Şimdi Ara

BİLKENT EKONOMİ VS BOĞAZİÇİ EKONOMİ VS ODTÜ EKONOMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

genco ikdisad nasıl ya iyi mi gencooo iyi mi ?? sana tavsiye ettiler tabi sen de okudun oku oku eyyi eyyi ... ekmek+yağ güzel kombinasyon yakında övmeye başlarsın elbet. hadi hayırlısı bakalım..

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt

bunlar troll bunlar şuna inanmıyor.. iibf demode kimse yazmıyor garibanlar yazıyor ve bunlar gibi öğrenme konusunda geride kalmış insanlar yazıyorlar ama zorlarına gidiyor kardeş zorlarına gidiyo.. bu bilgiyi de yazma şimdi bağırmaya başlarlar ama işte olsun işte ıııı orda teknoloji de var ııııı yazılım da görüyolar ıııı ekonomi de alıyosunuz ııııııı ama yine de bizimki daha çok işsiz veriyor falan diyip bölümü güzellemeye çalışıyorlar iktisat işletmeciler.. bağırdık yıllardan beri yok yok işsiz kalırsınız dedik tık yok be kardeşim tık yok. umurlarında değil yazmışlar işte. e napiyim ben mi istihdam edeyim. yok vasıfsız eleman ihtiyacı yok olsa söylerim .. işte bu senin dedigine dahi kulp bulurlar bunlar hasetlerinden :D

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt
    Boün ybs isteyenler için iyi bir haber bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 AYT Ea birincisi ropörtajda boün iibf yazağını söylemişti. Saygılar hocam

• belki bir gün okursun diyeceğim de ilk binle alacak.. imkansız.. çalışırsın baskasını denersin sende üzülme çok tamam ? tasalanma :D yüksekokul fakülte ayrımını basit bir şey olduğunu falan yeni öğrendin bak.. öğreniyorsun afferin kuçuma :D

• 65 bininci için iddialı sözler. Siz deneseydiniz hocam benim tuzum kuru. Saygılar.

• geçen sene ilk 100den 5 kişinin boun ybs yazdıgını 1300 ile kapattıgını ve bu sene ilk 1000 altına inip sonraki senelerde 500 ve altına ineceğini ardından da araştıran tüm isimlerin yazıp 100 200 300 gibi sıralamalarda alacağını biliyorsun.. üzücü olmalı bu senin için.. .D acil şifalar genco.

• benim öyle takıntılarım yok. ben sizin gibi kazanamadığım bölümü okulu kötülemiyorum boun kaliteli bir okuldur #1 dir kötüleyip alan yaratmaya çalışanlar var aranızda ybs #1 bölümdür eada bunlar realite bilinen şeyler. ee sen kazanamadın. ben kazandım cunku senın tercıhın farklıydı bak TERCİH. işte burda BİLGİ öne çıkıyor. şunu unutma. bilgi her zaman güçtür

• kromozom473 K kullanıcısına yanıt

boğaziçi ekoldür akademiye yönelip harvarda da gidersin özel sektöre girip mckinseye de girersin. bu kadar düşünmene gerek yok kıyasladığın çoğu şeyde birbirine yakın okullar bunlar. istanbul vs ankara kıyasla biraz ben güney kampüste oturduğumda inanılmaz keyif almıştım aynı keyifi ankarada alamazdım bunlar da birer kıyas ölçütü olmalı senin için :)

• Abim tm mf siralamami yan yana koyunca sizin bolumun tavan siralamasindan iyi oluyor, 2.sinif halimle muhtemelen sizin bolumdeki hocalarla kapiscak econ ve yazilim bilgim var ne anlatiyosun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su kompleksli,ezik,issiz arkadasa cevap vermeyi biraksan,bu da cahilligini,kompleksini daha fazla kusamasa daha iyi olmaz mi?

