İyi günler arkadaşlar sizleri bir sayfalık İstanbul Tıp Fakültesi'nde biyolojik ritimlerle ilgili yürütülen bir bilimsel araştırmaya davet ediyorum. aşağıdaki bağlantıdan biraz vakit ayırarak bilime katkı sağlayabilirsiniz. https://www.surveymonkey.com/s/RFLW5Q2
quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı
quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı anketle para kazanılan siteler var ama anket başı 10 krş falan uğraşılmaz
quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı anketle para kazanılan siteler var ama anket başı 10 krş falan uğraşılmaz onun yerine pts siteleri daha iyi bence kayıt başına 25 kuruş ben dakikada 2 kayıt falan oluyordum
quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı anketle para kazanılan siteler var ama anket başı 10 krş falan uğraşılmaz onun yerine pts siteleri daha iyi bence kayıt başına 25 kuruş ben dakikada 2 kayıt falan oluyordum uğraşma öle şaçma şeylerle zamanını boşuna harcama
quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı anketle para kazanılan siteler var ama anket başı 10 krş falan uğraşılmaz onun yerine pts siteleri daha iyi bence kayıt başına 25 kuruş ben dakikada 2 kayıt falan oluyordum uğraşma öle şaçma şeylerle zamanını boşuna harcama yok hocam bir aralar vardı öyle birşey evde can sıkıntısına yapıyordum winat9'la birlikte toplam 280 tl kasmıştım 1 ayda
quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı anketle para kazanılan siteler var ama anket başı 10 krş falan uğraşılmaz onun yerine pts siteleri daha iyi bence kayıt başına 25 kuruş ben dakikada 2 kayıt falan oluyordum uğraşma öle şaçma şeylerle zamanını boşuna harcama yok hocam bir aralar vardı öyle birşey evde can sıkıntısına yapıyordum winat9'la birlikte toplam 280 tl kasmıştım 1 ayda winat9 video dönemi iyiydi de oda bozdu oyun falan
quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek quote:Orijinalden alıntı: berk171 quote:Orijinalden alıntı: mirketdestek abi bunlardan para kazanan kaldımı hala ne kadar veriyolar anket başı ?? daha önceden para veriyorlar mıydı anketle para kazanılan siteler var ama anket başı 10 krş falan uğraşılmaz onun yerine pts siteleri daha iyi bence kayıt başına 25 kuruş ben dakikada 2 kayıt falan oluyordum uğraşma öle şaçma şeylerle zamanını boşuna harcama yok hocam bir aralar vardı öyle birşey evde can sıkıntısına yapıyordum winat9'la birlikte toplam 280 tl kasmıştım 1 ayda winat9 video dönemi iyiydi de oda bozdu oyun falan aynen hocam