|
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (3. sayfa)
-
-
Konu için teşekkürler, 2 yıllık abone oldum.
-
Bence 11 yaş için idealdir hocam. Bu arada dergiler fiyat performans olarak çok iyiler gerçekten. Şiddetle tavsiye ediyorum
-
2015 den beri kesintisiz çocuğum için aboneyim. Haziranda bitiyordu iyi oldu hatırlatma için teşekkür ederim. 2 yıl daha uzatmış olduk :) -
Teşekkürler bilgi için.
-
2 senelik de ben aldım
teşekkürler
-
Bence dergilere hiç bakmadiniz, muhtemelem çocuğunuz da yoktur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 26 Aralık 2021; 18:3:26 > -
teyit.orgTRT'deki bilim yarışmasında "Organik Hoşaf" projesinin birinci olduğu iddiası - teyit.orghttps://teyit.org/trtdeki-bilim-yarismasinda-organik-hosaf-projesinin-birinci-oldugu-iddiasi
Anlaşılan o ki , dergiler size pek hitap etmiyor zira ilgilenmediğiniz dolayısıyla bilgilenmediğiniz konularda fikir sahibi olmak rasyonel değil. :)
-
Dergiler oldukça başarılı öneririm, çocuk ve minik versiyonlarını çocuklarınıza muhakkak okutun. Saçma sapan şeylere bakacaklarına bunlara baksınlar. Yetişkin versiyonu da ingilizce bilmeyenler için ideal, ingilizce dergileri çevirip koyuyorlar çünkü.
-
Abone oldum bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim -
Konuyu açan arkadaşa teşeķķüler.
-
Paylaşım için teşekkürler -
Paylaşım için teşekkürler -
Müthiş fırsat, haber verdiğiniz için teşekkür ederim. -
Abone oldum. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. -
teşekkürler bende kendim ve kızlarım için abone oldum
-
Abone oldum, haber veren arkadaşa teşekkürler. -
çok önyargılı yorum, gerçi dergileri almıyor olsam ben de öyle düşünebilirdim. size tavsiye 6-7 lira, alın çoğunuza, yiğeninize, komşunun çocuğuna beraber bi okuyun bakalım, sonra gelin yorumunuzu düzenleyin. piyasadaki bütün çocuk dergilerini denemiş biri olarak yazıyorum bu işin zirvesi meraklı minik ve bilim çocuktur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X