.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce meraklı minik dergisine 1 yıl abone olmuştum, dergi içeriğinden hiç memnun kalmadık. Verdiği oyunlar birbirini tekrarlayan, sadece resimlerin değiştiği hafıza oyunu. Yaratıcı oyun vs. hiç yok.

• 2 yıllık abone oldum teşekkürler konu sahibine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 yıllık Abone oldum bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.

• Teşekkürler.
    Bilim Teknik + Meraklı Minik paketine 2 yıllık abone oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bilim teknik ve bilim çocuk abonelik başlattım teşekkürler haber veren arkadaşa...

• İleride çocuğum olursa kesinlikle abone olacağım dergiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 yıllık üye oldum. 2 ye uzatmanın bir yolu var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber verene teşekkürler.

• Teşekkürler bilgilendirme için, dergiyi denk geldikçe alıyordum 4 yaşındaki oğlum için.

Tek seferde alayım hem eve gelsin hem de daha uygun fiyatlı olsun.

• Teşekkürler paylaşım için. Abone oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paylaşım için teşekkür ederim. 2 yıllık abonelik aldım.

• Teşekkürler 2 yıllık aldık çocuklara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çocukluk dönemimde çok iyi dergi çıkarırdı 30 kişilik sınıfta 1 kişi alıyordu bazen öğretmen okula getirmesini isterdi dergiyi bizde kıskanırdık hey gidi günler içimde kalmış 2 yıllık 3 dergiyede abone oldum. okuduktan sonra eşim okuluna bağışlayacak öğrenciler güncel olarak takip etmiş olurlar

• Teşekkürler. Dergiler 2-3 yıl önceki kalitesinde değil ama yine de piyasadaki özel dergilerden kat kat kaliteli. 2 yıllık abone oldum.

• geçen yıl çocuk dergilerine aboneliğim vardı dergilerden memnun kaldım trt çocuk yada minika dergilerinden daha güzel diyebilirim. PTT posta ile adresinize gelmeside güzel.

• 2 yıllık 3dergi aboneliğide ben aldım.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Aynı zamanda Tüm TÜBİTAK dergilerine PDF formatından da erişilebiliniyor. İnceledim özellikle çocuklar için yapılan Bilim Çocuk içerik olarakta, görsel olarakta, baskı materyal kalitesi olarakta çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 27 Aralık 2021; 13:33:35 >
  • 2 tane ufaklığım var. 2 yıllık abone oldum. Bu fiyata bedava üstelik kargosu da yok. Daha önceden de aboneydim. Dergiler kaliteli arkadaşlar şüpheniz olmasın.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Üyeliğin bir diğer güzel tarafı

https://e-dergi.tubitak.gov.tr/edergi.htm

adresinden tüm arşive pdf olarak ulaşabiliyorsunuz.

• landwarior L kullanıcısına yanıt

Bilim teknik olmadan almayı düşünüyorum. 2 dergiyi alıp 3. Dergiye online erişim veriyor mu yoksa sadece abone olunanlara mı online erişim var. Bilgisi olan ?

• kadir_150 kullanıcısına yanıt

Sadece abone olunanlara erişim yetkisi var. Ancak sanırım eski dergilere erişim oluyor. Sadece yeni sayılara erişim olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.