Şimdi Ara

BİLKENT EKONOMİ VS BOĞAZİÇİ EKONOMİ VS ODTÜ EKONOMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Çağırın çağırın, işletme- iktisat- felsefe - sosyoloji- pdr - uluslararası ilişkiler- psikoloji - çeko- siyaset-kamu- maliye :D çağırın alayınız gelin vasat bölüm tercihinde bulunmuşsunuz bu bile sizin seviyenizi belli ediyor zaten.. 2022 dünyasında sizin gbii düşünenler azaldı diye çatlıyorsunuz kıskançlıktan hasetten ama o iş öyle oolmuyor.. eriyecek bu bölümlerin sıralamaları ve içinizden birileri de "inanmamıştım ama oldu" birileri de zaten biliyodum ben ya diyecek.. yahu bölümlerinizin karşılıkları yok. işsizlik ortalamaları almış başını gitmiş ybsnin geçen seneki mezunlarının %88i iş bulabildi:) ee aç bak iibflere şimdi.. eğitim meğitim yok bilim yok dal yok.. teknoloji yok.. çocuklar zavallılar duyuyorlar birilerinden 2 aylık udemy kursunda öğrenilecek şeyleri koyuyorlar müfredatlarına.. cidden araştırmamışsınız ama bundan sonrası sizin elinizde he hırs yapıp boun ybsye bulaşmayın, kazanamazsınız aşar sizi oralar.. hadi rastgele.. çağırın bakalım muhakeme gücünüz de okadar zayıflamış ki benim gibi disiplinlerarası bölüm mezununa ğeğeğe demekten başka hiçbir şey yapamıyorsunuz.. üzücü..

• Abim sizin bolumde 8 tane hoca var bizde hocaların 7si stanford mezunu

Edit: Aykut kocu atlamisim 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 24 Temmuz 2022; 18:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bilkent econ'da daha fazladır ya birkaç hoca okul mu değiştirdi daha fazlaydı sanki
    refet bey tek başına yeter princeton doktoralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9587FB8CA -- 24 Temmuz 2022; 18:38:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAHKAHA ATTIM PUAHAHFHASJDFALSDJKASDKJLFDSKLF

Dil uzattığın adamın özgeçmişini görsen  yapacak adamsın :D Bu kafayla nasıl bu yaşa geldin çok merak ediyorum :D Her mesajında daha ne kadar batabilir diyorum şaşırtmaya devam ediyorsun. Daha çok batmak istemiyorsan mesajlarını hesabını sil git edepsiz herif.

• Yok resmi olarak okudugum bolumu (ee) saydım
    Econda nyu filan fazlaydi sanki, ama refetim hepsine tek atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha gittikçe çoğalıyorlar tarikata bak, neyse çocuklar size şunu söyleyeyim. umarım eş seçimleriniz de bölüm seçimleriniz kadar berbat olmaz. :D daha fazla çağıracaksanız başkalarını da çağırın da okusun görsün öğrensin. bu ders umarım yetmiştir. en verimli ders olmuştur eğitim hayatınızdaki. he bu arada şimdiden "MIS" masteri falan düşünmeye kalkmayın o konuda özelden yazabilirsiniz. ;)

• Konu çok dağılmış ama bilkent econ için şunu söylebilirim: ekonominin bizim iibfnin diğer bölümlerine göre daha çok seçmelisi oluyor, ve işin iyi yanı bu birinci sınıftan başlayıp 4e kadar devam ediyor. Çap konusunda iibf öğrencileri çap yapamıyor diye biliyorum tabi istisnası da bi dilekçe vs verirsen olur mu tam bilmiyorum. Cs ile çap ya da yan dal şansı yok ama yazılım geliştirme(ctis) ile yan dal yapabilirsin- 3 zorunlu 2 seçmeli ders oluyor (https://w3.bilkent.edu.tr/www/yan-dal-programlari/) buradna bakabilirsin. Tabi boun ve odtü ekonomide bu fırsatlar var mıdır bilmiyorum ama bilkent iktisatın müfredatı seçmeli konusunda çok rahattır. İkinci sıradaki kriterlerin için de şunu söyleyebilirim: ekonomi bölümünden şu ana kadar 2 ders(zorunlu) aldım ve hocamla iletişimimiz çok kolaydı ayrıca ekon hocalarını da fakültede ders aralarında vs çok kolay bulabileceğini düşünüyorum, onun dışında ofis saatleri oluyor hocaların, ders almadığın hocanın bile ofis saatini öğrenip yanına gitme şansın oluyor- özellikle fakülte dekanımız refet hocanın da ayrı ofis saatleri oluyor ve bölüm farketmeksizin yanına gidip dersten, ülkenin şu an bulunduğu ekonomik durumundan vs konuşabiliyorsun. Son olarak da bilkentin ne kadar akademik bir üniversite olduğunu ve hazırlığının ne kadar iyi olduğunu konuşmaya gerek yok, iyi günler 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman23 -- 24 Temmuz 2022; 20:33:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bouna gidersen bolum ici siralaman dusuk olursa master/doktora kabulu alman daha zor olur

bigger fish in small pond olmak daha pragmatist bence

• Birader adam ee okuyup iktisatta araştırma yapıyor sen ne anlatıyorsun. Adam matematik bilgisiyle istediği bölümden yl/doktora kabulu alıyor niye senin ybsni gömsün ki  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kromozom473 K kullanıcısına yanıt
    Bilkent econ.

Bu dediklerinin aynısını bilkentten sonra kuzenim yaptı önde bilkent master master sonrası arizona’da master+doktora doktora sonrası arizona’da akademik olarak bi süre çalıştı. Sonra türkiyeye dönmek için boun’a başvurdu. Komik maaşlar biliyorsunuz :)
    veri bilimi ile uğraşıyor . SAP’ta şu an . Bunun aynısını boun’da yapanlarda vardır mutlaka ama gözümün önündeki ilk örnek kuzenim oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüksek lisans olaylarında bilkent daha iyi diye biliyorum ankara olması dezavantaj

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gece gece iyi güldüm josettinim toxicliği ve zortlamasına konınun içinden geçmiş ahshahshsh

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.