Evet abiler/ablalar konu başlığında da belirttiğim gibi bilinmeyen bir aygıt yöneticisi var. Tabi bu konuyu açmadan önce internette araştırma yaptım ama o yöntemler pek bi sonuç vermedi (ayrıntılardaki kod, donanım kimlikleri falan onlar). Ben de mecburen konuyu açmak zorunda kaldım... Asus marka notebook, Windows 7 Home Premium yüklü.... Bilgisayarı şubat ayında aldım ve bayağı hızlıydı iyiydi, derslerimden pek kullanamadım da günde ort 1 saat falan açık tutuyordum ama son birkaç haftadır bişeyler oldu bilgisayarda, önce internete girmede problemler oldu sonra da bilgisayar yavaşlamaya başladı ve normal halinden yavaş çalışıyor şu aralar.. Geçen hafta açtığımda siyah bir ekran gelmişti birşeyler %100 doldu sonra açıldı, ondan sonraki açışımda farklı bir siyah ekran geldi, ingilizce işeyler vardı ( çevirebildiğim kadarıyla bu uyarıyı ilk kez görüyorsanız es geçin falan diyordu)... PEk umursamadım açıkçası ama en son bilgisayar kafayı yedi, şimdi açınca masaüstü asus yazılı beyaz bir ekran oluyor, her açışımda değiştirmeme rağmen görev çubuğunu otomatik olarak gizle ibaresi işaretli olarka açılıyor..... Abiler ablalar bi çözüm lütfen :D