Şimdi Ara

BİLKENT EKONOMİ VS BOĞAZİÇİ EKONOMİ VS ODTÜ EKONOMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çen işsiz mi kalcen çen ahaahahah :D müthiş ya bari deneyin geçiş son bi dk ÇAP falan YANDAL asdhkdasjasd böyle olmaz o bolum ne :D egonomis mi olcanız siz inanılmaz ya teknoloji varsa işin içinde yoğsunuz anladık.. :D konvansiyonel iibfciler sizi..

• kromozom473 K kullanıcısına yanıt

hocam şu anda böyle düşünüyorsunuz ama bu düşünceleriniz çok katı ve ben eminim ki bölüme girdiğinizde bambaşka düşüneceksiniz farklı bir alana yöneleceksiniz yerinizde olsam bu kadar gerilmezdim boğaziçi econ yazar okurdum bilgisayar bilimleri de dediğim gibi türkiye'de bilgisayar mühendisliği okuyanlar bile amerika'da iyi bir okulda computer science masteri yapamaz bence (iyi bir okuldan iyi referanslarla mezun olmadıysa) econ mezunu olarak veri biliminde çalışabilirsiniz ama bunun sebebi veri biliminin istatistikle çok yakın olmasından kaynaklanıyor. yerinizde olsam boğaziçi ve sabancı düşünürdüm odtü ve bilkenti kafadan direkt elerdim. sabancı konusunda ben dediğiniz gibi bir şey hiç duymadım sabancının bunu kaldıracağını düşünmüyorum kalksa bile yine de koç gibi olur çap vs yapmak çok kolay olur siz sabancıyı tekrar düşünün bence :)

• gencecik cocugun kafasını bulandırmaya meraklılar geçen de bir benzeri ğocam felsefe oğu hocam

adam diyoki e napacam

+ düşünürsünüz ğocam tabi önemli

- ama hocam emin misiniz

+ he he udtü udtü iyidir iyi

- tamam hucam herkes sevinir zaten udtü diye

+ hehehhe :D ( rakip elendi)

yahu her sene deli gibi eriyen felsefe yazdırıyorsunuz 200k 300k olsa tamam okuyan olur belki de geçen sene odtude 30k idi bu sene 60k oldu bu sene de acıklanınca kım bılır kaç olacak.. asla ilk 10k falan da olmayacak cok geride bir bölüm geleceği olmayan bir bölüm ama siz acımasızca garibanlara tavsiye ediyorsunuz.. harbiden yatacak yerınız yok ya

• Adam ciddi ciddi ea ilk 2 kdan iibf tercih edenlerin işsiz kalıp; 200 binden ybs tercih edenlerin iş bulacağını düşünüyor. Buna kendisini inandırmış, kesin inançlı adeta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardesim sen tirt bir unide,tirt bir siralamayla,tirt bir bolum okumuyor musun?

soruyu soran arkadas elit universitlerin,elit bolumleri ile ilgili bilgi soruyor,sen neden sabote ediyorsun basligi?

gidip bilgisayar tamiri,elektrikci dukkani vs gibi basliklari takip etsen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

keşke bu senede girseydin bakalım nasıl yığılacaktın ahahah :D 2018 yks girse eli ayagına dolasır gelmis burda kolay sınav puanını soyluyor inanılmazsın ya. ek olarak boun ybsnin yanına bile yaklaşamamışsın anladım simdi hasetini, he bide yavrum merkezi geçiş falan yok bu puandakileri almıyorlar. bidaha dene sansını sen seneye en iyisi ahahHAHAHAHa

• @yyatar yok abisi sende yırtık dondan fırlar gibi gelmişsin de yok. o öyle değil her duyduğuna inanma ben mezunum mezun okumuyorum ben yok, tyt aytye de girmiyorum böyle senin gibi anladın? ben mezun oldum :D ek olarak tırt bir bölüm diyorsun iktisat işletme uluslararası ilişkiler ve yukardaki bölümlerden mezun olmadım MIS bitirdim ek olarak da akdeniz üniversitesinde bitirdim. he bide 65 bin yaptım tırt mı ? bence çalışıp 2500den ziyade çalışmayıp 65000 daha tatlı gibi. BOT muyum ben? ooh bu derste bi süre sana yeter yetmecik.

• kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

0 muhakeme %100 BOT :D 0 entelektüel kapasite 0.. 0.0. ogu ohu ikdisad eyi yuvrum ikdisid ohuyurum :D ahahahahh

• sonuçta o dereceyi yapmış yani. Şey mi diyorsun mesela eskiden hacettepe tıp'a girmiş birisine " HEE BAK SEN 1997 YILINDA ALTIGENİN İÇ AÇILARI SORUSUNU BİLEREK GİRDİN BAK 2022DE GİRSEYDİN O HOOO" Adamın zamanı öyleymiş zamanda ışınlanıp 4 sene sonra mı girsin ayrıca sayısalcıyım ea çözmeden 2k yaptım diyo

• 200 binden ybs tercih edenlerin iş bulacağını söylemedim ama bulma ihtimalleri çok yüksek benim dönemimde 150 binden bile şuan hayal edemeyeceğin paraları kazananlar çok fazla ki ben 65 binle bunu başardım, üni sınavında 1000. olup meyler mezuna mıraksam mı meyler mantığındaki "BOT" sınıfındaki kişilerden biri daha okduukları bölümler de FELSEFE İKTİSAT SOSYOLOJİ Falan.. acil şifalar ne diyeyim..

• aynen öyle diyorum 80li yıllarda itü mezunu olanlar var örneğin.. konudan okadar uzaksınız ki ya siz..

• @unlimited_perception1 boğaziçinin yükseokul olmasından ötürü bunun herhangi bi dezavantaj sağlamadığını da bilmiyorsun hatta zorlasak yükseokul ya 2 yıl değil mi orası falan dersin. bilgisini vereyim cahil kalma. meslek yüksekokulu 2 yıldır yüksekokul 4 yıldır. bir yüksekokulda yeterli sayıda bölüm olduğunda ve gereklilikleri karşıladğında fakülte oluyor. utlde uygulamalı bilimlerde utl ybs ve turizm gibi olması gerekenler var birkaç tane daha bölüm açtıkları zaman fakülte ismini de alacak zaten.. bu ayrımı bile bilmiyorsun sen git İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER "FAKÜLTESİ" mezunu ol :D seni iibfci seni :D cidden her geçen gün utanma seanslarını arttırıyorsunuz cahilliğinizle. 21.yyda'yız ea alternatifiniz de var ama MÖ. kalma bölümleri yazmaya devam etmişsiniz. cidden utanıyorum ekmeğe yağ banmak güzel dimi yakında mezun olursunuz bunları güzellemeye de başlarsınız... üzücü

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt

Orayada bakacağım.Peki hocam CSden değilde econdan doktora veya master yapsak gene hangisini tercih ederdiniz ? Birde Boğaziçinin seçmelileri çok fazla mı baktım 3.sınıfta özellikle electiveleri genellikle fakülteye veya bölüme özgü.Bilkentten 2 sene önce 2 Stanford doktorası çıkmış.

• Abim sen 21e kolay mi dedin 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boun ubyo bu yıl yönetim bilimleri fakültesi oluyormuş tanıtımda söylediler.

• bu isteklerini karşılayan üniversite/bölüm tabii ki de sabancı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 24 Temmuz 2022; 18:10:51 >
  • Ben iibf okumuyorum. Ayrıca cahil falan hoş olmadı hocam. Tanımadığınız kişiler hakkında birtakım çıkarımlar doğrultusunda yorumlarda bulunuyorsunuz. Bu tarz önyargılı davranışlar ve hakaretamiz üslup yakışmıyor bilginize

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.