cevap verme lutfen,birak is arasin,cevap yetistirmesin

• Boünü kötülemedim yanlış anlamışsınız. BOÜN ybs elbette iyidir. Ama ea #1 bölüm ybs falan değildir hocam. Ybs kazanabilirdim ayrıca. Kazan(A)mamak ile tercih etmemek farklı şeylerdir. Hocam Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9587FB8CA -- 24 Temmuz 2022; 18:23:7 >
  • takım tutar gibi üni bölüm tutuyorlar, Türkiyede EA'da TARTIŞMASIZ; EN İYİSİ BOĞAZİÇİ EN İYİSİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ, ağlasanız da, haset besleseniz de, bağırıp çağırsanız da, kötüleseniz de bu iş böyle. burda kötülersin ama dünyanın elektriğini kesemezsin. teknolojik gidişatı durduramazsınız. anlayacaksınız büyüyünce. :) şuanda göremiyorsunuz tabi birileri size zamanında orayı yazma boun kaçtı diye ybs yazmayayım dediniz marmara dahi ilk 5bin sonra ilk binlere gelince " BÜYÜK ADAMDI" dersiniz belki.. egolarınız çok demezsiniz de, ben büyük şeyler yapmadım sadece istatistik biliminden haberdarım trendleri takip ediyorum.. ee tabi sizin gibi bölümleri okuyanlar için bunları görmek zor şeyler.. hadi bakalım dersin sonunda geldik yavaş yavaş..

• Ahaha takım tutar gibi bölüm tutmadığımız için ağlamak bağırmak kötülemek şöyle dursun; (kimileri gibi) alakasız konularda alakasız bölümler de övmüyoruz hocam . Saygılar

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

ahaha utanç verici odtü yıldız teknik mezunu hocalarımıza da laf ediyorsun :D türkiyedeki en iyi 3-4 ybs eğitimi veren okuldan birine bile dil uzatabiliyorsun otur 0 İİBFCİ. :D econ bilgisi birde üstüne yazılım bilgisi varmış bak bak.. :D odtü yıldız teknik "AKDENİZ YBS" hepsine acımadan giydiyebiliyorsun ya inanılmaz :D harvard da mı okuyordun? heee gebze işletme.. anladım.. otur 0.

• takım tutar gibi diyorsun, aynısını sen yapıyorsun hociskom

• yyatar Y kullanıcısına yanıt

aranızda en problemlisi bu galiba, buna ne içirdiniz yahu nasıl doldurdunuz :D bir 2 milyon 200 bininci diyor ( sıralamamdan bihaber) bide şimdi "işsiz" title'ıma kavuşturdu vallahi nasıl da stresli ve sinirli yahu yavrum o bahsettiğin sıralamayı da ne yazık ki yapmadım istiyorsan 200 lira atar sonraki sene girer yaparım sen iste yeter.. "işsiz" de değilim malesef.. istifa da etmem senin için.. başka sorun var mı sinirli küçüğüm benim :D he bide cehalet kompleks falan yukarda çok demişim iyi ezber yapmışsın.. başka da kayda değer bir şey söylememişsin zaten.. başarılar aSoSyAL he şimdi şunu dersin nerden bildin? insan sarrafıyım ben bilirim. hadi bakalım şimdi iki üç adım at..:)

• Eada 200k yaptın diyenlere 65k yaptım diyor, kendisi Akdeniz'de YBS okuyor ve bölümün son 4 senedeki en en en tavan sıralaması 78k, taban değil tavan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudriknatikhafiz -- 24 Temmuz 2022; 18:31:41 >
  • kardesim aci ama gercek bir bilgi vereyim sana;

suan su baslikta sana cevap veren herhangi biri akdenizde ybs mbs vs okusa birak reklamini yapmayi,boun bilkent koc vs gibi unilerin economy bolumu mezunlari ile sidik yaristirmayi,utanclarindan insan icine cikamazlardi.

masallah dilin papuc,yuzun essek derisi gibi zerre utanip,rez de olmuyorsun,bu da buyuk bir skill,ibretle takip ediyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.