Şimdi Ara

Bilkent boğaziçi koç elektrik Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce koçun değişen kontenjaniyla birlikte (16 dan 8 e düştü ) bu bölümlerin siralamasi nasıl degisir?Ve hangisini seçmek daha mantikli olur? Amacım yurtdisinda master doktora yapıp daha ilerisi icinse akademik kariyer veya büyük sirketlerin arge bölümunde çalışmak. Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koc muhtemelen 300 lerde falan kapatir %100 u bu sene, bogazicinden yuksek lisansa gidenler falan var epey benim bildigim de koctan daha kolay gidilir buyuk ihtimal
  • Koç ve bilkent ikisi de pişman etmez , koçun eğitimi ( odtü hariç onu tam bilmiyorum) en zor ee eğitimi ama hocalar birebirde çok ilgili ve hocaları gerçekten çok kaliteli ( değineceğim ama boünün hocalarının bazılarını koç almış diye biliyorum ) . Boun hocalarının bazıları alınmış olsa bile mekanı ve sosyal ortamıyla tek başına tercih edilebilecek bir bölüm .

Bilkent ise eğitimi gine ağır ama koöa göre biraz daha basit kalıyor , fakat yurtdışı olanağı olarak türkiyedeki en iyi okul diye biliyorum ( yanlış olabilir bu mühendis olan dayımdan aldığım duyum ) . Fakat bende muhtemelen hem özel olduğu için hocaların daha ilgili olması hem de çok başarılı bir çevrede ( burslu öğrenciler başarılı , burssuz öğrencilerin ailesi kendini kanıtlamış başarılı bir çevre ) daha kolay iş imkanı ve fırsat bulunması dolayısıyla koç veya bilkent yazmayı düşünüyorum , fırsat bulmuşken kafamdaki kıstasları da sana dedim tabi Fakat bunların dşında hoca , ders ve her üniersitede farklı olan sistemi de araştırıp en doğru kararı vermek lazım dostum inşallah yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sad Amore -- 29 Haziran 2017; 0:5:29 >

• Ben de bu seneye kadar koc dusunuyodum ama tam burslu kontenjani azaltmasi ve yari burslulari neredeyse sifira indirmesi beni biraz soguttu acikcasi . Suan aklima en cok yatan bilkent ama o da ankarada . İstanbulda okumak istiyorum :D

• murat08e kullanıcısına yanıt
    Siz de sanırım mühendislik istiyosunuz hocam. Hangisini tercih edeceksiniz

• Sad Amore S kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. İnşallah kazaniriz :D

• Aman be ne bos bos doktorayla ugrasiyonuz.. abim İTÜ makina mühendisliği mezunu şu an Münih'teki Mercedes-Benz fabrikasında muhendis olarak çalışıyor.. Doktora falan da yapmadi.. Boyle topluma empoze edilen bu saplantilardan kurtulun reel sektör sizin doktoraniza bakmaz.. Çok acımasızdır abimden biliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hayalimde aslında fizik okumak vardı. Ama türkiye sartlari malum. Bari elektrik Elektronikten fizige gecis yapayim. Akademik kariyer isteyince de doktora sart oluyor mecburen :D

• Sizce bilkent ee tam burslu bu sene kaçtan kapatır? Sıralamalar düşer mi artar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu1940sa

Sizce bilkent ee tam burslu bu sene kaçtan kapatır? Sıralamalar düşer mi artar mı?

Sen mühendislik yaz da gerisi Allah Kerim..

• Anlamadım ne demek istediğini zaten mühendislik yazıcam da.

• bilkent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revegantor1

Siz de sanırım mühendislik istiyosunuz hocam. Hangisini tercih edeceksiniz

muhendislik yazarsam bogazici yazarim buyuk ihtimal, kocun azalmasi beni de soguttu, 8 burslu varken gidilmez bence

Yurtdisi icin de ortalamana dikkat edersen ingilizcen de iyiyse cok bi sorun cikmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 29 Haziran 2017; 2:02:02 >
  • Mu1940sa M kullanıcısına yanıt
    Gine 600 lerde kapatır bence

• Revegantor1 R kullanıcısına yanıt
    İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu1940sa

Anlamadım ne demek istediğini zaten mühendislik yazıcam da.

Ben de sana mühendislik yazma demiyorum zaten. Ben bu üniversitelerin abartilmamasi gerektiğini yazdım.. He sen bounun tarihi binaları arasında gezmek istiyorsan orayı yaz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.