Şimdi Ara

Bilimsel Hesap makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar, bilimsel hesap makinesi alıcam da ne alsam karar veremedim o kadar çok model var ki.. hacettepe fizik mühendisliğinde okuorum. bana en yararlı hangisi olur acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun, mesela bi makine aldıktan 2 sene sonra başka bişi almama gerek kalmasın istiorum. Birde ankarada nerden alabileğimi de sölerseniz çok ii olur..

• Bu konuda casio'nun üzerine marka yoktur herhalde.

Aslında 2 çeşit oluyor böyle hesap makineleri. Birinci grup programlanabilir ve grafik dahil gösterebilir grup ki bunlar bayağı pahalı oluyor. İkinci grup ise her mühendis adayında, fizik-mat bölümü öğrencilerinde bulunan standart makineler.

Şu an için trigonometrik-arc trigonometrik-hiperbolik işlemleri yapan, birimleri birbirine çeviren, kutupsal-kartezyen dönüşümünü yapabilen, 2. derece denklem çözen standart bir makine işini görecektir.

Aşağıdaki linkten inceleyebilirsin:
    http://www.casio.com/products/Calculators_%26_Dictionaries/Scientific_%26_Financial/

• quote:

Orjinalden alıntı: crackmaster

Yaa arkadaşlar, bilimsel hesap makinesi alıcam da ne alsam karar veremedim o kadar çok model var ki.. hacettepe fizik mühendisliğinde okuorum. bana en yararlı hangisi olur acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun, mesela bi makine aldıktan 2 sene sonra başka bişi almama gerek kalmasın istiorum. Birde ankarada nerden alabileğimi de sölerseniz çok ii olur..

hp'nin de bu tür hesap makineleri var onlarada bi bak istersen
  • teşekkürler
  • ppc al arkadaşım üstüne hicalc electronic suite engeneer suite i kur

vibonachi den tutta catalan a
    polodyumun bilmem nesinden tutta atomun yapısına kdr herşeyi bulabilirsin

ben kulannıyorum ve süper!
  • aynı şey benimde aklıma gelmişti ama;bakalım hocalara ppcyi hesap makinesi olarak yutturabilecek mi :)
  • PPC ergonomik olmayabilir. PPC, normal hesap makinesi kadar hızlı kullanılamayabilir. Ayrıca PPC' de yanlış tuşa basma ihtimali normal hesap makinesine göre daha fazla. Sınavlarda kullanırken zorluk yaşayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıraş makinesi hakkında soru
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Sınavlarda kullanırken zorluk yaşayabilirsin.

Zorluk yaşamayı bırak zaten izin vermiyorlar
  • Bazı hocalar seslenmiyor ama çoğu izin vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.