Şimdi Ara

Bilişim Eğitim Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu eğitim yerinin donanım ve network kısmına gitmeyi düşünüyorum.
    Oraya gidip yüz yüze konuştum baya bir bilgilendirdiler sağolsunlar.

Bu kursa gidenleriniz varsa görüşlerini bildirirlerse çok iyi olur benim için.
    Fiyat olarak da fazla bir şeyler istemediler 2000 TL'den bahsediyorlardı.

• Güncel !!
  • Ben Konya Selçukta Bilg. Müh. okudum. O sıra gittim paramla rezil oldum. Konyada kurs arıyorsan gidebileceğin tek adres var o da Coder Bilişim Akademisi . Onların sayesinde bugün iyi bir işim var. Almak zorunda değilsin git bi görüş profesyonelliklerini gör.

Not: Ben Konya şubesinde oldukça fazla mağdur oldum. Ne hocaları ne çalışanları profesyonellikten çok uzak. Diğer şubeleri için bir şey söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozak Pelin -- 6 Ekim 2015; 16:46:41 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 6 Ekim 2015; 17:27:47 >
  • Ozak Pelin O kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geç kaldınız artık başvurduk gittik ama gittiğime de biraz pişman oldum, bittiğinde yine sertifika felan almış oluruz ama oradaki hoca daha cpu power connector girişine onboard gpu güç girişi diyor.
    Öyle bir hocadan eğitim alacağız.
  • Selamlar @Pelin , Coder Bilişim Akademisi hakkında yaptığın yorumlar için teşekkür ederim. Memnun kalman ve bundan forumda bahsetmen beni çok mutlu etti. Fakat diğer eğitim kurumlarını da kötülememek gerekir. Bazı olumsuzluklar yaşanmış olabilir. Diğer kurumlar da da değerli eğitmen arkadaşlarımız görev yapmaktalar.

@zumber4428 şanssızlık için üzüldüm. Umarım eğitimin kalanından memnun olursun.
  • abircan.net A kullanıcısına yanıt
    Siz coder bilişim de mi çalışıyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Ahmet Bircan , Coder Bilişim de çalıştığım doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abircan.net -- 8 Ekim 2015; 15:39:21 >
  • Merhaba arkadaslar, bilisim eğitim kadıköy subesine yazıldım. İşkurla anlaşmalı sistem uzmanlığı eğitimi alacağım. Şartları sağladımız sürece ücret ödemeyecekmişiz.

Şimdi bu kurs nasıldır ve eğitim zamanında başlar mı?

Eğitim başlamadan önce kaydımı silme durumum var mıdır?
  • RockStar. kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz mi kurs biraz daha açar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428

Ücretsiz mi kurs biraz daha açar mısın ?

Burada mevcuttur bilgi hocam Link
    Ben 2 aylık Donanım ve Network kursuna gittim.
    Sonra MCSE başlıyor yani bir üstü ona devam etmek istersen 4000 TL civarı istiyorlar.

Kurs hocaya göre değişir iyi bir hocaya denk gelirsen iyi gider ama paragöz hoca olursa bilgiden çok parayı düşünen birisinden de sağlıklı bir bilgi vermesini bekleyemezsin.
    Üniversite hocaları mesela

Bizim hoca fena değildi yani çoğu şeyi uygulayarak göstermeye çalışıyordu yani anlatmaktan çok bizlerin kendi başımıza yapmasını istiyordu bu yönden iyiydi.
    Sınıflarda araç gereçler yok yani bir NAS olsa yada bilgisayar bileşenleri v.s bir şeyler olsa daha iyi olurdu olmayınca da zor oluyor işte hoca içinde.
    İlk gün eski bir kasa getirdiydi onun üstünde çalışmıştık halbuki herkese ayrı bir uğraşacağı kasa verilse daha verimli olurdu elbette.

Derseler çoğunlukla sanal PC üzerinden yapılıyor yani Hyper-V veya Vmware gibi programlarla.

Kurs ise ne zaman denildi ise o zaman başlar tabi kaydı sildirmen ise sana kalmış yani zorla gideceksin diye de bir şey yok.
    1-2 gün gidersin baktın sana göre değil çıkarsın yani bu kadar basit kasmaya gerek yok.

• quote:

Ben 2 aylık Donanım ve Network kursuna gittim.
    Sonra MCSE başlıyor yani bir üstü ona devam etmek istersen 4000 TL civarı istiyorlar.

Kurs hocaya göre değişir iyi bir hocaya denk gelirsen iyi gider ama paragöz hoca olursa bilgiden çok parayı düşünen birisinden de sağlıklı bir bilgi vermesini bekleyemezsin.
    Üniversite hocaları mesela

Bizim hoca fena değildi yani çoğu şeyi uygulayarak göstermeye çalışıyordu yani anlatmaktan çok bizlerin kendi başımıza yapmasını istiyordu bu yönden iyiydi.
    Sınıflarda araç gereçler yok yani bir NAS olsa yada bilgisayar bileşenleri v.s bir şeyler olsa daha iyi olurdu olmayınca da zor oluyor işte hoca içinde.
    İlk gün eski bir kasa getirdiydi onun üstünde çalışmıştık halbuki herkese ayrı bir uğraşacağı kasa verilse daha verimli olurdu elbette.

Derseler çoğunlukla sanal PC üzerinden yapılıyor yani Hyper-V veya Vmware gibi programlarla.

Kurs ise ne zaman denildi ise o zaman başlar tabi kaydı sildirmen ise sana kalmış yani zorla gideceksin diye de bir şey yok.
    1-2 gün gidersin baktın sana göre değil çıkarsın yani bu kadar basit kasmaya gerek yok.

Kaydımı sildirmek için görüştüm dilekçe vermemi istediler verdim. Yönetime sunacağız 1 aya sonuclanır falan dedi. Aşağıda dilekçe verdiğim bayanda bunu verdiyseniz iptal olur dedi. Sikayetvarda sikayetleride gördüm biraz gözüm korkmadı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne gibi şikayetler var mesela ?
  • quote:

Ne gibi şikayetler var mesela ?

Girip bakabilirsiniz hocam 40 civarı şikayet mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.