Şimdi Ara

BİLİN BAKALIIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizde 3 ve 5 litrelik iki bidon var, yapmamız istenen bu bidonları kullanarak 4 litre su elde etmek. Başka ölçü aletimiz yok ve istediğimiz kadar doldur boşalt yapabiliriz. Kolay gelsiiiinn

• cevap ektedir...

hatırlarsanız eğer bu soru Zor Ölüm filminde sorulmuş bir soruydu. Bombanın patlamasını engellemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cky -- 4 Nisan 2005, 20:48:51 >
  • tebrikler cky onbaşım, ikinci bir şekli daha var bu işlemin onuda yapabilecekmisin bakalım. Ayrıca çok merak ettim, bu cevabı hazırlarken hiç üşenmedinmi
  • bırakın bole işleri yawww
  • exknight sen neden bırakmıyorsun peki?
  • ben bole şeylerle uğrasamam.çunku saçma .adam gibi soru sor . herkes baksın

ŞAKA. ŞAKA

• exknight ifade tarzını ve yaklaşımını beğenmedim ve PROTESTO ediyorum. Beğenmediğin konuya ikinci kez dönmezsin, yok döndün bir şekilde diyelim, o zaman yazmazsın, herkesin ADAM lık anlayışı seninkiyle paralel olacak şeklinde bir kural yok. İçerikte kural dışı bir şey tespit ettiğinde ise gider şikayet edersin.Mesele benim anlayışıma göre eğer sen ADAM olsaydın bunları yapardın ve ADAM değilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakin Olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exknight -- 5 Nisan 2005, 20:03:57 >
  • Sakin Olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara_Cahill -- 5 Nisan 2005, 20:03:43 >

• Devam ederseniz konuyu kapatıcam hatta aşırıya giderse nicklerle birlikte konu kapanır.
  • kara cahill ben sana kardeşlik teklif ettim ama sen kabul etmedin . sana bir kez daha kardeşlik teklif ediyorum
  • durun ya sakinleşin
  • abi ben sakinim . adama şaka yaptığımı soledim .adam demediğini bırakmadı.ama 3 gün ceza aldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.