< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent endüstri bu yıl ne olur ?
-
-
Gelmez.
-
yeni trol hareketi palyaço mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden gelmez hocam biraz açar mısınız ve kaç k olur aşağı yukarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burslusu burssuzu artışta Bilkent IE'nin. Geçen sene(ler) endüstriler genel olarak sıçrama yaptı. Millet cenk cenk dediği için 1.8k'dan sonra düzgün bilgisayar kalmamaya başladı ve diğer mühendisliklerde şansını deniyor insanlar. Makine ve ee'ye nazaran rahat bir bölüm olması da bir etken. Bu sene 31k civarı kapatır diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangar31 -- 22 Temmuz 2022; 3:29:56 > -
Troll hareketi söylemini ofansif buldum. Smile clown'a hak ettiği değerini kazandıracağız.
-
32.5k diye sallayasım geldi
-
Hocam peki ekonomik krizin sıralama yönünde olumlu etkisi olmaz mı bu yıl vakıflar için bu laf çok dönüyor
Bunu hesaba katmamışım. Bilkent hâlâ diğer vakıf üniversitelerine göre ucuz sayılır fakat tercihler devlete kayarsa girme şansı olabilir. Yine de düşük ihtimal diyorum.
-
Bende öyle düşünüyorum hocam en kötü yine 34k da kalır gibi ama tabi bu işte uzman hocalarım görüşlerini de almak isterim
Up
Gelmez
Kaç k olur hocam sizce ve sebepleri nelerdir ?
bilkent ucuz kaldı diğer vakıflara göre ve endüstriye çok ciddi talep var her sene yükseliyor sıralamaları. Ekonomik krizi hesaba katarsak da sabit kalır bence sıralaması
Bilkent zaten burslu ücretli puan farkinin en az olduğu vakif üniversitesi, zaten oldukca fazla ilgi var, şimdi fiyatinin digerlerinin yarisi oldugunu dusunursek talep yine cok olacaktir.
İmkansiz gibi bir şey düşmesi
Bir arkadaşım da 32.7k yaptı hocam ona gelme şansı nedir çünkü saçma sapan tercih yapıyor Bilkent endüstri nin altına diş yazacak yani baya önemli onun içinde
30k cikar tahminim,bu sene bir de burs programı yaptilar(Anadolu bursiyerleri gibi) o yüzden biraz yukselir,+ en ucuz vakif üniversitesi
Sabancinin %50 si bile daha pahali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X