Şimdi Ara

bilkent ee vs boğaziçi ee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki üniversite hakkında bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanburak35 -- 1 Temmuz 2015; 12:18:10 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanburak35

up
    up
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    hocam senin sıralama kaçtı?
  • Ben de dinlemek isterim.

Odtüden de bahsederse mükemmel olur çünkü boğaziçi vs odtü ayrımındayım.
  • Ben de o ayrımda idim şu an BOUN a döndüm

14 Temmuza kadar her gün Bilkent tanıtım günleri var gidin derim. ODTÜ öğrenemedim, ODTÜ da okuyan veya bilen biri varsa söylese güzel olur tanıtım Günlerini. BOUN ise 8 Temmuzda tanıtım günü.

Bence bu üç üniversiteden de eğer bir şey hedeflenir ve çalışılınır ise iyi Şeyler elde edilir.

• quote:

mf4 201 2 günlük araştırmalarım ve bazı tanıdıklar sonucu bilkenti biraz daha elemiş gibiyim. odtü boun şimdilik daha önde. bir yandan bounda mühendislik okunmaz diyenler bir yanda odtüdeki ortam. tabi burs bulma meselesi de var. araştırıyoruz
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    bana da aynı bilgiler geldi bounun mühendislik eğitimi daha düşük diyorlar o yüzden benim için bilkent daha önde odtüye de bakacağım bu arada tebrik ederim hocam çok iyi sıralama
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

mf4 201 2 günlük araştırmalarım ve bazı tanıdıklar sonucu bilkenti biraz daha elemiş gibiyim. odtü boun şimdilik daha önde. bir yandan bounda mühendislik okunmaz diyenler bir yanda odtüdeki ortam. tabi burs bulma meselesi de var. araştırıyoruz

BOUN da okunur sen bakma onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mka193oo -- 1 Temmuz 2015; 12:48:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mka193oo

Ben de o ayrımda idim şu an BOUN a döndüm

14 Temmuza kadar her gün Bilkent tanıtım günleri var gidin derim. ODTÜ öğrenemedim, ODTÜ da okuyan veya bilen biri varsa söylese güzel olur tanıtım Günlerini. BOUN ise 8 Temmuzda tanıtım günü.

Bence bu üç üniversiteden de eğer bir şey hedeflenir ve çalışılınır ise iyi Şeyler elde edilir.

araştırıyoruz bakalım ne sonuç çıkar
    https://www.metu.edu.tr/tr/duyuru/odtu-aday-ogrencilerle-bulusuyor

• Eskiden bu üniversiteler ilk 1000 öğrencisine katalog gönderirdi halen gönderiyorlar mı ki artık kendimiz mi başvurmamız gerek acaba. Bilen var mı bu konuyu.
  • quote:

Eskiden bu üniversiteler ilk 1000 öğrencisine katalog gönderirdi halen gönderiyorlar mı ki artık kendimiz mi başvurmamız gerek acaba. Bilen var mı bu konuyu.

gönderilmiyor olabilir çünkü bilkentte adresinizi yazın katalog yollayalım gibi bir şeyler vardı. ilk 1000 e var mıdır bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Eskiden bu üniversiteler ilk 1000 öğrencisine katalog gönderirdi halen gönderiyorlar mı ki artık kendimiz mi başvurmamız gerek acaba. Bilen var mı bu konuyu.

gönderilmiyor olabilir çünkü bilkentte adresinizi yazın katalog yollayalım gibi bir şeyler vardı. ilk 1000 e var mıdır bilmiyorum ama

Alıntıları Göster
    şu başlıkları anlamıyorum. elektrik elektronikte bilkent oluyorsa bilkente gidilir. boğaziçini boğazın kenarından alın ankaraya koyun bakalım kaç bin sıralamayla öğrenci alıyor. yer dezavantajına rağmen bilkent ee daha yüksek kapatıyor hala. bilkent kadar amerikaya öğrenci yollayan başka bir okul daha yok ülkede. eğer amacınız iyi eğitim almak yerine veya mezun olunca top okullarda kariyer yapmak yerine istanbulda gezip tozmak boğaza karşı sigara içmekse bilkent yerine boğaziçi yazabilirsiniz tabi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 1 Temmuz 2015; 15:48:55 >

• guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    ya ben de öyle düşünüyorum bilkentin eğitimi daha iyi ee de ama tabi insan fikir almak istiyor
  • quote:

ya ben de öyle düşünüyorum bilkentin eğitimi daha iyi ee de ama tabi insan fikir almak istiyor
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

şu başlıkları anlamıyorum. elektrik elektronikte bilkent oluyorsa bilkente gidilir. boğaziçini boğazın kenarından alın ankaraya koyun bakalım kaç bin sıralamayla öğrenci alıyor. yer dezavantajına rağmen bilkent ee daha yüksek kapatıyor hala. bilkent kadar amerikaya öğrenci yollayan başka bir okul daha yok ülkede. eğer amacınız iyi eğitim almak yerine veya mezun olunca top okullarda kariyer yapmak yerine istanbulda gezip tozmak boğaza karşı sigara içmekse bilkent yerine boğaziçi yazabilirsiniz tabi:)

Boğaziçi yi de ÇÖP sandın sen galiba
  • Bilkentteki eğitim boğaziçinden daha kaliteli. Fakat Ankara öğrenci için yaşanılacak yer değil İstanbulun yanında. İlk söylediğim çevremden aldığım duyumşara dayanıyor. Niye boğaziçi ee varken bilkent ee ye gittin sorusunun cevabı.
  • Bilkentte daha idealist insanlar var.Çok kişi sırf ankarada diye gelmiyor bilkente.Sınırdayım bilkentim inşallah tutar tutmazsada odtü
  • quote:

Orijinalden alıntı: galileoharezmi

Bilkentte daha idealist insanlar var.Çok kişi sırf ankarada diye gelmiyor bilkente.Sınırdayım bilkentim inşallah tutar tutmazsada odtü
    Akademik kadrosunu ve mezunlarını iyice inceleyen var mı hiç yardımcı olabilecek?
    Boğaziçi de bilkentte iyi ama karar vermek zor harbiden
  • Odtü iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.