Şimdi Ara

Bilinmedik Tarzda oyunlar arıyorum içeriğe bakın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEP BİLİNDİK OYUNLAR ÖNERİYOLARLAR , Assasin, Crysis, mafia , gta , battlefield , saintsrow , farcry falan filan hep bilindik oyunlar bunlar ... Farklı oyunlarda arıyorum Sistemim gerektiğinden fazlasıyla iyi... Grafiği, iyi olan ve eğlenceli olan bütün oyun önerilerinizi beliyorum... :)))

Seri serii :D

• Mirror's Edge
    Mark of the Ninja
    Deadlight
  • pekte bilinmedik değiller ama oynamadıysan mutlaka dene bunları

Mirror's Edge
    Alice: Madness Returns
    Beyond Good & Evil
    Singularity
    Deadfall Adventures
  • aynı dertten muzdariptim. miletin ayılıp bayılarak oynadığı oyunları bi süre oynadıktan sonra sıkıyordum

sonra tribes ascend (free2play) i keşfettim. 120 saat kadar oynadım bi o kadar daha oynanırrım

tribes dan bahsedeyim biraz.
    -Bu seri yüksek derecede takım çalışması, strateji-taktiksellik, iletişim ve koordinasyon gerektirir. Hızlı iletişim için kısayol tuşları bulunmaktadır
    -Oyunumuz Cod, Bf, cs vb oyunlar gibi hitscan temelli değil, tribes da ateş ederken, kendi hızınızı, hedefin hızını ve merminin gidiş hızını hesaplayıp ateş etmeniz gerekir.
    -Oynanış mekaniğine bakacak olursak saatte 300km hız üzerinde bayrak kapabildiğimiz bir oyundur Tribes Ascend ki 500km hızları bulanlar da var, haritalar hız yapmaya uygun bir şekilde yapılmıştır ve bir haritada bayrağa gitmek için yüzlerce yol bulabilirsiniz

daha fazla bilgi için
    http://forum.donanimhaber.com/m_62693630/tm.htm

karşı takımın sayı yapmasına 0.1 saniye varken düşman bayrağını hacılamak ya da taşıyıcı 250 km hızla giderken 500 metre öteden sniper la indirmek hiçbir oyundan alamadığım zevki yaşatıyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 25 Kasım 2013; 22:57:49 >

• ARKADAŞLAR MÜKEMMELSİNİZ :D aralarından 2 tanesini indirmeye başladım bile :D up up up upp :D
  • Civilization II , her ne kadar çok çok eski de olsa bana göre yeni oyunlarına nazaran daha eğlenceli.Ayrıca benim uzun süre oynadığım Warcraft II ( PS 1 versiyonu ) , oynamaya devam ettiğim Stronghold Crusader gibi oyunları deneyebilirsin.

STR Crusader 'ın da yeni oyunları çıktı STR 2 - STR 3 gibi ama hiçbiri benim için bunun yerini tutmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB tarzı oyun sitesi var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.