Şimdi Ara

Bilinmeyenden Mesaj :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır iphonu kullanamiyordum ( telefon olarak kullanamiyordum arama msj vs ).
    Dün tl yükledikten sonra kimden bana Msj geldiyse ana ekranda kisinin ismi yazması gerekirken " Bilinmeyenden Mesaj " seklinde bir ibare çıkıyor :S herhangi bir ayarda mı hata var?
    - kapatıp açmayı denedim ilk etapta düzeldi gibi oldu ama arkadasımdan gelen 2. Mesajda yine " Bilinmeyenden Mesaj " yazıyordu.
    Yardımcı olabilcek var mı :|

• arkadaşının telefonu nokia mı? forumda konuşulmuştu bu ve hatırladığım kadarıyla nokia telefonlarda böyle bilinmeyeden mesaj atabilme gibi hüper bir özellik varmış
  • Bitesms kullaniyorsaniz ayarlar kismindan mesaji gonderen kisiyi gizleme ozelligi var. Belki onu acmissinizdir yanlislikla. Ama tabi bu durumda sms uygulamasini actiginizda numara yada ismin gorunmesi lazim yine de :)
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için :)
    Ama telefon iPhone ve Msj geldiginde Ana ekranda sadece 'bilinmeyenden mesaj' yazıyor. Normal mesajlara girince gönderen kisiyi görebiliyorum. Bitesms de yok sadece iblacklist adında bı program var onunla alakalı olduğunu da sanmıyorum daha onceden böyle bir sorun yoktu :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: snpdgg
    Teşekkür ederim cevaplarınız için :)
    Ama telefon iPhone ve Msj geldiginde Ana ekranda sadece 'bilinmeyenden mesaj' yazıyor. Normal mesajlara girince gönderen kisiyi görebiliyorum. Bitesms de yok sadece iblacklist adında bı program var onunla alakalı olduğunu da sanmıyorum daha onceden böyle bir sorun yoktu :|

Bitesms te gondereni ana ekrandaki uyarilarda gizleme secenegi var dedigim gibi. Cok buyuk bir ihtimal iblacklistte de var o sekilde bir ayar. Birisi oynamistir ayarlarla yada siz yapmissinizdiryanlislikla bilmiyorum ama bence iblacklist ayarlarina girip kontrol edin...
  • Çok teşekkür ederim ben bı iblacklist'i arastirayim :D herkese iyi forumlar :)
  • Nokia telefonlarının bazılarında metin mesajı sekmesinde hızlı mesaj seçeneği var.Oraya az karakterli bir mesaj yazıp iPhoneu olan birine attığınızda kalan kontör ekranı gibi mesaj gözüküyor.Zamanında az arkadşımız keklemedikKalan Tlye -5.85 yazıp kalan SMSe 20 falan yazıyorduk millet kafayı yiyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.