Şimdi Ara

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI HANGİ BÖLÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilişim teknolojileri alanı bölüm seçemiyorum bir sürü var rica etsem yardımcı olur musunuz

• ağ işletmenliği bitirdim ben. iyiydi yani. ama programcılık varsa onu seçebilirsin, bizde yoktu o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xceza94

ağ işletmenliği bitirdim ben. iyiydi yani. ama programcılık varsa onu seçebilirsin, bizde yoktu o.

Bende ağ işletmenliğini okuyorum son senem ileride iyi para getirecek olan bölümlerden biri
  • teknik ve web den uzak dur. (web hocaların iyiyse yine gidilir de). ben ağ okumak isterdim bizde yoktu.
  • Veri tabanı programcılığını bitirdim. Kimine göre çok zor bir bölümdür sınıfımızda 11 kişi sınıf tekrarı yaptı. Bana kolay geldi, bitirirsen parasıda iyidir.
  • Türkiyede neden bu bölümler çok küçük düşürülüyo. Sadece endistüri liselerinde var bu bölümler. Yani bu bölümler çok ama çok küçümseniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joni Bravo

Türkiyede neden bu bölümler çok küçük düşürülüyo. Sadece endistüri liselerinde var bu bölümler. Yani bu bölümler çok ama çok küçümseniyor

anadolu teknik lisesindeyim ve yaklasik 400 puanla girmistim, problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joni Bravo

Türkiyede neden bu bölümler çok küçük düşürülüyo. Sadece endistüri liselerinde var bu bölümler. Yani bu bölümler çok ama çok küçümseniyor

çünkü sınıfın %90ı veri tabanı ve veb tasarım gibi dersleri zar zor geçiyor ve bu sektörde çalışmıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.